Alla inlägg under maj 2009

Av Kisse - 7 maj 2009 13:46

Kronans sulky är en idealisk kombination av stabilitet och smidighet. Den är stadig och fjädrad för alla slags underlag och ändå tillräckligt smidig för att fungera som resevagn. Ihopfälld ryms sulkyn i en väska och väger bara 12,9 kg. Solskydd och insektsnät är placerat i suffletten och varukorgen är rymlig.



  • Steglöst ryggstöd med fullt liggläge.
  • Ryggstödet har en stor nätficka och ett litet fack med dragkedja.

  • Solskydd inbyggd i suffletten kan enkelt fällas ut och in.
  • Insektsnät är inbyggt i suffletten.

  • Reglerbart handtag.
  • Hjulen har ett optimalt väggrepp, är försedda med kullager och kan med ett tumgrepp enkelt tas av. 10 tums luftfyllda däck. Nav och fälg i aluminium.


Pris 2890:- inkl. frakt

Mer info finns på www.kronan.com


Vad tror ni om denna vagn? Någon som har den, har sett den? Har en åsikt om den?


Vi funderar nämligen på att köpa denna och ha på förskolan som sovvagn till Filip. Vi är ju super nöjd med kronan vagnen vi redan har men den kommer ju bebis få använda i höst då liggdelen till den vagnen tas fram.

Av Kisse - 7 maj 2009 08:11

Jag har blivit utmanad av Tessan


Utmaningen går ut på att jag ska skriva ner 5 saker som jag ska göra under året 2009 samt 5 personer jag vill utmana.


1. Njuta av fyra veckor sammanhängande SEMESTER

2. Få ett nytt fräscht BADRUM och bada i massor ;)

3. Klämma ut ännu en unge och bli 2 barns mor :) 

4. Vill göra en (två) tatueringar med mina barn namn, när nästa är född med andra ord ;) 

5. Njuta av ännu en föräldraledighet ;)


Jag utmanar:

Ankis

A-K

Malin

Poyan

Mamma

Av Kisse - 6 maj 2009 21:04

Idag efter jobbet blev det en snabb sväng in  på ica, eller ja tanken var en snabb sväng men i kassa kön kom jag på att plånboken låg i bilen *suck, pust och stön* dessutom var jag ju duktig och lämnade bilen på fsk. parkeringen... ja ja fick muta Filip med en banan hem i bilen eftersom maten inte tillagar sig själv hemma (???)


Det jobbigaste med att vara själv är ju maten och eldningen... klockan var ju närmare halv sex innan vi var hemma och sedan klä på sig igen efter maten för att gå ut och elda är inget jag direkt hurrar över... Lyxade till med att göra en varsin glass efter eldningen som belöning ;)



Blir ju verkligen inte lång stund jag hinner umgås med Filip heller :( Efter glass, lite bus och gos var det ju läggdags för den lilla herrens och hans mamma tänker göra det samma. Imorgon börjar jag ju sent så då hinner vi i alla fall med lite mys och äta frukost tillsamamns och sen gör vi ju helg!!!


 

God natt!

Av Kisse - 5 maj 2009 20:44

Idag har det varit en sån där dag som ja vad ska jag säga byta jobb, byta yrke kändes inte helt främmande... lämnade ju hemmet redan tjugo över sex och har endast varit hem en snabb sväng för lite middag och klädbyte innan jag och Filip åkte tillbaka till mitt jobb för öppet hus.


Gick kanon bra att ha Filip med han har lekt och stojat med barnen :) Åkte hem strax efter sju för att det inte skulle bli tok sent men Filip var svår somnad idag, har ju varit en lång dag för honom med så han kunde inte riktigt komma till ro. Får ju sova lite längre imorgon bitti som tur är.


Idag fick jag Filip att kissa på pottan för första gången :) Han har kissat på pottan förr men aldrig när jag varit med så det var roligt att se honom bli så glad ;)


Sova är det som gäller!!!

Av Kisse - 4 maj 2009 21:21

Idag blev det shopping på Birsta hela långa dagen har tok ont i mina fogar nu men det är det värt, en hel dag med Ankis och Ossian!


Höll på att ställa till tok idag åxå, vi blev nämligen lite sena med lunchen och höll på att sluta med att jag tänkte lägga mig platt som en pannkaka på ikea golvet... stod nämligen i kön och skulle betala maten (äter ju typ alltid på restaurangen på ikea) när det snodde om rejält i huvudet, hörseln försvann och benen ville inte riktigt bära... tog mig till en stol i alla fall och fick ner huvudet mellan benen och Ankis hämtade lite dricka åt mig för att få upp blodsockret lite fort, *fy fan* vad läskigt det var. Men efter lite mat så var man tipp topp igen!


Träffade Veronica med stora tjocka magen ;) snart kommer deras bebisen ut längtar verkligen tills jag är så långt gången åxå.


Blev sparsamt med shopping eftersom det blir många pauser med ammning med en liten Ossian men mycket bebis gos har det blivit idag!!!!


Dagens bästa shopping är i alla fall inte mindre än 3 trådlösa telefoner... imorgon går det att ringa hit igen!!! Våran trådlösa telefon försvann nämligen i badrumsrivningen (???) och har inte kommit till rätta ännu så nu har det skaffats en ny med 3 handenheter... förhoppningsvis dröjer det tills vi behöver köpa nya nu???!!!! Har ju haft den väggfasta på övervåningen men den hinner vi ju typ aldrig svara i.


Nä lägga mig i sängen och hoppas på att få sova inatt imorgon är det en lååång jobb dag... igen :(

Av Kisse - 3 maj 2009 22:48

Idag har vi jobbat ute på gården, deklarerat ( i sista sekund som vanligt) ätit tacos med Stefan och sett på Madagskar 2. Jag har fruktansvärt ont i mina fogar bara för att jag "skröt" igår om att de känns rätt bra ännu... *fan*


Nu blir det sova för imorgon är jag och Filip lediga och ska spendera dagen på birsta tillsammans med Ankis och Ossian :) Petter åker imorgon bitti till östersund för att jobba i några dagar.


Natti natt

Av Kisse - 3 maj 2009 10:47

Stort GRATTIS till kusin Maud som fick tvillingar igår, en flicka och en pojke *mysigt värre*


Flickan 2930 gram, 48 cm

Pojken 3125, 48 cm


Själv är vi lättade över att fått se att vi "bara" har en parvel i magen ;) Tvillingar finns nämligen i släkten eftersom Mauds mamma Maggan och moster Birgitta är tvillingar :)

Av Kisse - 2 maj 2009 10:33

Lördag kände vi oss rätt nöjda med skogen och framför allt solen som var stekande het och packade ihop och åkte hem.

 

Fick främmande av gudmor Ankis, Jim och Ossian, Filip fick namnsdags present, jätte fina bokstäver (FILIP) att sätta på väggen (bild kommer sedan) och en lastbil. När dom åkt vidare for vi och  tog en pizza och "söndags" åkte lite bil, tog en tur till Roland och sedan hem och la sonen innan gudfar Stefan kom upp och sedan kom även gudmor och kompani tillbaka så blev surr och skratt till långt in på natten :)



Ossian var en snäll bebis som mest bara sov så blev lite så mycket bebis gos men vi hann ju gosa lite på plutten i alla fall som växer så det knakar!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards