Alla inlägg under april 2009

Av Kisse - 17 april 2009 19:59

Litet bakslag för sonen vet inte om magsjukan tagit om eller om det är efterdyningar... vi avvaktar lite till men kalasandet idag blev det inte mycket av. Gjorde inte ens tårta då jag kände att typ ingen kommer att komma. Men svärmor och Ludde kom med en bukett rosor, jätte fin *tack* och Cajsa kom med muffin jag gillar :) Stefan kom med doftljus han känner ju till min svaghet för ljus och med sonen bajsningar passar det ypperligt ;)


För övrigt har vi haft stora betong bilen här och plattan är gjuten i pannrum (gamla) och badrummet.


Tackar och bokar för alla gratulationer jätte roligt att logga in idag och mötas av massvis med kommentarer!!!!

Av Kisse - 17 april 2009 08:59

När Filip är hemma med pappa kan det se ut lite hur som helst... hittade lite roliga bilder i kameran... fråga mig inte vad dom gör...

Av Kisse - 17 april 2009 08:28

Ja må jag leva eller Ja mu hon leva som mamma Mu sjunger :)


Är min födelsedag idag, och pappas och mamma och pappas bröllopsdag, mycket idag :) Jag måste ju i alla fall vara den klart bästa presenten av de alla ;)


Ingen mer kräkning från Filip igår, magen är fortfarande lite orolig men vi anser magsjukan är över och det bara är efterdyningar och det brukar ta en väldans tid innan Filip blir riktigt riktigt bra i magen igen efter en magsjuka. Febern har lagt sig den åxå och ungen är ju tok pigg igen :)


Mannen och sonen har åkt för att duscha hos svärmor, jag skulle väll ha tagit mig någonstans jag åxå men orkar inte just nu, jag fick sovmorgon men kunde inte somna om :(


Idag kommer betong bilen *jippi* med snabb betong *dubbelt jippi* och ännu mer jippi är att Pierre har fixat en dusch kabin (en sån med golv) åt mig som ska monteras in i tvättstugan så vi kan duscha hemma *JIPPI* Toalettten ska monteras in bara betongplattan har stelnat, snart är det lika provisoriskt som vi är van att ha allt annat :)


Röja lite, baka tårta och sedan försöka njuta av MIN dag, gillar däremot inte min ålder... 27... känner mig gammal.


Av Kisse - 16 april 2009 09:18

Filip somnade efter en flaska välling igår och sov i närmare två timmar sedan vaknad han och hade kräkts ner hela sig och sängen, bara till att fylla badbaljan och bada honom i hallen. Som tur var hade Petter kommit hem då som för övrigt varit och jagat bäver OCH lyckats skjuta en OCH själv ramla i vattnet så nu är han utan telefon IGEN!


Gick och la mig med sonen i våran säng efter badningen och otroligt nog somnade han om utan större problem. Jag sover ju som en stock med Petter har varit upp och bytt blöja på en sovande Filip inatt. Imorse fick han vätskeersättning som han kräktes upp, denna gång i våran säng. Men sedan gick jag ner och blandade morotspuré med vatten som han små tuttar på och det verkar han få behålla *peppar, peppar*


Filip har dessutom feber så han och Petter ligger ännu, själv ska jag åka till jobbet och göra lite nytta. Allt kalas på fredag och lördag är numera inställt, vi hoppas på söndag men vi får se hur sjukan fortsätter...

Av Kisse - 15 april 2009 20:28

Känner mig jätte hungrig ikväll och har nu på kvällningen ställt mig och bakat en pizza och gjort en stor stor sats ratatouille. Ännu inte ätit men snart ska det ätas, dessutom tänkte jag ta med en bit pizza och äta imorgon innan jag åker hem eftersom jag har stängning och hinner bli tok hungrig innan jag är hemma.


Hoppas jag håller mig frisk och på benen för Filip har nämligen fått en släng av magsjuka, eller nått? Kräktes en gång imorse och sen har han bajsat en så där tio gånger :( Hoppas verkligen han är frisk imorgon annars ställer han till det med födesedagsfirandet på lördag. Då slår nämligen jag och pappa ihop firandet, vi fyller ju samma dag. Petters familj (de som tänkte fira mig fyller ju ojämt så inget direkt att fira) hade jag tänkt avverka redan på fredag eftermiddag. Tänkte i alla fall sno ihop en tårta utifall någon kommer.

Av Kisse - 14 april 2009 20:43

Lugn dag på jobbet med lite barn, hade otroligt nog lite energi kvar när jag kom hem. Sussie och Olliver kom och åt middag tillsammans med oss och sedan åkte vi och hälsade på A-K, Peter, Tim och Molly.


Nu är däremot all energi slut och jag ska försöka äta lite till innan jag går och lägger mig. Maten går ju som jag sagt tidigare tungt, har gått ner mer än 6 kg nu, Petter gillar det faktiskt inte, han tycker det normala borde vara att jag går upp i vikt eftersom magen växer men den växer och resten krymper... blir nog inga problem att stoppa på mig en så där 15 kg innan denna bebis åxå ska ut men just nu känns kanske inte viktminskningen så jätte bra mest för att jag inte har ork till något. Sen har jag rätt så breda höfter och när jag går ner i vikt kommer höftbenet fram och det gör ont att ligga på sidan jag som alltid ligger på sidan, inget fett som ligger kvar och bäddar om och skyddar :)


På jobbet går det däremot bra att äta, stoppar i mig det mesta men det är nog de regelbunda tiderna som gör att det går bättre och att jag inte behöver se maten tillagas.


Blir nog Birsta på fredag med A-K... jag lära köpa min egen födelsedags present om jag vill ha någon... av min man får jag annars 5 ton betong... dessutom vill jag köpa en trehjuling till Filip. Han fick ju ett bidrag av farfar och Aina dessutom behöver spad förrådet fyllas på lite.

Av Kisse - 13 april 2009 22:15

Så här glad blir Filip efter en tur i skogen :)

Av Kisse - 13 april 2009 22:09

Idag har vi ränt runt en massa. Åkte till stan för att duscha hos bror min, en av de få vi känenr som bor i lägenhet dvs. varmvatten i massor som räcker åt hela familjen :) Passade även på att stor handla på ica maxi. Middag intogs på kina, som vanligt gick det tungt med mat.. pekingsoppa och räkchips. Var typ vad Filip åt åxå fast han petade i sig en hel del majs åxå.


Åkte hem och klädde på oss lite gröna kläder och drog vidare till skogen för lite bäver jakt :) Filip tuggade på lite grenar det var det närmaste bäver vi kom. Avslutade med att åka lite grusvägar i hopp om att få se björnen men icke.


Imorgno är det jobb... vill inte, vill vara ledig som Petter och Filip. Petter som skulle ha åkt imorgon och jobbat fick ledig hela veckan men är ju rätt skönt att komma hem när allt är serverat åxå :) Min man är ju en duktig hemma man nu förtiden.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards