Alla inlägg under februari 2009

Av Kisse - 19 februari 2009 20:56

Ja då har man helg då, skönt! Tyvärr blev det ingen träff imrogon ,med föräldra/barn gruppen med det var fler som kunde på måndag så då fick det bli då  *snyfta* Då kan ju inte vi :( Lika bra att vänja sig, nu har ju verkligheten kommit ikapp :(


Skönt med sovmorgon idag, Filip sov riktigt länge han åxå och sedan låg vi kvar i sängen och myste så länge det bara gick men halv nio var det bara att kliva upp och äta frukost och sedan bege sig till jobbet. Stängningen gick kanon bra, känns ju alltid lite vemodigt att lämna stället sist men annars så flöt dagen på utan några som helst problem, chefen ringde och jag missade trycka på knappen när jag skulle svara så vi fick oss ett gott skratt men hon tyckte att var "mitt största problem att jag missa svarsknappen ja då fick man helt enkelt vara nöjd med jobbstarten" ;)


Känns lite tråkigt att bara vara hemma imorgon..*hmm* undrar vad jag och Filip ska hitta på, pappan i huset skriker efter ensam tid låter det som ;) Fast han har fått spendera kvällarna i garaget... och i helgen nalkas det fest så igentligen borde jag tvinga med honom på något familjärt ;) Jag är sugen på att åka och bada men jag vill ha varmt i vattnet så då måste vi vänta till helgen då matfors har härligt varmt i vattnet.


Ja återstår att se vad som händer Petter har tvingat mig att kliva upp inatt med Filip så kanske är jag helt död imorgon, min otroliga make är ju snäll och kliver upp alla andra nätter så kanske är min tur men sen är det ju jag som åt och jobbat åxå och han har fått vara hemma med den underbara sonen jag vaknar ju varje gång han gnölar till men det är skönt att slippa kliva upp och gå ner och göra välling.

Av Kisse - 18 februari 2009 21:18

Redan onsdag halva veckan har gått och endast en dag kvar att jobba den här veckan. Hur roligt det än är att jobba så är det ju underbart att vara ledig!!! Imorgon jobbar jag stängning så kommer ju hem sent som attan :( men å andra sidan har jag ju sovmorgon :)


Blir lite dött här på bloggen men tiden räcker helt enkelt inte till och det finns inte så mycket att blogga om just nu. Ska ta tag i en massa tävlingar nån dag har ju inte tävlat på jätte länge (känns det som) och tävlar man inte så vinner man inte :)


Har dessutom lovat att maila över en drös med bilder men tyvärr har det inte funnits och ork tid hoppas iaf på att hinna i helgen. Hoppas ni (ni vet vilka ni är) har lite överseende med det.


På fredag kanske det blir en sväng ner till Huddik för att träffa föräldragruppen och alla barnen igen, hoppas verkligen på det. Vore så roligt att se alla de andra, hur stora dom blivit *håller tummarna hårt*.

Av Kisse - 17 februari 2009 20:57

Lite länge jobb dag idag så kom hem lagomt till middagen var klar, härligt att komma hem till ett nystädat hem och dessutom en maskin tvätt tvättad :) Min man är då bra duktig han! Han sköter hem och grinigt barn :)


Filip som sov ytte pytte liten natten som var har varit gnällig och gnölig hela dagen en herrans massa tänder är på väg att spricka fram och han har ont, jätte ont i munnen. Blev därför hemma idag åxå inte alls i skick att åka på någon fsk, får se hur natten blir kanske får han åka dit en sväng imorgon.


Vore ju bra om han kom in i svängen nån gång eftersom han fortfarande inte varit där sedan inskolningen avslutades. Men är man inte pigg och kry då ska man så klart vara hemma och ta det lungt.


Min arbetsdag gick kanon, trött som attan eftersom det inte blev vidare mycket sömn natten som var men det funkade :) Tänkte försöka ta igen det genom att gå i säng nu, ska ner och hänga en maskin tvätt och sedan blir det sängen och sova.


Efter middagen tog jag och Filip bilen och åkte till mormor och hälsade på, tar alla chanser i världen att köra nya fina bilen ;) Dessutom behövde Filip lite miljöombyte. Väl hemma blev det sedan bara dusch, välling och bums i säng.


Av Kisse - 16 februari 2009 20:57

Ny vecka och nya tag!


Började mitt nya (läs: även gamla) jobb idag, kanon roligt, kommer bli så bra. Och fyra dagar i veckan är ju alldeles lagomt!


Petter fick hämta bilen på verstaden idag, dom hade hittat felet, en säkring som brunnit... tänk att den säkring kan göra hela bilen sten död... oj oj oj slut skruvat på riktigt för Petter, den här kan man verkligen inte göra något alls på själv.


Så efter middagen tog vi hela familjen en sväng med bilen. Filip har varit hemma med Petter idag då han kändes varm i morse men han har varit pigg och feber fri hela dagen så imorgon blir dte troligen fsk för hans del. Petter blev arbetslös minst en vecka till, vi hoppas att det snart ska släppa det här (sågen Petter jobbar på har lite problem med pengar därav blev Petter arbeslös) så Petter får åka och jobba in till vårat badrum.

Av Kisse - 14 februari 2009 21:29

När vi ändå var igång passade vi på att fota 4 generationer åxå, Märta, Leif, Petter och Filip :)

Av Kisse - 14 februari 2009 21:28

Lördagens fotouppdrag var att fota 5 generationer Märta, Leif, Camilla, Pierre och Olliver.

Av Kisse - 13 februari 2009 21:19

Ja vet inte riktigt vart jag ska börja... var inte riktigt pigg igår och inte idag heller men jag fick på mig kläder framåt elva iaf :) Ringde vårdcentralen och bad om att få komma och lämna lite prover fick otroligt nog en tid kl: 13.00 men proverna visade bara bra värden så fick åka hem igen trots att jag inte alls mådde bättre :( Blev tillsägd att ringa sjukvårdsupplysningen om jag inte känner mig bättre under helgen.


Åkte till Ludde eftersom vi skulle åka till sundsvall och hämta bilen på verstaden men när vi kom fram skulle dom precis till att backa ut bilen ur verkstaden enda problemet var att BILEN STARTADE INTE *gaah* dom fick inte igång det... helt j***a otroligt... min nya bil, min fina braiga bil.... mest troligt är att dom lyckats kapa någon kabel när dom monterade in motorvärmaren... efter 1 ½ timme fick vi lämna verkstaden UTAN bil, MIN bil *snyfta*


Åkte och åt hamburgare eftersom klockan passerat mattid och sedan blev det snabb handling på ica, Petter gick på bolaget och sedan åkte vi och hämtade lillebror som ville komma hit i helgen, även han grymt besviken över att inte få åka MIN bil :(


Filip som stannade hemma hos farmor när vi skulle hämta bilen mådde gott när vi kom och hämtade honom och ville INTE följa med hem. Väl hemma blev han dock glad när det bjöds på choklad och sedan blev det bada tillsammans med dockan :)


Är så less på våran j**a otur!!!! Ska lägga mig i soffan och tröst äta hallon, massvis med hallon!!!! Orkade jag skulle jag vispa lite marsan sås men tack och lov är jag för lat för det ;)


Imorgon hoppas jag att jag är piggare, jag ska nämligen iväg på fotouppdrag :)

Av Kisse - 12 februari 2009 20:46

Idag är jag verkligen seg, gått i morgonrock precis HELA dagen :) Orkade inte klä på mig, inte orkat ta tag i någonting alls.


Petter var iväg och bytte bil med Ludde som var snäll och skjussade min bil in på verkstad då den ska få motorvärmare och dragkrok, de vill man ju inte vara utan så det förhandlade vi till oss :) Imorgon får jag tillbaka bilen igen :)


Filip ska på fsk imorgon en sväng eftersom allvaret troligen startar på måndag, ännu inte helt klart om Petter kommer åka eller inte på måndag men annars blir han ju 15 timmars till veckan för jag börjar ju jobba iaf :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards