Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Fredag

Av Kisse - 20 februari 2009 10:48

Filip och jag bestämde oss för att åka till mormor och leka med kusin Axel.

 

Först var vi bara inne och busade fram till lunch och sedan skulle ju go grabbarna sova middag. Filip ute i vagnen och Axel tog sig en lur på mormors säng. Efter mellis klädde vi på pojkarna och jag följde med dom ut medans snälla mamma/mormor stannade inna och gjorde tacopaj till mig :) Är man bortskämd eller??? Men mormor och Sickan hann ut en sväng dom åxå innan det var dags att gå in, lagomt till pajen var klar.

 

Sedan tog vi pajen med oss hem och åt tillsammans med Petter som stannat hemma. Stannade på ica och köpte lite nädvändigheter, blev verkligen lite då jag lyckats glömma plånboken hemma men fick låna pengar lite av mamma, lyxade på riktigt och köpte varsin munk åt oss. Filip var mest facinerad över allt socker och kunde inte bestämma sig om det var gott och roligt eller om det var kladigt och lite smått obehagligt :)


Fick sällskap av A-K på kvällningen som tur var, Petter var ute och skottade fram en bil hela kvällen. Imorgon kommer det nämligen en karl från Gävle för att köpa våran ford transit som han slagit på bilregistret att vi har, tydligen väldigt eftertraktad bil men för oss en skrotbil Petter köpt på sig för många år sedan, skönt att bli av med den och bra med lite extra pengar.

 
 
anki

anki

21 februari 2009 16:05

Tur att ni uppskattade den kram mamma
ps. fina kort

http://anki.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se