Alla inlägg under juli 2009

Av Kisse - 28 juli 2009 09:26

Filip sov till halv nio idag så känner mig mycket piggare idag även om "bo i husvagnen" fräschheten börjar sätta in... känner mig stor som ett hus varje gång jag måste in på "toaletten" åxå... våran husvagns toa är verkligen liten och med STOR mage är det inte det lättaste att resa sig rakt upp, flämtar varje gång jag tagit mig upp, ansträngande till tusen :)


Mannen min har precis varit hit och tjuvat åt sig en macka och lämnat en kopp kaffe till mig, sonen står och hänger på dörren och vill ut och leka med vatten, inatt har det regnat.


Filip har tittat en stund på Nicke nyfiken medans han åt välling och nu har även frukost intagits så dags att ge oss ut i blötan, vi skjuter lite på mat tiderna eftersom Petter jobbar till sju och vi vill gärna äta middag tillsammans, han kommer hit och äter lunch sedan åxå.


Filip har på sig en Molo dress idag med lamm på, det är inte pyjamas även om jag må säga att denna Molo dress verkligen ser ut som en pyjamas, den är ju dessutom lika mjuk och gosig som en pyjamas ;) brukar använda tröjan för sig eftersom det då försvinenr lite pyjamas stämpel men när vi packade och skulle åka var nästan alla kläder i tvätten och hann inte torka så det mesta av Filips kläder ligger lite här och var i husvagnen på tork, allt torkar ju så himla sakta nu när det är rötmånad.

Av Kisse - 27 juli 2009 19:06

Just nu väntar vi bara på att Petter ska duscha klart och sedan blir det middag och familjetid :)


Värmen har kommit nu på eftermiddagen och vi nästan kokar här i husvagnen så vi ska ta en tripp med bilen och utforska skogarna här runt omkring.


Petter har fått igång kylskåpet vi var rädd att det gett upp för all framtid men *peppar, peppar* så funkar det... en kylväska har fungerat som nödlösning (sånt på 12 v). Nu är det bara gasol vi är utan eftersom Petter rivit grejerna och tycker packningarna är för dåliga för att sättas tillbaka så denna sväng med husvagnen blir det bara skräp mat som inte behöver tillagas eller som kan tillagas i micron, den var jag taskig mot husvakterna och tog med mig ;)


Petter har ju varit hit kortare svängar lite då och då under dagen, lunchrasten och kaffe rasten, då var han snäll och kom med en kopp kaffe åt mig :)

Av Kisse - 27 juli 2009 15:17

Fördelen med att sitta i husvagnen är att det blir myket vila, vilken min kropp behöver just nu. Nackdelen är att det enda som finns att fördriva tiden med är tv så Filip ser nu på Mamma Mu filmen.


Vi har varit in till självaste Ånge oh handlat mat så vi klarar oss några dagar, däremot såg det otroligt dåligt ut med något att göra i Ånge... jag kunde inte hitta någon lekpark, åkte dock förbi en fsk som såg stängd ut kanske kan man åka dit och smita in på gården oh leka lite i alla fall. Hittade en loppis vi ska besöka någon dag och åkte förbi en badplats, så lite finns det i alla fall. Besökte två loppisar idag men inga fynd blev det.


Vi fortsätter vila och slöa vid tv, så mycket mygg ute att det inte är kul att vara ute här heller, dessutom bor vi nära en väg (fast inte så mycket trafik) så det blir ett hiskeligt passande på Filip.

Av Kisse - 27 juli 2009 09:55

Förmiddagen igår var kanon rolig, 5 av 7 barn och deras föräldrar (ja utom Petter då) träffades i Borgarparken och hade picknick och lekte. Väldigt ostadigt väder så vi blev bara där i två timmar men eftersom vi skulle vidare så passade det bra att vi inte blev kvar hela dagen.


Filip somnade på vägen hem så jag kunde packa in allt i bilen i lugn och ro och sedan köra vidare mot Östersund eller rättare sagt Svenstavik. Otroligt ungen var nöjd så gott som hela vägen, de två sista milen var han rätt less och det var jag åxå så helt förståeligt.


Petter packade ihop det sista och sedan rullade vi vidare till Ånge, där vi är nu. Petter kommer troligen jobba tills på torsdag så vi stannar nog kvar tills dess och åker sedan hem hela familjen.


36 mils körande och sedan tio mil till i bilen känns i kroppen idag, Filip är trött och gnällig, inte heller så konstigt. Vi har städad ur det värsta skiten ur husvagnen, dyng karl som bott i denna i skit i flera månader... och sedan ska vi ta och leta reda på en affär och kolla runt lite hur vi ska fördriva dagarna när Petter jobbar.

Av Kisse - 26 juli 2009 08:14

Filip har sovit hela natten och kom och väckte meg med en stor blöt puss innan han upptäckte att lilla platt tv:n i sovrummet var borta.... NEJ!!! Skrek han... hans Nasse var ju borta ;)


Tv:n är nämligen ner packade lixom en herrans massa kläder, leksaker och andra grejer. I eftermiddag åker vi till Östersund för att hämta Petter och husvagnen och dra honom vidare till ett annat jobb. Planerar att stanna ett par dagar med Petter, vi får ju i alla fall träffa honom på kvällarna då och på dagarna får jag och Filip roa oss själva. Hus och djurvakt är ordnat!


Men först ska vi åka till Huddik för att leka i Borgarparken och träffa barnen och föräldrarna från föräldrautbildningen som vi gick när vi väntade Filip, ska blir riktigt rikrigt roligt att träffa dom igen!

Av Kisse - 25 juli 2009 22:08

Efter en natt med lite sömn, Filip sov oroligt och jag hade svårt att sova för att jag var hungrig men vägrade kliva upp för att äta klockan fem på morgonen blev det en hiskeligt arbetssam dag.


Skjussade Filip till farmor och Ludde och åkte hem och började måla, Stefan kom efter en stund och vi målade massvis med bräder till staketet, A-K kom på eftermiddagen och hjälpte till hon åxå. Lite raster för lunch och kaffe men annars körde vi på i över sex timmar med att stå och måla... ALLA bräder är nu färdigmålade till staket ( måste dock köpa lite mer virke som även de senare ska målas) *jippi* Stor tack för all hjälp!!!


Hur min kropp kändes sedan tänker jag inte ens skriva men alvedon och lååång dusch innan läggning gjorde att jag i alla fall fick en hyffsad natt. Filip som varit hos farmor hela dagen var ju helt slut när han kom hem och somnade efter en ny blöja och välling ;)

Av Kisse - 24 juli 2009 21:03

Fredagen spenderades hos mamma och pappa (mormor och morfar) eftersom vi inte träffat dom på en hel vecka :)


Filip busade och härjade slut på morfar. Vi plockade lite kantareller och tittade på små grodor.


På kvällen när vi kom hem ringde jag fört upp Stefan så han fick komma och leka lite dräng, byggde en ställning för att underlätta målningen som var planerad till lördag. Gör om gör rätt, till slut fick vi till en kanon bra ställning ;)


Avslutade kvällen med att Cajsa och Fredrik kom så vi satt och spelade spel till sent, Retro hette spelet, riktigt roligt frågesportsspel, jag gillar inte sånna eftersom jag aldrig kan något men en del frågor kunde ju till och med jag svaret på ;)

Av Kisse - 23 juli 2009 21:28

Kom på att jag hade en bilruta nere eftersom jag försökt backa med släp och sedan av någon konstig anledning lämnade bilen så... rutan nere och nykeln i????


Gravidförvirrad!!!


Regnet duggade lite lätt... skyndade mig ut och stängde och låste bilen och hämtade in hunden, snacka om tur himlen öppnade sig precis och regnet vräker ner, tack och lov har jag lite hjärna kvar ;)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards