Alla inlägg under augusti 2009

Av Kisse - 27 augusti 2009 21:53

Filip behöver igentligen inga kläder men denna tröja från Lindex är ju bara för härlig tycker jag, Filip är verkligen en Emil busunge så den skulle passa herren i stl 92.Även detta tuffa motorsågsset ligger nog rätt högt på Filips önskelista ;) Kusinen Axel har ju nämligen en som han gärna leker med när vi är där.

 

Bilden är lånad från shopping4net och där kostar setet 234:-, inte så farligt tycker jag, det är ju bosch ;)

Av Kisse - 27 augusti 2009 15:50

Kommer på mig själv med att jag sätter mig ner hela tiden, så fort jag går förbi något som går att sitta på så sitter jag rätt vad det är där ;) Känns i hela kroppen att jag är höggravid.. 37 dagar till känns faktiskt lite som en evighet så nu har jag bokat in en hel del så tiden ska gå lite fortare.


Först ut har vi på fredag då är det 25 år kalas vi ska på, Petters lillasyster Carro fyller år och bjuder på smörgåstårta *mums*, Linus dop på lördag och sedan till veckan är det klipptid, barnmorskebesök, fotografering av magen, en sväng på stan för att hämta Ossians dop present eftersom vi ska på hans dop nästa lördag, dessutom ska jag se om jag kan lyckas klämma in en tvättdag hemma hos storebror (har en hel del stort och täcken som behöver torktumlas) och sen ska vi åka hela familjen hem till Jenny och fota oss lite där eftersom hon är helt klart BÄST på det ;) 


Veckan efter det åke Petter och jagar hela veckan och jag får helt enkelt se om jag orkar vara hemma själv med Filip eller om vi flyttar till mamma och pappa (mormor o morfar) den veckan, den veckan ska det nämligen bakas bullar åxå till Filips födelsedagskalas och bebisfika, man ju en hel del främmande när det kommit en liten bebis och vi som har STOR släkt brukar få huset fullt rätt som det är :)


Av Kisse - 27 augusti 2009 12:07

Idag är vi lite sega, försöker landa lite här hemma genom att röja lite här och var vilket leder till kaos i hela huset...jätte smart... eller inte men jag hoppas någonstans få lite ordning på papper och i skrubben eftersom jag känner att jag tappat kontrollen helt och hållet över sånna saker som jag förr hade stenkoll på.


Nästa steg är att ta tag i garderoberna i hallen för rejäl rensning av vinterkläder, prova vad som funkar denna vinter åxå och ta en koll på vad vi ska efterlysa hos syster och vad som kanske måste inhandlas innan vintern.


Steget efter det är att åka på ikea och köpa den byrån och skoförvaringen och flytta garderoberna ut till grovingången, dit längtar jag så ju fortare jag rensar ju fortare får jag inreda ;)


Sparkat igång mannen nu, idag ska det borras hål i taket upp till övervåningen eftersom det ska dras värme till övervåningen i ett av hörnen i badrummet, *dubbeljippi* då det förhoppningsvis leder till värme uppe och ett färdigt hörn i badrummet :)

Av Kisse - 26 augusti 2009 22:21

Alltså Ankis, glömmer alltid något här, tror det hänt typ en gång tidigare att hon inte glömt något...


MEN denna gång har hon återigen glömt en sak här... SIN SKIT IRRITERANDE FLUG J**L... alltå tar man med sig en fluga, kan man ju ta hem den igen åxå... väldigt oförskämt!!!


Dessutom som om en fluga inte vore nog så har den ändra klonat sig eller lockat hit ytterligare en fluga... finns det något värre än EN fluga så är det TVÅ flugor...Av Kisse - 26 augusti 2009 20:39

Tanken slog mig aldrig under tiden jag var i butiken eller när jag bloggade om nyckelpigedressen att den skulle vara "flickig" eller pojkig... jag såg helt enkelt en underbart gullig dress jag blev kär i och jag ser inget "kön" i den.


Vad tycker ni????

Av Kisse - 26 augusti 2009 18:46

Ja då var vi hemma igen ;)


Vi har varit i skogen och grejat en hel del... eller Petter och Stefan har grejat, jag har gjort så lite som möjligt, suttit på en filt och läst... fikat i massor, eldat och grillat en massa korv, kött, majskolvar etc...


Petter har nämligen gått med i ett annat jaktlag (hela hans jaktlag tillhör nu ett annat lag) så dom har köpt en jaktstuga så Petter och Stefan har nu lagt plåttak på den. Konstaterade att det finns INGEN som helst mottagning på mobiltelefonen där, vilket ger mig smått PANIK... Petter kommer att åka och jaga hela v. 37... vet faktiskt inte hur vi ska lösa det problemet att jag inte kan få tag i honom om något skulle hända men på något sätt ska det väll alltid lösa sig och bebisen SKA ju faktikt inte komma redan då... dock vet man ju aldrig NÄR den bestämmer sig för att komma... Filip var ju två veckor tidigt och det skrämmer mig faktiskt lite... MEN problem är till för att lösas och på något sätt ska det nog lösas!


Filip har mest gjort som mamma.. suttit och ätit och tittat på ;)

Klättra på stege är ju såklart roligt...

Och hjälpa till med skruvdragaren...

Filip vet även hur man får i backen...

Mäta är också roligt, här mäter han mammas mage...

...och navel...


Hämtade ett paket från adlibris innan vi åkte upp och i det fanns boken jag skrivit om tidigare, "Lille storebror" nu tycker jag det nämligen är dags att börja lite smått med förberedelsen att Filip faktiskt snart blir storebror, lite nyttigt för oss åxå då denna bok är väldigt beskrivande över hur verkligheten med bebisen ser ut ;)


Vi har eldat en hel del åxå, eld fachinerar ju verkligen barn (och mig med) så vi har passat på att elda en hel del...


och när man lekt sig less med allt som går att finna... fick vi leta fram lite maskar...

En STOR mamma mask :)

Våran fina pojke i sina fina "katta" stövlar som nu gått sönder :( Filip har slitit ut dom totalt ;)


Vi har sovit i jakt stugan på "gamla" området utan el och vatten men det har funkat super bra, jag trivs ju att leva primativt MEN husvagnstoaletten fick följa med (mamma och pappa kom ner med sin i söndags då dom tyckte synd om sin höggravida dotter, jag är inte alls bortskämd...) så lite lyx har det ändå varit...;) Min madrasss var mjukare och skönare än våran vanliga säng så det har funkat perfekt det åxå... enda som vart lite jobbigt är att Filip var tok dålig i magen på måndagsnatten eftersom vi ätit pizza på söndagen och Filip åt en massa kebab och fefferoni... knasunge... men han kanske lärde sig något på kuppen, eller inte... Stefan trodde inte det var sant då Filip skrek som en tok mellan tre och fem den natten... stackarn hade ju jätte ont så både jag och Petter låg vaken med honom, ingen av oss kunde sova i alla fall...

Inte ens hörselproppar stänger ju ute sitt barns onda gråt däremot pappors snarkande! Filip provar mammas proppar, själv sover han ju som bäst till pappas snarkande ;)

Av Kisse - 24 augusti 2009 16:46

Nu blir det tyst på bloggen ett par dagar men ni behöver inte vara oroliga, vi tar bara en liten paus...Av Kisse - 24 augusti 2009 16:40

Ska ju inte köpa mer åt bebisen innan den komerm ut... *hmm* Jag är KÄR... ja jag älskar ju barnkläder...


Var in på polarn o pyret idag och fick syn på denna lilla underbara dress...

 

Hur söt och fin som helst... 245:- och jag blev snål och dum... ångrar mig så himla mycket då jag hade både 65 kr i rabatt och 15 % (japp man får använda båda samtidigt då deras värdecheckar räknas som kontanter).Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se