Alla inlägg under juni 2009

Av Kisse - 23 juni 2009 22:44

Blev en sväng till Sundsvall idag åxå :) Allra mest för att besöka polarn o pyret eftersom dom har en fotograf där i butiken denna vecka och som medlem får man då sitt barn fotat för ynka 39:- (59:- för icke medlemmar) sist blev korten super fina på Filip i hans urban elk dress med älgarna på.


Filip som inte är helt kry var inte på super humör men jag hoppas det blev fint. Var in på name it (eller exit jag lär mig aldrig vilket dom heter) och hittade en underbart söt body till bebisen ;) Kunde inte låta bli 40:- var den helt klart värd, ROSA med muffins på, underbart fin. Även om jag klär Filip i en hel del rosa kan man ju inte låta bli att hoppas att det denna gång ligger en tjej i min mage, en av varje vore ju underbart men en pojke är lika välkommen så klart!


Åkte till mamma efter svängen på stan då jag håller på med ett evighets projekt känns det som, dessutom gick allt i stöpet och jag har fått jobba hela kvällen här hemma åxå :( Tempade sonen när jag kom hem då han helt enkelt vägrat äta annat än glass idag och jo då lite feber, 38 är ju inte vidare hög men feber är feber och han blir hemma resten av veckan.

Filip pussa bebismagen :)

Har världens duktigaste kille på att klara sig själv i alla fall. Är så himla duktig på allt tycker jag, han har verkligen inte tid att vara liten!


Filip somnade strax före nio efter mycket om och men i min famn men sover orolig så får se hur denna natt blir, borde ha lagt mig för länge sedan!

Av Kisse - 22 juni 2009 21:26

Varit hos mamma/mormor hela dagen, hälsade på en snabbis hos syster, åkte tillbaka till mamma och pappa och lämnade Filip där en stund och jag och syster åkte själva, utan barn in till Sundsvall för att kolla in Pirum Parums super rea, tänk om man hade mer pengar *drömmer mig bort i Molo landet*

Blev ett Linne från Molo 139:- (ord pris. 199:-)

En solhatt från Nova star 99:- (ord. pris 149:-)


Blev hemskt sugen på att shoppa något till bebis men klarade mig otroligt nog...



Av Kisse - 22 juni 2009 09:33

Filip blev hemma idag, han är så snorig att jag tyckte han gått och väl kunde vara hemma och ta det lite lungt, funderar på att ringa mormor och höra om hon vill ha sällskap idag...


Haft en riktigt lugn och skön morgon med mysfrukost och dusch, nu ligger Filip i soffan och ser på Nasse, över våningen inbjuder inte längre till en massa lek utan enbart NASSE, så fort vi kommer upp nynnar han på melodin och trycker igång tv:n :)

Av Kisse - 22 juni 2009 07:19

Vaken med tuppen idag eller vaknade rättare sagt när Petter skulle åka och jobba och kunde sen inte somna om, hungrig och halsbränna men vägrade kliva ur sängen... hade nog vara bättre att gå ner där vid fem och fikat lite så hade jag säkert somnat om men nu sitter jag här och är fortfarande hungrig och har halsbränna, ska strax väcka sonen och sedan blir det frukost.


Passar på att röja bland lite papper, avskyr alla papper som samlas men vågar aldrig slänga något... förr hade jag ett bra system och perfektionisten i mig hade FULL KOLL men jag vet inte sen jag blev mamma har jag tappat fotfästet totalt när det gäller att ha ordning... jag måste ha haft för lite att göra förr... undrar hur dte ska bli med ett barn till... jag som är förvirrad så det räcker och blir över nu ;)


Av Kisse - 21 juni 2009 22:49

Som vanligt i denna familj är vi hemskt sega på förmiddagen.. jag hade dessutom sovmorgon och har otroligt nog sovit en hel natt men halv tio höll kissblåsan på att sprängas!!! Efter Filips sovning packade vi in oss i bilen och åkte till Petters pappa & Aina för att låna båten. Rodde ut en bit för att slippa myggen och knotten när vi metade. Hade med mackor och saft som vi mumsade i oss men inte ett napp gjorde att vi ledsnade rätt snabbt. Rodde in en bit och alldeles vid strandkanten hade tydligen ett helt stim abborrar sökt skydd och vi drog upp en hel del, hungriga rackare så dom fick följa med hem som kattmat. Filip var mer än faschinerad ;)

 

Filip och mamma i båten, jag sa till Petter "vi behöver ju bara ta med två metspön, Filip lär ju ledsna rätt fort..."tji fick jag som fick sitta utan metspö....  

Fast lite snäll med mamma var han och nöjde sig med att blåsa lite i visselpipan en stund... och fiska med ett vassstrå...


 

Första abborren

 

Jag var lite "rädd" där ett tag och tänkte nu pussar han den snart men jag tror han helt enkelt bara härmade fisken mun :)

 

Blää fisk ;)

Titta mamma fisken! 


Filip tog sig ett dopp genom att ställa sig på huvudet i vattenbrynet så blev till att byta om hos farfar och Aina och då hade vi tur och fick gofika. Super goda bullar... jag åt typ 4 tror jag :) *hehe* Svullar verkligen och misstänker att det är nu kilona kommer att fastna...


Åkte sedan och handlade lite då vi hade helt slut på frukostmat, Petter skämdes som vanligt över mina mega snygga stövlar och erbjöd sig gå in själv på affären... lång näsa för hans del jag älskar att visa upp mina snygga stövlar!


Dessutom matchade dom ju rätt bra till den övriga outfiten idag ;) Bjuder dessutom på en magbild är i v. 26 nu, kulan växer!!!


Av Kisse - 21 juni 2009 00:29

Förstår inte hur jag fortfarande kan hålla mig vaken eftersom jag typ inte sov mer än 3 ½ timme natten som var men har väll kommit in i sjunde andningen eller nått sånt... andra andningen var det länge sedan... är nog socker som hållt mig vaken... precis legat i sängen och ätit en skål med resterna från gårdagens mumsiga tårta ;) Är man gravid så får man det, eller hur ;)

 

Bebisen lever nu rövare i magen... socker speedad skulle jag tro :) Tog med bärbara till sängen när Petter drog i väg på pubafton. Hans tur att kliva upp imorgon bitti så antar (hoppas) han tar det lugnt.


God natt!

Av Kisse - 20 juni 2009 00:08

Idag har vi varit sega... inte fått något gjort direkt, två tavlor (bröllopsfoton) har äntligen kommit på plats och gardinstången i sovrummet har kommit upp igen, tog ner den när v bytte mörkläggningsgardin för en tid sedan. Annars har vi mest bara varit lata och legat och myst :)


Eftermiddagen har vi dock spenderat vid havet. Åkte och hälsade på familjen Ström som varit och campat i tält i 6 dagar... tok stollar ;) själv skulle jag nog inte klara mer än en natt i tält med små barn, tacka vet jag HUSVAGN!!!

 

Super trevlig eftermiddag har vi haft, pojkarna har lekt bra. Blötte verkligen ner sig men roligt hade dom och som tur var hade vi ju ombyte med t.om extra stövlar :) Zaga har ju blivit ett litet bustroll hon ;) Sist vi såg henne var hon nykläckt, är ju verkligen så man skäms...


Gabby testade bära Zaga i våran ergo sele när vi gick ner på stranden.


 

Vi gick även ut på klipporna, Filip satt i ergon på pappas rygg ett tag och lugnast har varit om han suttit kvar där hela tiden... med två vilda pojkar blev vi inte på klipporna vidare länge...


Fånga myror ;)


 

Go pojkar, Liam har precis haft vattkoppor som ni kanske ser, stackarn hade varit jätte dålig :(


 

Filip trivdes som fisken i vattnet ute vid havet så dit blir nog fler turer denna sommar, lite varmare väder vore ju inte fel... oj oj nu kommer det väll bli stek hett.... 

Av Kisse - 19 juni 2009 10:20

Började med sill lunch ute på altanen är det midsommar så ska man sitta ute :)

 


 

Jag och min skäggiga man 

 

A-K och Peter 

 

Båda barnens sov under tiden vi åt lunch. Filip fick lunch tidigare och blev väckt lagomt til kaffe och maränger, ROSA maränger (var det jag misslyckades med på torsdag kväll men andra satsen blev bra).

 

Efter fikat tog vi en promenad ner på byn och hälsade på lite folk. Innan vi gick hem och började med middagen, hasselbackspotatis och grillat. Blev ingen förrätt utan tog en fördrink gjord på hallon (såklart!) 

 

Filip tyckte det var mumsigt :) 

 

Stefan anslöt till vårat gäng lagomt till fördrinken.

 

A-K hade gjort en mumsig tårta till efterrrätt.

 


En mycket trevlig kväll med massor av god mat. Tyvärr var karlarna lite väl högljudda så jag somnade inte förrän dom alla gått hem vid halv tre (eller var det halv två?)... men då vaknade Filip av tystnaden som spred sig i huset så bara att kliva upp till honom och efter lite välling somnade han om, tjugo i fyra tittade jag på klockan sista gången innan jag slutligen somnade och halv åtta vaknade Filip så vidare mycket til sömn har det inte blivit inatt :(


Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards