Direktlänk till inlägg 28 augusti 2009

Skit natt med skit sömn :(

Av Kisse - 28 augusti 2009 09:16

*hua* vilken natt... sonen har sovit jätte bra, gnylat en gång men annars sovit hela natten jippi* Men jag har varit vaken, stört omöjligt att somna om efter första kissningen... hann bli kissnödig igen innan jag äntligen somnade om, bebisen har varit så vild i magen inatt att det ömmar i sidan där den sparkat som mest, halsbrännan har varit fruktansvärd, varmt, äckligt varmt så mannen fick kliva upp och starta fläkten så blev det lite bättre i alla fall men då störs jag av ljudet och efter att ha legat och läst en massa lyckades jag somna om med hörselproppar i öronen...


Kan verkligen inte säga att jag är på topp... längtar så tills på tisdag när jag ska till barnmorskan dels för att bli lite peppad men allra mest efter TENS apparaten, näpp frukost och sparka upp mannen idag blir det ikea och inhandla möbler, vänta och tålamod är inte mina starka sidor...

 
 
Nikita

Nikita

28 augusti 2009 14:05

haha känner igen mig i de där med att vänta, jag hatar att vänta och jag har noll tålamod, jag hatar när någon svarar mej "jag vet inte" eller "kanske" :P

http://www.nikital.blogg.se

 
Ankis

Ankis

28 augusti 2009 19:24

Är inte det där typiskt? När ungen sover bra, så sover mamma dåligt.

http://viborpalandet.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se