Alla inlägg under juli 2009

Av Kisse - 16 juli 2009 15:57

Vi började dagen med att sova lite längre än vanligt, åt frukost och bestämde och för att cykla en sväng men lagomt till vi fått på oss regnkläderna hörde vi regnet smattra på altantaket...dock bara några droppar så tog regnjackor och stack iväg till faster Camilla och kusinerna.


Bus och lek och sedan fick Emelie klippa bort Filips lockar *snyfta* Bebis lockarna är borta men han blev ju lika snygg ändå ;)

Tack så mycket Emelie, bra att ha en frisörstuderande i släkten ;)


Cyklade hem och Filip fick bada på altanen medans jag gjorde lunch åt oss och sedan åt vi mys lunch ute på altanen.

Filip lekte lite med nyckelpigorna som ligger på bordet

 


Petter kom sedan hem lite senare på dagen och vi åkte till svärmor och Ludde eftersom det var ett gäng kusinerna till Filip där och lekte. Filip skippade att sova middag och somnade sedan i bilen, totalt omöjlig att väcka fick han lägag sig i sängen redan kvart i sex, dock vaknade han strax därefter och fick komma ut och åka traktor med Petter istället då jag klippte gräsmattorna, graviditetsbälte och foglossningbälte, dubbla sorter men det gick den här gången åxå...


Grillade lite på kvällningen och Pierre, Sussie och Olliver gjorde oss sällskap.

Av Kisse - 15 juli 2009 21:15

Idag blev det en lång tripp tillsammans med A-K och Molly för att hälsa på den andra A-K (Ankis) och Ossian, massor av bebis mys med bebisarna som sovit om varannat :)

 

Filip har kollat på djuren och lekt med snoppen sin... och en traktor... fick nämligen springa nakenfis på gräsmattan och Filip är väldans fachinerad av den dinglande saken mellan benen ;)


 

Av djuren var det pipi som var mest spännande hönpönorna alltså ;) Fåren var för långt bort annars har dom nog vunnit eftersom Bu och Bä är stora idoler just nu.

 

Lång dag i dag på landet och Filip sov hela resan hem men otroligt nog början har bli trött nu *jippi* själv är jag helt slut, fogarna värker trots att jag slapp köra bil över huvudtaget då A-K tog bilkörningen men magen börjar bli tung och gör sitt ändå trots enbart latande hela dagen :)

Av Kisse - 14 juli 2009 22:05

Idag kom ju sommaren tillbaka och värmen också så klart, jag har verkligen svettats idag :(


Känner mig otroligt tung andad just nu, jag har samlat på mig en massa vatten idag, bebisen ligger och trycker och halsbränna på det känns ju inte direkt bättre, äckligt varmt på övervåningen åxå... gnäll, gnäll, gnäll... känner mig otroligt gravid...


Filip somnade i sin egen säng ikväll *jippi* Suttit och kollat lite på vad vi ska köpa för presentkortet som vi vann, blir födelsedagspresenter till Filip, hade tänkt köpa borgen dom har men ångrade mig och har bestämt mig för en Ruben docka istället då är det fortfarande 300:- kvar som jag inte bestämt mig vad de ska spenderas på :)


Nu blir det sängen imorgon ska vi nämligen iväg på en "lång" resa :) Bloggen kommer inte att uppdateras förrän på kvällningen.


*åh* Just det ja, tänkte ju berätta att jag börjat dricka kaffe igen ;) Har känt suget ett par veckor men pang sa det och jag skulle kunna dricka en kanna om dagen... tre koppar om dagen är ju dock vad som rekomnederas för gravida så nöjer mig med 1-2 koppar om dagen.

 


Fick trevligt främmande idag mitt på dagen, syster kom en blixt visit med man, barn och svärmor dom behövde nämligen en bit takskiva och spillbitar finns det gott om eftersom vi satt nytt tak i nästan hela huset.

Av Kisse - 14 juli 2009 19:43

Bestämde mig för att testa cykla lite idag, Filip gillade det inte förra sommaren men iår skrattade han och tjoade av glädje ;)

 

Frågade om det var roligt och fick ett roligt svar tillbaka, han gillade det verkligen!!! Var tyvärr väldigt lite luft i däcket så trodde ett tag att det inte skulle bli något cyklande idag men rullade ner på byn och fick hjälp av Lena *tack och bock* och sedan kunde jag och Filip rulla i hiskelig fart hela byn, trampade på som sjutton och undrade varför jag inte gjort detta på närmare ett år... jag älskar ju att cykla... lagomt i höjd med svärmor kom jag på varför... mjölksyra i benen på riktigt och sammandragning på det ;)


Ingen svärmor hemma så vi vände och trampade tillbaka... dock inte alla i samma fart, motvind och uppför, trodde jag skulle bli tvungen att gå sista biten innan vi kom till Sussie och Olliver och tog en välbehövd vila och massvis med vatten!!! Filip blev kär i deras akvarium med fiskar :) Cyklade sedan till Patrik och Annelie där behövde jag en benvila till ;) Men sedan bar det iväg hem och göra middag.

Av Kisse - 14 juli 2009 19:15

Jag tänkte tipsa om FOTOBOKEN, en perfekt present till dig själv, ditt barn, mor- och farföräldrar. En super fiffig uppfinning!

Genom att ladda hem ett program från  fujifilms hemsida kan du sitta vid din dator och välja ut vilka bilder du vill ha i din alldeles egna fotobok, du väljer mall, färger och format på boken. Du lägger själv till den text du vill ha till de speciella ögonblicken du aldrig vill glömma.


Fotoboken finns i en mängd olika utfäranden från A6 till A4 format, liggande eller stående. Du väljer själv vilken sorts papper du vill ha, lite glansigare standard papper eller högklassigt fotopapper. Omslagen finns som hård pärm och mjukt omslag.


Vi har en fotobok med hård pärm från våran bröllopsdag och den känns verkligen lyxig och vi älskar den, ett sånt underbart minne från en sån underbar dag!


Till Stefans 30 årsdag gjorde vi en fotobok med mjuka pärmar där vi la in bilder och texter från ungdommen till nu, en massa tokiga upptåg vi haft för oss, verkligen en uppskattad present!


Pris: från 89:-

Porto: 49:- (oberoende antal)

Leveranstid: 10-14 dagar


Genom att anmäla din blogg här hos Fuji och skriva ett blogginlägg med minst 100 ord om själva fotoboken erbjuder Fuji dig en gratis fotobok till ett värde av 344:-


Passa på att göra en oförglömlig bok av de mest fantastiska ögonblicken i ditt liv, du kommer inte att ångra dig!

Av Kisse - 14 juli 2009 11:04

Höst nyheterna har ju börjat ramla in i en del nätshoppar så nu kliar det i fingrarna igen efter lite nytt MOLO, dock tillåter inte ekonomin det just nu så jag fortsätter hålla tummarna efter fler vinster ;)


Jag har sagt det förr och säger det igen, jag ÄLSKAR MOLO kläderna just för deras underbara kvalite, så mjuka och sköna kläder, printen gör ju dom ännu härligare med alla sina underbara kontrastfärger och härliga tryck!


En höstnyhet med älgprint, varning för älg på vägen!


Pris: 279:- finns bland annat hos Lucky little me där jag lånat bilden.

Av Kisse - 14 juli 2009 10:56

Filip har blivit jätte duktig på att gå på pottan och kissa..eller ja att kissa utan blöja över huvudtaget, sen kan man ju kissa lite överallt, på blommor, på stenar etc.


Pottan går ju dessutom att använda till diverse annat... som hatt...

Av Kisse - 14 juli 2009 10:16


Vi har vunnit igen!!


Jippi ingen blev gladare än jag... eller jo Filip blir det nog ;)


Stort tack till Nikita som slumpade fram oss i en sån där slumpgenerator.


Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards