Alla inlägg under augusti 2009

Av Kisse - 24 augusti 2009 16:32

Blev en hel del shoppat på gangstar partyt ;)Till mig ;) Så så snygg, längtar tills stor magen är borta och jag kan gå runt och mysa i denna långa huvtröja :)


Denna till Filip för att matcha mamma, dock som tröja (ej body) Skule vilja köpa lika till Filip som till mig men eftersom min kille är så pass liten i stl så passade inte 2 år och 1 år kändes som den blir lite för precis lagom... Så han fick en tunnare tröja istället. 

 

Tuffa byxor med gangstar tryck på rumpan till Filip.

 

Snygg scarf i multiprint


Sen köpte jag även ett hemlig plagg åt bebisen och ett åt Filip, spännande värre :)


Av Kisse - 23 augusti 2009 09:05

Åh precis tagit ut en plåt med philadelphiabulle ur ungen, receptet hittade jag HÄR!


Tjuvsmakade ena hörnet och den smakade precis lika gott som den luktar och ser ut ;)


Oj oj lätt som en plätt även om den tog lite tid, lovar att det kommer hamna några sånna satser i frysen, för visst måste det väll gå att frysa den?

Av Kisse - 23 augusti 2009 07:29

Klockan börjar närma sig halv åtta och jag har redan varit vaken en evighet känns det som, vaknade nämligen vid fem och sedan kunde jag inte somna om. Bestämde mig vid kvart över sex att kliva upp och kliver då i något blött i sovrummet... vid närmare undersökning märker jag att våran husvagnstoalett läker (japp har ju en sån stående uppe eftersom gravida jag inte orkar gå ner hundra gånger per natt). Jag har alltså inte kissat på golvet och inte heller var det vattnet som gick eller jo tyvärr var det ju mitt kiss på golvet...tror jag, förhoppningsvis var det spolvatten men med våran vanliga otur så säger jag kiss :(


Blev till att tvinga upp mannen och få hjälp att torka golven och sedan kunde jag gå ner och börja baka (efter noggrann sanering av mig själv så klart), nu sitter jag och väntar på degen som jäser (förhoppningsvis) men känns ju som att detta kommer misslyckas åxå när dagen började som den gjorde.... mina gäster får nog ställa in sig på köpebröd...


Tur att mamma lovat hjälpa mig med bakningen till Filips kalas... ska nog hålla mig till chockladmuffins och hallongrottor jag... hade tyvärr för lite margarin för en sats hallongrottor annars hade det blivit sånna, dom är jag kung på ;)


Blir nog till att vila lite middag på förmiddagen så jag orkar med dagen och kvällen, Ankis och Ossian kommer nämligen att stanna kvar efter partyt och sova över hos oss, vi kommer få mysa bebis i massor!!!

Av Kisse - 22 augusti 2009 22:50

Nu har jag och Filip kommit hem från kräftfesten, gott som attan men nu är vi trötta, Filip somnade i bilen och sov genom blöjbyte, pyjamaspåklädning och sedan har han ätit en flaska välling, sovande!


Blev ju en stunds fiskande åxå, ett par ombyten kläder har gått åt under kvällen, kollade lite snabbt igenom bilderna och tydligen var det en "jag kommer inte överens med kameran dag" så inga bilder idag får ta en koll imorgon och se om det blev någon som blev bra...


Nu ska den hickande bebisen i magen få sig lite fika och sedan ska jag stupa i säng i hopp om att mannen inte blir borta HELA natten.


Imorgon blir det som sagt tappra försök till bakning innan partyt så vi får väll hoppas jag lyckas så gästerna slipper köpebröd... och Ankis jag har lite svårt att skylla mina misslyckade bakverk på fogarna... tyvärr... däremot kan jag ju stolt spänna ut magen en liten bit till (eller inte med risk för att huden brister...) och skylla på mitt höggravida tillstånd ;)

Av Kisse - 22 augusti 2009 13:25

Trött idag åxå, vädret gör det inte lättare heller då regnet vräker ner idag åxå vi som tänkte åka och fiska och sedan är vi faktiskt bjuden på kräftfest ikväll :)


MEN det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder så vi drar iväg ändå, Filip älskar ju när det regnar, blir till att ta med ett gäng ombyten för blöta lära vi bli, speciellt jag och Petter som fortfarnade inte äger ordentliga regnkläder.... jag skäms lite...jag är faktiskt förskolärare (tidigare lärare om vi ska vara noga) och äger inga ordenliga regnkläder har dock ett vindställ som jag brukar klara mig med men inte i detta regn... och Petter är jägare och jagar oavsett väder...*hmm* en blöt jägare brukar han vara... Filip har dessutom bara regnkläderna som är något för små hemma (de nya är på fsk) och en gammal regnoverall men det får duga för några timmar i regnet.


Just nu sover sonen, mannen är och köper fiskekort och jag borde verkligen duscha (även om jag kommer bli blöt sen) och få på mig kläder. Håller på att koka upp kräftorna i ny lag nu, orkade inte baka idag så det får jag göra imorgon istället, misslyckas jag även då får det bli köpe bröd på gangstar partyt ;)

Av Kisse - 22 augusti 2009 12:39

Har faktiskt en sak kvar på bebislistan som jag tänkt införskaffa till denna bebis som vi inte hade till Filip och verkligen ångrade....


Filip älskade ( och gör det fortfarande) att bada men man blir ju rätt fort trött i armarna och en sån här tror jag verkligen underlättar så en sådan blir det till denna bebis.Babybadstol
Praktisk och bekväm för spädbarn upp till 70 cm eller 8 kg, ca 10 månader. Stolen hjälper till att hålla barnets huvud ovanför vattnet. Barnet ligger stadigt och bekvämt med armar och ben fria. Fästs med sugproppar.

Finns på biltema för ynka 79.90, tänk vad mycket mer än bildelar dom har på biltema :)


Av Kisse - 21 augusti 2009 21:29

Idag är jag trött, hela dagen har jag varit trött, stack iväg efter lunch och besökte en nyöppnad barnklädesbutik. Fanns lite fint men tyvärr inte så mycket i min smak men priserna var kanon bra i alla fall och man kan nog hitta en hel del bra basplagg där i framtiden, just nu har vi ju precis fyllt på Filips garderob och har jag en planerat gangstar party på söndag så det blev inget alls shoppat.


Handlade mat eller mest bakgrejer och åkte hem och bakade kakor som jag misslyckades med... *suck och pust*. Tror inte felet låg på mig dock utan recepter måste vara felande, faktiskt!


Planen är att baka lite imorgon på förmiddagen åxå, nu jädrans ska frysen fyllas med gott inför bebisankomst och sen behövs ju lite gofika på söndag på partyt åxå :)


Skulle vilja duscha varmt och länge men sonen är som vanligt tjurig med att somna när det är jag som ska lägga honom och just nu har jag gett upp... Petter håller på att greja i badrummet så är verkligen min läggning ikväll *bläää* Blir verkligen värre de kvällar jag är riktigt trött, tålamodet är ju noll redan från början, åh vad jag längtar tills detta är över!!!


Tappade räkningen inatt hur många gånger jag var upp och kissade, tack och lov tyckte min man synd om mig och fixa husvagnstoaletten så jag fick upp den igår, när jag måste gå ner och kissa hinner jag ju verkligen vakna och lagomt tills jag håller på att somna igen vaknar bebisen och sparkar och leker rövare så det blir helt omöjligt att somna. Stackars, stackars mig ;)

Av Kisse - 21 augusti 2009 12:52

Såg att Nikita bloggat om de här tuffa fordonsbesticken som Albin ska få i födelsedagspresent... jag vet en här hemma som åxå skulle vilja ha... dock är dom slut hos barnlycka MEN de finns ännu kvar hos www.favoritsaker.se och där finns dom även i ROSA, hur tuffa som helst ;)

 

Vi får väll se vad som gömmer sig bland Filips födelsedagspresenter ;)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se