Alla inlägg under april 2009

Av Kisse - 24 april 2009 22:52

Självklart fick resten av djuren på gården också besök av oss :)


 


Filip verkar gilla stall livet och stannade kvar och sopade en stund sedan roade han sig med att ropa "BU" åt alla kaninerna... stackars djur blev väll super stressade... NOT! Han är inte vidare skräck injagande min son i sitt Buande ;)


Filip hjälpte även till att kratta gräsmattan...


 


och efter en härlig dag på landet såg Filips byxor ut så här...



Tack för idag Ankis och Jim, det är underbart härligt att komma till er, nästa gång satsar vi på grillning och lite längre besök va?! Vi anser ju oss bo på landet men att komma till er det är att vara på LANDET det, med alla djuren!!!


Av Kisse - 24 april 2009 22:46

Jim och Filip kommer ju super bra överens fast dom inte träffas vidare ofta så dom tog sig en liten promenad till hästarna, själv är jag livrädd för sånan där frustande djur... inte mycket jag är rädd för men frustande hästar klarar jag helt enkelt inte av, då skriker jag. Så dte är verkligen super bra då Jim som är van och kan hästar tar sig an Filip och låter honom hälsa och klappa dom.


 


Insåg att min kamera är värdelös på håll... tyvärr kan jag ju för lite så vet inte vad jag skulle behöva heller...


 


...men Jim tog helt enkelt med sig hästarna och Filip och kom närmare istället.


 


Lite läskiga tyckte nog Filip att dom var men sen efteråt var han skit tuff och kaxig och stog och ropade "BU" åt hästarna :)



Av Kisse - 24 april 2009 22:42

Sedan blev det självklart en massa surr, fikande och gosandes med en underbar Ossian!!!



Även om vi pratat en hel del i telefon sedan han föddes var det både roligt och skönt att få träffa hela familjen!


Fina Ankis ammar sin stora kille för han känns verkligen inte så där pytteliten (kanske för vi träffat Molly så pass mycket att man vant sig). Redan så trygg i sin mamma roll!



Nu hoppas jag det inte tar så lång tid innan vi träffas igen!!!

Av Kisse - 24 april 2009 22:34

Förmiddagen har spenderats på Birsta.


  • Ikea: två hissgardiner till köket.
  • Biltema: tre hjuling till Filip
  • Barnens hus:  beställde en vagn till jobbet
  • coop: diverse blöjor, tvättlappar, kaffe, välling, basgrejor med andra ord.

Kanske inte världens roligaste shopping idag men välbehövliga saker.


Åt lunch och rullade sedan vidare mot Gudmor Ankis och Jim, Filip sov middag under tiden.


När vi kom fram började Petter och Jim med att bygga ihop Filips trehjuling. Redan inne på biltema blev Filip tok kär i den, första han gjorde var att klättra upp på just den (som Petter redan valt ut men var slut sist han var dit) och sedan fick jag bända lös fingrarna och ta en skrikane unge därifrån :)


Filip provsatt trehjulingen redan under själva ihop byggandet för det tog ju en hiskelig tid för två karlar att bygga ihop en liten trehjuling när dom vägrar använda instruktionsboken, typiskt karlar!!!

Av Kisse - 23 april 2009 21:40

Idag var det rolig post till hela familjen, hela 3 paket. Filip fick bokpaket från Barnens bokklubb, de böckerna kom mycket lägligt, Filip är super jobbig att byta blöja på nu så Max blöja passar ypperligt. Filip verkligen älskar ju MAX böckerna allra mest för vovven ;) Han ler med hela ansiktet när hunden är busig :)



Pussel gillar han åxå men idag hade han inte tillräckligt med tålamod... han var desutom redan trött när jag kom hem vid kvart i sju så blev inte vidare mycket tid med sonen ikväll innan det var dags att stoppa honom i säng. jag har ju jobbat stägning och dessutom passade på att ta en snabb dusch på jobbet innan jag stack hem.


Jag hade även beställt en bok till mig själv, en jobb bok att ha på jobbet, tills Filip blir större och uppskattar den mer :) Djuren är magnet och man kan flytta runt dom som man vill i boken, jätte kul. Längtar lite tills på måndag då jag ska ta med den på jobbet jag har nämligen en egen liten sagogrupp som jag jobbar med på måndagar och tisdagar.


Andra paket med posten idag var ett tradera fynd, enligt mig då :) En lundmyr overall till bebisen, mamma har ju köpt en jätte fin overall till bebisen i stl 50 men dom växer ju snabbt de små liven så det här är nästa stl nämligen en stl. 60 (men tydligen är de rätt rymliga i stl) Sen vet man ju inte hur stor nästa bebis är, Filip var ju rätt liten med sina 50 cm. (Bild lånad från www.barnlycka.se )

Tredje paket med posten var en film, i den här familjen köper vi bara tecknat (förrutom McLeod´s) så det var Madagaskar 2 som kom hem nu.


Nä nu blir det sängen imorgon har vi stor slagna planer ;) Den här veckan har varit tung med många jobb timmar, sena kvällar, ont i kroppen allra mest en envis huvudvärk som kommit och gått i 4 dagar. Men imorse var jag i alla fall lite duktig som åkte på vårdcentralen och tjatade in mig på LAB för att lämna urinprov för att se att urinvägsinfektionen är helt borta.


Av Kisse - 22 april 2009 21:18

En lång dag på jobbet, lämnade hemmet sju och kom hem igen halv åtta på kvällen :(


Hade främmande när jag kom hem Pierre, Sussie och Olliver. Hämtade ner gymmet åt Olliver men då blev Filip avundsjuk coh vilel åxå ligga och gymma lite. Han är ju så snäll och go med Olliver, smekte honom på kinden när han blev ledsen, dock är det Filip han är inte rädd för :) Dom var i alla fall super gulliga när dom låg där i gymmet och trängde om några år härjar dom nog gärnet!


Fick rolig post, ett tradera fynd enligt mig. En lurvig fleece jacka från älskade MOLO. Passade Filip perfekt, hade hört att dom skulle vara rymliga i stl men stl. 86 satt perfekt på Filip nu.


Av Kisse - 21 april 2009 21:09

Petter vill att jag visar en bild från dagen...som ni förstår är det fortfarande skoterföre på vissa ställen och Petter och Filip tog sig en tur idag (även igår) och båda dagarna har han somnat ;)


Jag jobbade en timme längre idag och var trött och slut när jag kom men behövde verkligen iväg på affären en sväng och duscha så jag och Filip tog oss en sväng till mormor och morfar.


Väl hemma igen försökte sonen rymma ut till pappa men ja kom på honom!


Nu blir det kvällfika med mannen och sedan krypa i säng imorgon blir det en lååång dag 7.30-19.00, dels ska jag börja en halv timme tidigare och sedan har vi APT.

Av Kisse - 20 april 2009 21:53

Skottkärran är verkligen en höjdare, Filip har verkligen förstått hur man kör den nu och springer fram med den eller ja ibland får han för sig att det går fortare att dra den efter sig :)



Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards