Alla inlägg under februari 2009

Av Kisse - 4 februari 2009 20:15

Nu är Filip riktigt dålig, trodde igår kväll att han var frisk igen men vaknade imorse med feber igen :( Hela dagen hade han varit dåsig när jag var på jobbet, eftermiddagen har han dock varit piggare men nu på kvällningen gick musten ur honom och han blev helt slut, orkade knappt få i sig vällingen *mammas lill plutt*. Men det är väll så här det är att börja på fsk?


Känns hemskt att han bara hann med inskolnigen och sedan har han varit hemma sjuk... ska ringa och prata med personlen imorgon iaf. se om han ska komma några timmar nästa vecka annars hade tanken varit att han skulel vara hemma med mig eftersom jag inte börjar förrän den 16 feb. på mitt nya jobb. Men jag vill ju gärna att Filip ska vara van att var på fsk då eftersom vi aldrig vet när Petter får åka och jobba nästa gång men i nuläget är han ju 15 timmars och får bara gå mån- ons 8.30-13.30


Näpp få lite nytta gjort innan det är säng dags. Jag jobbar ju imorgon åxå, eftermiddags tid så börjar inte förrän 11.30 men sonen vaknar ju lika tidigt ändå...och sover lika dålig på natten...


Av Kisse - 4 februari 2009 18:38

Jag har blivit utmanad av Nikita att berätta sju sanningar om mig själv...


1. Jag har ett otroligt stort kontrollbehov och har kontroll på det mesta, vill jag tro i alla fall :)


2. Jag är smått beroende av MOLO kläder till Filip MEN är flitig kund på tradera och det mesta köps begagnat.


3. Jag gillar inte att bli kallad dagisfröken...fröken/pedagog/fsk. lärare går bra. Försöker verkligen själv att inte säga dagis men erkänner att jag har svårt att säga förskola när jag pratar med barn men med vuxna heter det dock förskola och INGET ANNAT!


4. Jag ÄLSKAR verkligen HALLON, utvecklade ett beroende när jag väntade Filip och det håller i sig :)


5. Jag älskar att duscha, varmt och länge!


6. Jag är lyckligt gift även om vi små tjaffsar en hel del :) 


7. Jag har en hemlis jag inte tänker berätta ;)


Nu upp till er, vem vill avslöja lite sanningar?


Av Kisse - 3 februari 2009 22:17

Skule helst vilja skriva återkommer imorgon men med risk för att låta tjatig så låter jag bli... istället kam jag skriva hur trött och slut jag är efter att idag ha jobbat, busat med sonen, hälsat på svägerskan Camilla med familj varit och tränat vattenspinning med svägerskan Cajsa.


Om jag inte vore trött vore det konstigt....


Både igår och idag har jag haft på mig min idaT tröja med logan på (ni vet bebisansiktet) och idag har barnen verkligen kommenterat den... ifrågasatt varför bebisen bara har en tand och ett hårstrå på huvudet :) Även fått höra att det säkert är 1000 bebisar på den :) Dom är för gulliga men det krävdes två dagar irad för att kommentarerna skulle börja hagla både från barn och vuxna ;) ALLA tycker nog i alla fall den är så där lagomt barnslig och gullig!

Av Kisse - 2 februari 2009 20:53

Idag har man jobbat, känns överallt i min kropp men allra mest huvudet :(

Blir tidigt i säng då sonen inte sov det bästa natten som var heller :(


Ny dag imorgon,återkommer då!



Av Kisse - 1 februari 2009 19:38

Fick lååång sovmorgon imorse, otroligt skönt. Gillar när jag hör Petter och Filip dona på nere, höra dom skratta och flamsa. Halv elva kom dom upp och väckte mig med värsta blöta pussen :)


Sedan har det ramlat in folk, folk och folk, jätte kul men man blir ju så trött... först svärmor och Ludde, då hade jag ännu inte fått på mig kläderna :) fick på mig kläder och vi körde igång dagens andra kanna med kaffe (Petter hade gjort en på morgonen åxå), hann nästan gå ett varv med snabeldraken innan A-K, Peter och Tim kom och sedan kom även mamma och pappa ner med en byrå mamma lovat mig, morfar lekte med Filip och Tim en till kanna kaffe bryggdes... när mamma och pappa skulle åka passade vi på att klä på pojkarna och gick ut. Åkte snowracing, pulka, klättrade i snöhögar, körde traktorer och lastbilar och sedan lekte dom i lekstugan innan vi gick in mycket röda om kinderna :)


Sedan fick vi storfrämmande min kusin Anna, hennes man Andreas och stora tjejen Tyra kom in och hälsade på efter deras shopping tur i Sundsvall. Jätte kul att dom tittade in så man fick se stor magen... spännande värre att få veta hur många det är där inne ;) Tänkt vilken skillnad på magar det kan vara. Jag blev ju tjock rätt tidigt med Filip jag åxå men inte så tjock *hihi*


Filip och mamma har tagit ett "avkopplande" bad nu på kvällningen... vi blötte ner HELA badrummet men kul hade vi, var skum överallt. Måste ta och smörja mig lite sedan blir det sova för hela familjen, Petter håller på att lägga Filip och då är det inte ens säkert han kommer ner igen :) Jag jobbar ju imorgon och Filip ska på fsk, Petter måste åka och anmäla sig arbestlös.. strulet blir ju som vanligt bilar...vi har ju för tillfället bara en så det börjar få hög prioritet att fixa en bil till! Imorgon blir nog lösningen att Petter får skjussa mig till jobbet.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards