Alla inlägg under december 2008

Av Kisse - 7 december 2008 00:20

 

Saknar min lilla go knöl fast det ska bli hemskt skönt att sova, förhoppningsvis en hel natt men med min vanliga otur så lär väll hunden få nått fel och min nattsömn blir störd ändå?????


Filip är hos mormor och morfar och har det kanon bra, dom hämtade honom strax efter lunch och jag ska hämta honom imorgon efter att jag varit ut på Birsta och grejat lite.


Själv har jag varit och serverat julbord... har så ont i kroppen, jag är verkligen inte van att stå och gå så här mycket, är visserligen i otroligt dålig form just nu och inte tränat på evigheter men vågen är ju ändå snäll med mig så då orkar jag inte bry mig. Är ju verkligen en av nackdelarna att bo så här, tar evigheter att åka och träna och greja och dona med barnvakt blir ett helt projekt bara i sig.. önskar jag i alla fall kunde vara lite duktigare när Petter är hemma... julbordet var i alla fall lyckat och vi har haft trevligt. Efteråt åt vi som serverat och stått i köket och det var verkligen gott, berget med disk var mindre kul men vid elva kunde vi lämna lokalen och känna oss nöjda med kvällen, jag har ändå bara haft "halv dag" i jämnförelse med dom andra så dom har verkligen gjort ett kanon jobb :) 

 


Av Kisse - 6 december 2008 23:58

Minipeople har verkligen träffat rätt med sin julkalender.. fick precis morgon dagens lucka.. *aah* kliar i figrarna men NEJ inget köp men visst är suiten underbar med ÄLGAR, finns i stl 62-80 nu pangpriset 259:- (ord. pris 399:-) och det tycker jag är helt okej för en suit, det är ju både byxa och tröja fast ja det sitter ju ihop. Dessutom 10 % rabatt för medlemmar, uppge kod vinter08.


Jag gillar suitar, det är lättsamt och kan användas som pyjamas om de inte är allt för tjocka typ Gangstar dressen som är i stockaste laget dock perfekt den natten vi sov i husvagnen då det var kallt.


Kli, kli... NÄPP nu är det färdig shoppat för Filips del, mamma och pappa däremot behvöer uppdatera sina garderober! Någon som kan tipsa om vart det kan finnas jeans i baggy stuk till mig???? Finns ju bara för pytte små människor... *hmm*... jag vet ju precis hur jag vill att mina ska se ut.. kanske måste jag be Ingegerd att sy ett par åt mig... *hmm* tåls att tänka på... om du läser detta Ingegerd...är du sugen på att testa sy ett par? Skulle vilja ha sånna som Filips gangstar...går det att använda dom som prototyp och förstora dom X antal gånger?????

Av Kisse - 6 december 2008 13:25

Den här tröjan har vi tidigare bloggat om (HÄR) och nu är den på väg hem till Filip eftersom minipeople hade den som dagen lucka en dag och vi fick betala super priset 259:- (ord. pris 399:-) för denna, sååå glad!

Av Kisse - 6 december 2008 07:58

I våras köpte jag min (då) tredje vagn då vi ville ha en mindre vagn att ha på stan etc. som inte skulle ta upp hela skuffen på bilen... sagt och gjort hitta jag till slut en som jag verkligen ville och ha och till slut beställde i England. Betalade ca: 2000:- för denna super tuffa vagn MEN efter en vecka gick först bromsen sönder...*grr* efter mail kontakt bestämdes att vi skulle få en ny bromsdel skickad men ingen kom... fler mail... ingen broms...


Sen hade vi med vagnen på våran semester... och då gick självaste sittdelen sönder åxå... sittdelen gick nämligen att ställa i tre lägen, sittande/vilande/liggande, denna funktion slutande fungera och vi har endast kunna använda vagnen på det sätt bilden visar tills vi kom på den smarta iden med spännband...i alla fall blev jag sur och mailade igen och vid det laget hade jag bestämt mig för att reklamera hela vagnen eftersom jag ännu inte fått någon bromsdel 2 månader senare.... NU är det äntligen klart och jag har fått tillbaka mina pengar kan ju säga att dte tagit tid och en herrans massa mail för att få det fast dom har hela tiden varit hemskt ursäktande och sagt att jag skulle få mina pengar tillbaka men jag har ju lixom inte vågat tro på dom eftersom dom hela tiden lovat och sedan har det inte hänt något mer.


Vagnen den fick vi behålla eftersom dom inte var intresserad av att få en trasig vagn tillbaka. Dock har jag varit mycket besviken på den eftersom det inte bara gått sönder på diverse ställen även är bredare än en vanlig vagn så den tar nästan lika stor plats i bilen (på bredden) men snygg och tuff är den ju, så nu ska vi försöka laga bromsen för liggkorgen är ju hel (och den går inte att ändra lägen på så känns stanbilare) så sen har vi trixat och gjort en egen lösning på sittdelen. Synd att det skulle bli så här men som sagt vi har ju fått pengarna tillbaka och är nöjda med det.


Frågan är ju om vagnen är skit eller om det är våran vanliga otur som ställer till det?



Av Kisse - 5 december 2008 23:45

Filip fick ju en bobby car av sin gudfar Stefan i födelsedags present med vilje har inga klistermärken sats fast...

 


.....och Nu kommer anledningen... *Trummvirrvel*....tada....



En raggare ska ju så klart ha flames på sin bil.... och inte vilka lågor som helst utan special designade av en riktig profsig motivlackare... inte mindre än 17 lager färg har använts till dessa flammor ;)



Behöver jag säga att vi är nöjda med resultatet?! Och gudfar.. ja han är mäkta stolt över sin finurlighet och kommer nog få svårt att överträffa sig själv i present till gudsonen...väntar med spänning på julklapp och nästa års present..ja ribban höjs ju ;)


VAD TYCKER NI OM BOBBISEN????

Av Kisse - 5 december 2008 23:33

Dagens shopping är en huvmössa från Lundmyr of sweden 125:- (ord. pris 249:-)


Har även fixat med Petters julklapp, känner mig duktig som är ute i tid :) Tyvärr kan jag inte skriva vad det är eftersom han säkert läser detta ;) *puss älskling* 


Längtar så otroligt mycket efter Petter, vill verkligen ha hem honom... är ju enormt jobbigt att vara ifrån varandra så här. Jobbigt att höra vilken hemlängtan han har... hoppas ju verkligen vi ska kunna leva som en "riktig" familj snart med jobb på hemma plan.

Av Kisse - 5 december 2008 23:21

Oj vilken dag det blev idag, lång dag... men rolig! Vi som "bara" skulle till H-sand, hamnade i Ö-vik på paradis badet med Ankis och Jim, super skoj har vi haft.


Badat och plaskat, tyvärr har jag inte bilder att visa nu men förhoppningvis skickar gudmor och Jim över någon till oss då det var dom som hade med kamera. Filip har åkt vatten rutchkana med Jim, jag är ju lite feg när det gäller sånt men vågade mig på en i alla fall men Filip fick åka två gånger och det gillade han :)


Ätit massor av onyttigt idag men det är väll sånt man får räkna med när det blir en hel dag i bilen så gott som. Hade ju sånt tur att Jim körde från H-sand till ö-vik och sedan tillbaka till H-sand. Blev så klart helt kaos med Filips sovtider så han somnade inte förrän 22.30 så hoppas för allt i världen att han sover inatt... två nätter med minimalt med sömn nu :(

Av Kisse - 4 december 2008 22:07

Idag har jag verkligen varit duktig, dammsugit hela huset och konkat ved och eldat en massa under tiden Filip sov middag. Skottade av all snö från bilen *jobbigt*.. . åkte på byn och handlade.. blev inga strutar till min gran som jag beställde på hobbyaffären dom hade återkallats av en så störig anledning att jag inte orkar ta det här, folk har fan lite att gnälla på... åkte till mamma och pappa och fick middag och luft i hjulen till vagnen :)


Hem och plockade ihop en massa pant, glasburkar, tidningar och konservburkar så när Cajsa kom tog jag en sista sväng ut i pannrummet och sedan iväg, postade ett tradera paket, pantade, handlade lite till, solade, åkte återvinnings stationen med allt som skulle dit. Tankade på vägen hem och fyllde på spolarvätska så nu är vi laddade inför morgondagen, badkläderna som ska packas bara. Hängt lite tvätt och nu känner jag att all ork är slut, en dusch och sedan ramla i säng.. blir ju en lång dag imorgon!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards