Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Vardag

Av Kisse - 10 augusti 2009 22:06

Filip har varit på fsk ett par timmar idag och det gick kanon bra, han t.om sov middag där *jippi*, perfekt då vi var bortbjuden på middag hos syster. Kanon god rådjurssadel och sedan glass till efterrätt *mmm*


Nu ska jag hämta in hunden och sedan kvällsfika lite innan jag som vanligt stupar i säng av ren utmattning. Varma mackor *mmm* sån lyx med god laktosfri ost som jag inte blir dålig av! Trösta mig lite att jag inte vann den bärbara rosa datorn... hade ju verkligen varit perfekt att ta med till BB, tror faktiskt inte jag kommer ta med våran bärbara, dels för att jag inte tänker stanna på BB om vi mår bra, dels för att första tiden med bebisen får man bara en gång och jag kommer säkert ha fullt upp med att bara skåda underverket, få igång amningen, återhämta mig från förlossningen och njuta av livet som två barnsmor, blogga hinner jag nog ändå tids nog, dock ska jag testa få igång MMS bloggning så vi kan meddela när bebisen kommit ut :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se