Alla inlägg under juli 2009

Av Kisse - 6 juli 2009 13:46

Känner mig fortfarande trött oh seg efter helgen, tråkigt väder gör det hela inte bättre så jag och Filip har haft en städdag idag.


Gjorde pannkaka till lunch och sedan sova vagnen för Filips del , jag passar på att vila mig lite.


Måste åka och handla men vill verkligen inte men vi har slut på kattmat så om vi inte ska bli tokiga på skrikiga katter är det bäst vi ger oss iväg snart, Filip ska väckas och posten ska hämtas.


Petter har åkt och jobbat och det känns otroligt jobbigt och tråkigt just nu eftersom vi inte hunnit göra något alls på "våran semester" och någon mer ser det i nuläget inte ut att bli heller.


Blir Petter borta hemskt länge tar vi nog bilen och åker upp till honom i alla fall, blir ju ingen Borgstena tur iår ;) Förra sommaren satte jag mig på natttåget med Filip och packning och åkte tåg hela natten till Petter för att vi skulle få lite semster i alla fall, mysigt hade vi men resan kändes ju lite halvgalen ;) Nu är Petter "bara" i Östersund så det är ju nära :)


Av Kisse - 5 juli 2009 13:42

Ankis, Jim och Ossian sover över hos oss så vaknade vid åtta till bebisjoller ;) Myste lite med Ossian innan jag åkte och hämtade hem sonen så han skulle hinna träffa gudmor och gänget lite han åxå.


Var allmänt sega och trötta hela dagen, myste bebis och hade det trevligt.


Framåt eftermiddagen åkte främmandet hem och vi bestämde oss för pizza och lekparkslek, lite familjemys eftersom Petter åker och jobbar en längre period nu, hur länge det blir får vi se, som vanligt hinner det ju ändras miljoner gånger :( 

Av Kisse - 4 juli 2009 13:30

Började dagen tidigt då sonen valde att slå upp sina blå redan klockan sex, på förmiddagen åkte jag och lämna honom hos mormor och morfar eftersom vi hade hela dagen inbokad för Stefans 30 års fest.


I den här byn/släkten/bekantskapskretsen klär vi ut jubilaren och skickar ut honom/henne på olika upptåg, så även med Stefan.


Först fick han av sig kläderna.... och på med liite andra kläder, lite styrketårar för att hålla värmen..

 

Stefan tror fortfarande på att det smakar bättre om man håller för näsan... av minen att döma gör det ju inte det!!!


Tanken var sedan att han skulle åka vattenskior i havet men vädergudarna var emot oss och istället blev det gummiring bakom vattenskoter, mycket uppskattat av Stefan som hade roligt där ute i vattnet när vi andra stod på land och höll nästan på att frysa ihjäl.

 

Sedan fest på lokalen, mycket folk och Stefan fick en lyckad fest. Jag och Petter (och Filip) hade gjort en fotobok med bilder på Stefan genom tiderna dessutom hade vi i den närmaste kretsen samlat ihop till en skinnväst och huckle till honom men det stort minus till handelsboden som inte klarade av att lev. innan fredag trots mail och lovord...



Av Kisse - 3 juli 2009 10:58

EN anledning till att inte skicka mannen själv till Big power meet....

 

Nisse (Petters bror) har klippt luggen... 


När spriten går in går vettet ur....

 


Ångesten lär bli stor när han nyktrat till!!! 


Av Kisse - 2 juli 2009 19:55

Idag kom bilderna från polarn o pyret fotograferingen, snacka om snabb lev. :)

Tyvärr var dom inte alls av samma kvalite som förra gången, ingen riktig skärpa i bilderna, Filip var inte glad på nån av bilderna heller. Blev bara till att behålla den bilden som vi redan betalat för (39:-) och resten får åka tillbaka. Bättre lycka nästa gång, då är det ju förhoppningsvis en syskonbild som knäpps ;)


Eftersom hela familjen var trött och seg idag har det inte hänt vidare mycket, Petter har ju dessutom semester denna vecka (enbart) så ibland måste man få ta det lugn åxå. På eftermiddagen åkte vi till bybadet och badade, jag och Filip i alla fall, Petter plaskade fötterna.

Av Kisse - 2 juli 2009 10:09

Helt färdig idag, Filip har INTE sovit inatt, somnade sent och vaknade sedan vid halv tre och vägrade sova mer, halv sex eller nått tror jag han somnade om... Vaknde sedan klockan sju och har varit vaken sedan dess. Petter som var uppe och la fog i badrummet halva natten tog sonen så jag "nästan" kunde sova, går ju så klart inte att sova när ungen är helt galen, vägrar sova men för trött för att vara vaken. Med andra ord har vi hela familjen varit vaken så gott som hela natten.


Petter sover nu och ska få göra det några timmar till själv har jag huvudvärk och allmänt trött och seg, har ingen som helst anning på hur vi ska få ordning på sovningen, värmen är ju största boven just nu, "VAJMT" gnäller Filip när han vaknar... funderar starkt på att sätta mig i bilen i eftermiddag/kväll och åka till birsta och köpa ett gäng bordsfläktar... hade vi 3000:- över hade det lätt blivit ett air condition aggregat men det har vi ju inte :(


Dags att göra lunch, vill inte äta i denna värme, allt känns äckligt men äta bör man annars dör man, sen ska Filip sova i vagnen för hur gärna vi än skulle vilja ta bort sovningen på dagen för att han ska sova på natten så funkar det inte, han är för liten för att orka med en hel dag vaken, speciellt i denna värme, När slutade era barn sova middag ni som har "vaken hela dagen barn"???

Av Kisse - 1 juli 2009 23:05

Somnade tillsammans med sonen, eftersom han sovit middag idag var vi tillbaka i samma visa att inte somna på kvällen, tyvärr hann han bli över trött idag och det var verkligen inte lätt. Värmen gör det inte lättare och till slut somnade vi båda i min säng och jag vaknade av smällen när han ramlade i golvet, gick bra och nu sover han i sin säng! Jag vaknade ju däremot med ett sånt ryck att jag inte kunde somna om utan är nu nere för lite påfyllning i magen och sen ska jag försöka somna i gen i den äckliga klibbiga värme...


Jag gillar inte värmen (säger det än en gång) och som gravid må jag ju säga att JAG DÖR!!!! Jag och Cajsa for och badade idag efter Filips sovning och jag badade, länge badade jag! Otroligt skönt så blir nog en bada sväng tillsammans med Cajsa imorgon åxå, hemskt skönt att ha bästaste faster till Filip med. T.om min barnmorska berömde ju Cajsa sist hon var med till bm för att Filip är så trygg med henne och så stor hjälp för mig, Petter och Filip. 


Att vara gravid och mamma till vilden Filip är ju faktiskt inte det lättaste det heller med mina besvär, tur att jag har världens duktigaste unge i alla fall även om han är tjurigast i världen men det har ju sina fördelar det åxå då han inte ger sig i första taget när han bestämt sig.


Hade mamma och pappa hit ner på middag idag, pappa kom och röjde med rögsågen runt om gården så nu ser det tok fint ut, mamma hjälpte till att passa sonen och sedan fixa iordning maten. Vi grillade älgfilé, super gott, har haft hemskt svårt för kött enda fram tills nu i denna graviditet men tror det börjar ge med sig faktiskt, jag behöver väll proteinet nu, jag som bara äter och äter.


Av Kisse - 1 juli 2009 10:30

Idag blir Filips gudfar 30 år, stort grattis!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards