Alla inlägg under mars 2009

Av Kisse - 4 mars 2009 12:57

Sitter på jobbet och har rast, äntligen har jag tagit tag i användarnamn och lösenord och kommit åt datorn :)


Lång dag idag 8.00-16.30 men vi har lite barn så det är lugnt och skönt. Ska ta fram lite färg och penslar efter mellis och måla lite :)


Annars känner jag mig rätt sliten och trött idag trots en bra natt, tur att det är torsdag imorgon och sedan är det ju helg för mig ;)


Testade en ny yoghurt till frukost imorse, super god, verkligen! Men så är det ju HALLON så den kunde kanske inte misslyckas? Annars har jag faktiskt haft svårt att hitta någon som är riktigt god men den här är precis som den ska vara god smak och krämig :)


Hoppas Filip och Petter har en bra dag hemma dom sov fortfarande när jag lämnade hemmet imorse. Näpp nu ska jag njuta av min rast och ta det riktigt riktgit lugnt lägga mig på soffan och slumra lite som vanligt :)

Av Kisse - 3 mars 2009 20:09

Filip har sovit större delen av dagen så han har lite svårt att somna nu, febern vill fortfarande inte ge med sig men hostan är i alla fall bättre. Vill att han ska bli frisk nu tycker han varit sjuk ändå sedan vi skolade in honom på fsk. han har ju faktiskt bara gått 3 dagar sedan han började resten har han varit sjuk, sen mitten av januari. Är ju inget ovanligt men otroligt tröttsamt både för våran del men allra mest för hans egen del.


Idag kom Molo kläderna, underbara säger jag bara. Jag ÄLSKAR verkligen kvaliten i dom kläderna och färgerna och trycken dock blev jag faktiskt lite små sur då kvinnan som pakterat kläderna inte svarat på mail jag skickat till henne om förfrågan om dalmatiner bodyn kommer in i stl 86 men hon skickade med en lapp där hon skrev att imorgon (läs idag) skulle hon få besked... hemskt dåligt att skicka det meddelandet med kläderna som vi faktiskt valde i andra hand.... hon hade ju kunnat maila tillbaka så hade jag kunnat ändra ordern om det är så att dom nu får in dalmatinerna i den rätta stl men hon kanske trodde att jag öppnar min egen plånbok då... tji fick hon jag tycker dom är för dyra!


Men dom vi valde är ju super tuffa och snygga dom åxå och vem vet kanske skulle Macken (som är en gråhund) bli ledsen över dalmatiner på Filips kläder... vi är i alla fall super glada över vinsten!!!


Näpp hushållssysslor väntar.

Av Kisse - 2 mars 2009 20:18

Gick så klart jätte bra att jobba igår trots den bristande motivationen igår :) Kom dock hem till en ännu risigare son som totalt vägrade sin mamma trots att han gnällt "mamma" hela dagen. Tvärarg var han på mig, kände sig troligen hemskt övergiven av mig eftersom jag smet när han sov och lill stackarn är sjuk.


Så sjuk att Petter ringde vårdcentralen och fixade en tid hos doktorn så eftermiddagen har vi spenderat hos doktorn, lyssnat på lungor, kollat halsen, öronen och tagit snabb sänka. Dock kan endast konstateras lite röd i ena örat och ingen lunginflammation. Sänkan var bra däremot var han lite beskymmrad över hur hes Filip är och har förvarnat oss om falsk skrupp. Mediciner sattes i alla fall in så lill pyret vårat ska få sova utan att hosta sönder sig. Bricanyl och Tavegyl blev det så nu hoppas vi han får bli frisk och kry, det räcker med sjukdommar nu!


Imorgon kommer jag ju vara en sån där hemskt mamma igen (skämtar så klart) Petter är ju hemma denna vecka så själv klart blir han hemma med sonen och jag får masa iväg mig till jobbet. Men allra helst skulle jag ju faktiskt vilja vara hemma och ta hand som min lilla sjukling *värker lite i mamma hjärta*

Av Kisse - 1 mars 2009 20:15

Helgen har varit rätt lugn ändå känner jag mig helt slut idag... längtar inte alls tills imorgon när det är måndag och jobb men förhoppningsvis går det väll över ;) Jag gillar faktiskt mitt jobb!


Igår hade vi främmande hela dagen av Pierre, Sussie och Olliver så länge att jag faktiskt tog ner både babysittern och babygymmet med mumintrollen. Det gillade han verkligen, låg jätte länge och tittade på figurerna. Sedan grillade vi och åt massvis med god mat.


Niklas, Cissi och en kompis till dom (Andre?) kom ner på skotrarna, äntligen hade dom hittat rätt väg hit :) Gjorde paj som vi åt tillsammans med dom innan dom slutligen åkte hem och vi pensionärer gick i säng. Klockan kvart i åtta på fredag kväll och klockan var nog knappt halv tio igår :)


Filip har fortfarande feber, vilket han haft sedan torsdag men nu har förkylningen brytit ut och han är både snorig och rejält hostig :( Så han blir troligen hemma hela veckan med Petter eftersom Filip bara går på fsk på måndag och onsdag den veckan Petter är hemma.


Idag på eftermiddagen har vi varit på långåkning... träffat en människa jag "nästan känner" men aldrig tidigare träffat, shoppat en sak men mer om det kommer senare nu är jag så trött. Petter och Filip har redan lagt sig för här är vi som rena rama pensionärerna :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards