Alla inlägg under juni 2009

Av Kisse - 15 juni 2009 10:17

Förmiddagen spenderades med A-K och Molly som kom till oss lagomt till lunch. Filips förskola är stängd idag så han fick vara hemma och mysa hela dagen. Han tycker ju Molly är så mysig och gosig och skulle helst vilja bära iväg henne själv och mysa med henne ;)


Dock blir han lite sotis då det gäller att låna ut sin älskade babysitter... vi använde babysittern JÄTTE länge och Filip älskar att ligga och mysa i den fortfarande dock början han ju bli lite för tung för den... (A-K som knäppt den fina bilden)

 

Dessutom kommer det ju snart (eller ja det känns fortfarande som en evighet)  en bebis som ska sitta i den, har lovat Filip att vi ska köpa en fotölj från ikea till honom istället som han kan mysa i.


Behändigt att kunna ta fram babysittern när det kommer folk på besök med små bebisar, Filip far ju fram på golvet som en tok så då är det skönt att inte bebisen behöver vara direkt på golvet. Filip tar varje tillfälle han får att mysa lite i den han åxå :)


Passade på att knäppa lite bilder på snyggingen Molly

 


Hon gillar mig lite bättre nu... ett tag var hon lite rädd för den där hemska människan som alltid har en stor svart grej (kameran) i ansiktet men nu skrattar hon och blir så glad så :)

 


Åt mellis och sedan åkte A-K och Molly hem och Filip och jag grejade på lite smått här hemma tills det var dags för middag för lille man. Så här snygg blev han efter det.

 

Själv hoppade jag över middagen hemma och åkte iväg och träffade mina arbteskamrater och intog en väldans god tacos buffe. Sedan fick hela gänget lära sig dansa linedance, jag stod så klart över det då mina fogar verkligen inte klarar av något sådant, trevligt hade vi i alla fall och Filip hade det bra hemma med mormor, morfar och kusinerna Gutav och Viktor.  

Av Kisse - 14 juni 2009 22:20

Bakfull man idag vilket gjorde att jag och Filip klädde på oss och gick ut i regnet imorse, vägrar sitta inne och lyssna på snarkningar... dessutom fick jag knappt sova inatt pga dom där j**la snarkningar...


Jag städade på altanen och satte fram de nya altanmöblerna, blev tok nöjd :)

Filip tyckte det var mysigt ute i regnet, han älskar ju att vara ute och bryr sig inte alls över det dåliga vädret.


Roligast var nog att "rädda" alla maskar undan vattnet..de flesta bor numera under bron eftersom de rymde mellan springorna...

Jag tog mig en välbehövd vila efter lunch när Filip sov och eftermiddagen har ängnats åt att fixa med alla 200 bilder jag knäppte igår. Pizza till middag och sedan grejade vi lite till på gården innan vi gick in och gjorde kväll.


Av Kisse - 14 juni 2009 22:13

Kan ju säga att det inte är helt lätt att få till en bild på sex bråkiga syskon som så klart måste göra allt för att verkligen jävlas med varandra åxå...och allra mest med mig som stod med kameran :9


...och då ska dom kallas vuxna allihopa...


Ålderstege, Camilla, Patrik, Petter, Carolina, Nils (ja fråga inte vad dom tänkte på när dom gav honom hans namn), Cajsa



...och lite tappra försök som har lite charm i sig dom åxå :)



Av Kisse - 14 juni 2009 22:05

Far och mor med alla barnen :)

Av Kisse - 14 juni 2009 22:04

Pierre och Emelie spexade loss ;)

Av Kisse - 14 juni 2009 22:02

Fick en fin bild på den unga familjen också.



Av Kisse - 14 juni 2009 22:01

Övre raden: Inger

Nedre raden: Petter med Filip i famnen, Elsa

Av Kisse - 14 juni 2009 21:58

Carro passade på att fota 4 generationer med sina barn.


Övre raden: Carolina, Inger

Nedre raden: Irma, Elsa med Maja i famnen

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards