Alla inlägg under augusti 2009

Av Kisse - 13 augusti 2009 09:42

Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos litenpålandet i Nikitas blogg.


Var med och tävla HÄR du med!


Tävlingen avslutas fredagen den 28:e augusti kl:20.00

Av Kisse - 12 augusti 2009 20:45

Tyvärr ingen uppdatering idag heller skulle jag tro, Filip är fortfarande vaken och innan jag fått honom att somna så sover jag åxå... såå trött.


Längtar verkligen tills Petter kommer hem så jag får lite avslatning och lite egen tid!Av Kisse - 12 augusti 2009 20:32

Stort GRATTIS till kusin Anna och Andreas som igår fick träffa sin lilla tös för första gången :)

 

3250 gr och 50 cm


Välkommen till världen Freya, kan inte tänka mig annat än att Tyra är världens stoltaste stora syster :)Av Kisse - 11 augusti 2009 20:23

Shopping hela dagen lång, förr trött, uppdatering kommer imorgon... börjar bli vanligt det här med uppdatering i efterskott.


Roligt att så många tittar in på bloggen, lite tråkigt att det bara är samma som alltid lämnar kommenarer... missförstå mig rätt, jag gillar att få kommenatarer av er åxå ;) Men vilka är alla ni andra????

Av Kisse - 10 augusti 2009 23:04

*hmm* fortfarande uppe... klev på en liten glasbit nere i hallen (nackdelen med klinkers, den har troligen fastnat i fogen för ett tag sedan då jag välte ner min deo i golvet) och skar mig på stortån, blodet verkligen väller ut ur ett pyttelitet hål... svullna fötter, mer blod i kroppen = blodbad.


Är i alla fall på väg i säng tänkte bara att det skulle sluta blöda så jag slipper blod i sängen. Tänkte stänga av datorn i samma veva som jag hörde världens gulligaste skratt från Filips rum, troligen har han himla trevliga drömmar ;) För sover gör han, lugnt och tryggt. Skönt, annars sover Filip väldigt ofta oroligt och gnyr mycket i sömnen.


Älskade unge vad mamma och pappa älskar dig, Petter har en hemskt hemlängtan nu när han snart ska åka hem, tre eller fyra dagar kvar sedan är familjen samlad!!!

Av Kisse - 10 augusti 2009 22:06

Filip har varit på fsk ett par timmar idag och det gick kanon bra, han t.om sov middag där *jippi*, perfekt då vi var bortbjuden på middag hos syster. Kanon god rådjurssadel och sedan glass till efterrätt *mmm*


Nu ska jag hämta in hunden och sedan kvällsfika lite innan jag som vanligt stupar i säng av ren utmattning. Varma mackor *mmm* sån lyx med god laktosfri ost som jag inte blir dålig av! Trösta mig lite att jag inte vann den bärbara rosa datorn... hade ju verkligen varit perfekt att ta med till BB, tror faktiskt inte jag kommer ta med våran bärbara, dels för att jag inte tänker stanna på BB om vi mår bra, dels för att första tiden med bebisen får man bara en gång och jag kommer säkert ha fullt upp med att bara skåda underverket, få igång amningen, återhämta mig från förlossningen och njuta av livet som två barnsmor, blogga hinner jag nog ändå tids nog, dock ska jag testa få igång MMS bloggning så vi kan meddela när bebisen kommit ut :)

Av Kisse - 10 augusti 2009 21:38

Dagens ultraljud gick bara bra, moderkakan har precis som den ska åkt upp en bit och blockerar inte på något sätt utgången för barnet, bebis låg faktiskt med huvudet nedanför där moderkakan slutade.


Sprattlade och levde om, sög lite på tummen och var super gullig med sin lillla uppåt näsa ;) Hemskt lik sin storebror på ultraljudsbilderna :)


Skönt att veta att allt ser ut som det ska och att jag kan föda vaginalt igen (om inget annat tillstöter då alltså). 54 dagar kvar känns lite som en evighet just nu, vill gärna att tiden ska gå lite fortare för jag vill inte ha ut bebisen för tidigt heller men två-tre veckor före gör ju inget ;)

Av Kisse - 9 augusti 2009 22:31

Vilken värme det varit idag men *peppar, peppar* har jag klarat dagen bra tack vare att jag och Filip packade in oss i bilen och åkte det fortaste (lagligt alltså) vi kunde till moster och kusinerna.


Vi har besökt badstranden, pojkarna har busat och badat i massor. Gustav var bäst med sin kommentar idag till Filip när han kallade sig själv "brorsan...eeh kusinen" kunde inte låta bli att fråga om han kände sig som store bror till Filip och jag fick till svar : ja ni är ju här jämt ;) Jag tycker att det är gulligt att han tagit på sig storebror rollen till Filip och jag är helt säker på att Filip verkligen ser Gustav som sin store bror! Gustav är verkligen en av Filips stora idoler.

 

Jag kunde inte hitta Filips solhatt när vi skulle iväg så det fick bli sjörövarhucklet istället :)


Doppade mig flera gånger på badet och sedan avslutade vi med att köpa glass innan vi traskade hem till syster igen eftersom vi skulle äta middag tillsammans med dom. Blev hux flux ändringar i middagsmenyn då vi insåg vad klockan var och det fick bli pizza istället för rådjurssadel, fördelen är att vi är inbjuden på middag imorgon istället ;)

 

Filip leker med en "panga".


Efter maten sprang ( ja nästan i alla fall eftersom regnet vräkte ner) jag in på affären, visste nämligen att dom fått in en ny laddning laktosfri ost så jag slog till på två bitar denna gång *mmm gott med ost*, tankade och sedan fort hem till resten av gänget, syster, Per, Gustav och Axel åkte nämligen hit hem efter maten och klippte alla mina super långa gräsmattor *tack snälla, ni är guld värda*

 

Axel, Filip och Gustav tvättade tre hjulingen och traktorn som blev full i gräsklipp. Per gick med röjsågen före Maria som gick med gräsklipparen då kanske ni förstår hur långa gräsmattorna var.


Filip somnade sent (han somnade nämligen i bilen på väg hem och var rejält svår väckt och lägga honom för natten redan klockan sex funkar inte) men sover i alla fall i sin säng och förskoleväskan är packad, imorgon börjar allvaret igen å vi ska försöka hitta tillbaka till en vardag... för ett tag i alla fall ;)


Imorgon väntar även ett besök på sjukhuset då jag ska in på en andra ultraljudsundersökning för att kolla moderkakans läge, jag håller tummar och tår för att jag ska kunna föda vaginalt och är inte särskilt oroad just nu men jag kommer gråta floder om det visar sig att den ligger i vägen för en vaginalförlossning. Ett akut snitt kan jag ta, barnens bästa går så klart före allt men planerat snitt vill jag verkligen inte ha, jag vill föda fram detta barn åxå. Mamma ska följa med eftersom Petter jobbar för själv vill jag verkligen inte åka man vet ju faktiskt aldrig vad dom kan upptäcka.


En sak är i alla fall säker, imorgon kommer jag få se bebisen igen och det ska blir såå mysigt!!! och NEJ jag kommer inte fråga om kön på barnet, spekulera själv kan man göra men aldrig att jag skulle fråga!Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se