Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Cyklande

Av Kisse - 21 juli 2009 20:04

På förmiddagen bestämd jag och Filip oss för att ta cykeln ner på byn och hälsa på men det var rätt folktomt överallt, t.om hos Lena och Fredrik såg det tyst ut... men vi kollade in i alla fall och Laban och Tindra var hemma så dom kom ut och lekte med Filip :) Själv fick jag lite kaffe och vuxen surr, det är det jag saknar mest när Petter är borta... att träffa andra vuxna.


Cyklade hemmåt när det blev dags för lunch och sovning för Filip, trodde jag... men den lilla herren vägrade sova idag... jag tycker om när han sover middag , jag behöver att han sover middag, dels får jag återhämta mig lite och vila upp mig eller passa på att göra lite nytta jag inte hinner när han är vaken, nu förtiden är det mest VILA :)


Sen så behöver verkligen Filip sova middag han blir på tok för trött och gnällig utan sovningen men idag har det gått hyffsat, lämnade dock gården på cykeln igen eftersom han bara försökte rymma hela tiden när vi var ute och då ledsnade jag, lika folk tomt denna gång åxå så vi hamnade hos Lena och Fredrik igen :)


Så himla synd att dom snart flyttar, vem ska jag och Filip då hälsa på????


Eftersom han skippade sovningen sover han redan nu eller ja sedan en halv timme t.om., *skönt* men blir spännande att se hur länge han sover... jag ska hämta in hunden och sedan krypa i säng jag åxå, tok ont i ryggen sen cyklandet. Anledningen till att jag cyklar är för att det är såå mycket roligare men även snällare mot fogarna och jag får inte alls lika ont som av att gå. Däremot känns det i vekryggen att magen börjar bli rätt tung, benen tar dessutom i magen när jag cyklar... *hmm*... kan den växt så mycket sedan förra veckan???

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se