Alla inlägg under december 2008

Av Kisse - 4 december 2008 13:41

Har verkligen inte haft någon blogg lust, inte vetat vad jag ska skriva, känt mig less och bara väntat på pengar och NU har äntligen pengarna kommit in så känns lite bättre nu. Blir en sväng till affären så fort Filip vaknat och sedan ska vi till mamma och pappa och äta middag hos dom. Är ju så tråkigt att äta själva dessutom ska Filip sova hos mormor och morfar på lördag så då är det bara bra att träffas lite extra före.


Ankis, vi kommer imorgon!!! Blir en tur till gudmor och hälsa på, bestämt att vi ska besöka Härnösands badhus och plaska i pölen tillsammans *mysigt*


Fått skottat på gården idag åxå, tack Roger! Snön vräker ju ner, blöt tung snö så bilen har fått stått sen i måndags, vi har ju åkt bil så det räcker och blir över men idag ska vi som sagt iväg, två svängar t.om för ikväll ska ju jag få lite egen tid, snälla faster Cajsa ställer upp som barnvakt åt Filip så jag kan åka och sola. Törs inte visa mig i bikini som jag ser ut nu, blek fis... tjockis...det bjuder jag på men blekheten är ju lätt åtgärdat :)


Av Kisse - 3 december 2008 13:32

Känner mig piggare idag fast jag fått sova mindre inatt, surrade nämligen i telefon med gudmor på tok fööör länge och sedan vaknade Filip halv tre men somnade tack och lov om i min säng efter ett tags snurrande och sov till kvart över sju så det är helt okej tycker jag. Ändå inte hunnit med så mycket idag, skickat iväg en massa mail som jag skulle ha gjort ett bra tag och sedan har vi bara tagit det lungt, ätit frukost och myst på, tog en låång dusch innan lunch.


När Filip somnade gick jag ut i pannrummet och eldade och konkade ved, det är så skönt när Petter är hemma och jag inte behöver lägga ner tid och energi på att elda. Går ju bra när Filip sover i vagnen men på kvällen vill jag inte gå ut i mörkret när jag vet att Filip ligger inne själv hittils har det gått bra då jag smitit ut så fort jag fått främmande :9 Snällt va? Annars är det bara till att pylsa på Filip kläder och ner i vagen och ut men det funkar ju det åxå tar bara tre gånger så lång tid.


A-K skulle titta in sen och eftersom hon haft en jobbig dag så tänkte jag vara snäll och baka lite men tji fick jag ingenting hemma att baka på... saknades något till allt. Tur att jag har köp bullar i frysen att tina i alla fall, ibland har nöden ingen lag :)


Bla bla bla...världens tråkigaste inlägg... har blogg torka... vill ha pengar... shoppa... göra något roligt...vill vnna något, tävlar för brinnande livet men ändå inte vunnit något på EVIGHETER... kanske lite överdrivet men känns så....jag vill vinna!


Vann faktiskt på triss i måndags då fick jag hem 5 st. triss lotter för att jag sitter med i en läsarpanel och bytte in lite poäng mot trisslotter och då vann jag på 3 av 5 lotter så nu har jag 7 nya lotter att hämta ut så fort jag kommer till en mack... däremot vill jag inte ut på vägen idag heller men imorgon kanske... imorgon ska Cajsa komma hit på kvällen och lägga min son så jag får lite egen tid och åka iväg och sola. Lite träning för Cajsa och Filip åxå som ska vara själva då vi åker på våran mini resa med båt :)

Av Kisse - 2 december 2008 11:45

Måste visa mina fina koppar jag fått "ärva" av A-K, jag har tre, en med tiger på åxå och jag bara ÄLSKAR dom! Dom är stora och sen tar jag figurer efter hur jag känner mig, tiger ser så där finurlig ut, Nasse lite försynt så där som han är och Puh lätt grinig.. igår när jag kom hem blev det Nasse då var jag fryusen och trött och behövde varm te när jag kom in.


Idag är det puh dag... jag har lätt huvudvärk och känner mig inte särskilt pigg, inte ens fått på mig kläder ännu, blev overallen när jag gick ut med hunden och eldade.


Nu ska vi gå ner och äta lunch och Filip ska sova i vagnen ute så han får frisk luft blivit lite sånt nu i två dagar.

Av Kisse - 2 december 2008 10:08

Var jätte roligt att hälsa på kusin Eva och träffa lilal Norma för första gången för liten det var hon. Så söt så! Vi som tycker Filip är liten, men brevid Norma då såg Filip riktigt lång ut ;) Filip hade nog lite för mycket energi i kroppen efter en hel dag i bilen.... var lite hårdhänd med Norma men för det mesta gick dte bra och dom lekte och kramades. Tack för god lunch och trevlig lekstund säger vi! Är ju väldigt roligt att träffa Eva då det är en av mina kusiner som jag inte träffat så mycket fast det bara skiljer ett par år mellan oss.


Bestämde mig sedan för att ta vägen hem över Bollnäs och ljusdal men ångrade mig i sista stund och åkte ut i Söderhamn, vi var båda lite trött och less då, jag och Filip. Jag gillar ju inte riktigt att köra bil på vinter tid helelr men det är bara att bita i det sura äpplet och köra. Men jag åker hellre än kör kan jag ju säga. Stannade i köpcentret i Söderhamn för middag och lite spring för Filip.  Gick på barnens hus och köpte lite leksaker att ha i bilen eftersom han var så otroligt duktig men nu började tålamodet bli kort och inga leksaker dög längre och datorn är ju hos pappa i husvagnen :)


Blev tok arg när jag kom hem eftersom jag åkte och hämtade posten och sedan skulle över vägen igen så komne bil och skulle promt svänga ner på vägen där jag stod (privat väg) och blev tvungen att backa... herren i 60 - år åldern ringde sedan och bad om ursäkt då han förstod att jag blev tok arg :) Inte världen lättaste backe och backa och sedan försöka ta om är ingen höjdare där, dessutom har jag tonade bakrutor vilken gör dte nästintill omäjligt att backa i kolsvarta mörkret...


In med alla saker och sedan ut i pannrummet och elda, Filip med i vagnen, in och busa med hunden som längtat ihjäl sig eftersom verkade det som ;) Filip lekte nog med ALLA sina leksaker innan det blev läggdags för honom. Stefan kom och kvällsfikade med mig så jag kunde gå ut och lägga i pannan en sista gång innan läggning.

Av Kisse - 2 december 2008 09:48

På vägen ner till Fiskarheden (på sändagen) passerade vi Ljusdal eftersom tanken var att åka inlandsvägen, gick ju inte riktigt som vi tänkt oss men när vi passerade Ljusdal var det julmarknad där.. åkte sakta genom lilla ljusdal där det kryllade av folk och mitt i vimlet står en gammal gammal urtomte (en sån där fin så som tomtar ska se ut då man inte ser att det är en utklädd gubbe)  jag sa till Filip "titta tomten"... och då vinkade tomten med käppen sin så roligt att se Filips min, vi skrattade nog i en mil efter det för Filip satt och nöp sig i kinden och tittade ut genom fönstret precis som "Nää det kan inte vara sant"... vi märkte ju ut oss lite när vi kom där körande super sakta för att försöka se någon man känner ;) och med våran jätte till husvagn. Hemskt roligt var dte i alla fall eftersom Filip är så tokig i tomtar :)


När vi började närma oss Mora var Filip less så då fick han låna datorn en stund och roa sig med, blivande datanörd eller, sen har han ju alltid en sån skön stil när han sitter, alltid ett ben utanför. Efter lite mat och spring i en affär gick han med på att sätta sig i bilen igen och somnade till slut och sov de sista milen. Så kallt i husvagnen när vi kom fram att vi sov i kläderna tätt tätt tillsammans med duntäckena våra, vi sov hårt och skönt hela familjen, tänk vad lite kyla kan göra ;)



Av Kisse - 1 december 2008 22:55

Vi är hemma, mer uppdaterat än så blir det inte idag...såå trött efter att ha kört bil i över 40 mil... skönt att vara hemma i alla fall fast lite läskigt att vara själv. Blivit lite bortskämd nu med att ha Petter hemma, längtar tills på söndag!

Av Kisse - 1 december 2008 07:19

Vilket väder att åka bil... *usch och fy* för våran resa ner hit till Fiskarheden. Skit väder med skit före på riktigt, Petter tog fel väg, som kört den tänkta sträckan sååå många gånger men fram kom vi efter över sju timmar i bilen.


Kallt och massor av snö när vi kom fram så vi bäddade ner och hela familjen i sängen och sov till tjugo över sex imorse :) 


Ska snart bege oss vidare, skulle tippa på att de tar ca 2 timmar för mig att ta mig till kusin Eva, jag är lite feg att köra bil när det är sånt här väglag. Så vi räknar inte med att vara hemma förrän kvällen men vi tänker hålla oss på de stora vägarna hem i alla fall och utan husvagn går det ju i alla fall lite fortare.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards