Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

Lite trött och seg

Av Kisse - 24 juni 2009 09:14

Hyffsad natt för att vara en febrig Filip, vid två kom han och la sig hos mig och var en elvisp... snurrar och grejar, skulle ligga super nära men då blev det för varmt, vaknar gnäller, gnylar slutade med att han klockan fem klev ur sängen gick runt och la sig på min matta (???), bara till att lyfta upp honom i sängen igen och sedan sov han till sju.


Blir väll en lugn dag eftersom Filip var lite varm imorse, fick alvedon och är nu super pigg men snoret rinner ju hela tiden.


Mailade till boggiekidz förra veckan om våran decoy summersuit som krympte, JÄTTE mycket i tvätten och dessutom åkte hela tiden en av tryckknapparna upp och igår fick vi hem en ny dress i stl 92 istället men fungerande tryckknappar, skönt när det går snabbt och lätt att få byta en felaktig vara :)


Igår när vi var in på Pirum parum för att prova nova star solhatten i stl L istället för M som jag köpte blev ägaren till butiken så kär i Filips molo linne att hon var tvungen att köpa ett hem till sitt eget barn åxå, sedan såg hon Nova star shortsen och hade lite ångest över att hon inte tagit hem de till butiken eftersom dom är så SNYGGA!!! Vi behöll i alla fall hatten i stl M då L var tok stor på Filips huvud så får hoppas den inte krymper allt för mycket i tvätten.

 
 
Nikita

Nikita

24 juni 2009 19:22

ja tkr också molo linnet du köpte e så fint, å de är mkt finare på än då man bara ser de på bild.. de kommer mer till sin rätt då de sitter på. albins L hatt var lite stor men tvättar ja den så kanske den krymper som den andra å blir lagom =)
Shortsen från NS fick albin inviga idag, har längtat eftersom ja köpte dem i mars :P

http://www.nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se