Alla inlägg under augusti 2009

Av Kisse - 8 augusti 2009 22:51

Blivit så kär i dessa träskor, vill verkligen ha, kan ju hoppas de kommer på rea under hösten/vintern så jag kan investera ett par till nästa sommar, nu känns det ju som sommaren är lite förbi...dessutom trivs mina fötter så bra i foppatofflorna där dom har plats att jäsa...

 

Skorna heter Calou och bilden är lånad från hemsidan


Av Kisse - 8 augusti 2009 21:32

Filip saknar verkligen pappa, pratat väldigt mycket idag om pappa (inte sagt Petter utan pappa)

"Pappa kommer snart" sa han när vi låg på dynorna och pratade

"Nä Filip pappa kommer inte hem riktigt än men vi kan ringa honom?"

"Nää" svarade Filip


Under tiden jag gjorde middag hittade Filip pappas handske och tog tag i lite renovering ;)

 

Det går i perioder när Filip vill prata med pappa. Oftast ringer vi Petter direkt när vi vaknar då brukar Filip vara pappa sjuk och vill höra pappas röst och på kvällen brukar han prata en stund med honom innan läggning men annars vill inte Filip prata med honom. Troligen för att det blir hemskt jobbigt för honom att bara höra pappas röst och inte få träffa honom.  


Av Kisse - 8 augusti 2009 18:18

Törs nästan inte skriva om dagen... (eftersom jag vet att mamma kommer ringa när hon läst det..) började på förmiddagen att magen drog ihop sig i en enda stor jätte sammandragning med smärta men inte ville ge med sig, höll säkert i 30 minuter innan det släppte jag blev som vanligt i några timmar.

Filip har jagat fjärilar på våran hemska gräsmatta, för ett tag sedan såg vi ju en huggorm på gräsmattan och sedan dess har jag försökt hålla gräsmattan kort men nu har jag tappat kontrollen och jag klarar helt enkelt inte av att klippa den länge = ÅNGEST på hög nivå!

La sedan ut dynorna till trådgårdsmöblerna och låg och tittade på Filip som har badat i sin mini pool på altanen. Vilade och tog det lugn efter förmiddagens jätte sammandragning eller vad man ska kalla den... frammåt eftermiddagen kom det en till, lika som förra gången tog säkert 30 minuter innan den ville släppa, ingen mega smärta men tillräckligt för att inte kunna gå och andas ordentligt.


Känns lite läskigt då det fortfarande är många veckor kvar, pratat med Petter så han blev lite nervös eftersom han inte kommer hem förrän nästa vecka men jag har inga som helst känningar nu så det är nog helt lugnt...


Fick främmande av A-K och Molly på eftermiddagen, Filip var verkligen bebissugen idag, roligt att se :) Molly var verkligen på sitt bästa humör och jag fick ett jätte flin på bild ;)

Hade tänkt åka och storhandlat på kvällssidan men struntade i det efter dagen upplevelse så det får bli imorgon istället. Filip har ju inte sovit idag heller så han börjar bli trött så fixa lite gröt och börja nattningen lite tidigare idag än igår och hoppas på att få honom att somna i sängen istället för i min famn som det slutade med igår.


Av Kisse - 8 augusti 2009 11:55

Ja blev precis som jag trodde, Filip har sovit som en kratta inatt, troligen mardrömmar då han gråtit i sömnen och varit arg. Jag har åxå drömt mardrömmar inatt, att min man var otrogen, var riktigt förbannad när jag vaknade... *haha* gravidhormoner säger jag bara, hade en del mardrömmar om det då jag väntade Filip åxå och har hört många gravida som får sånna drömmar och inte har det i vanliga fall :)


Filip sov i alla fall till nio så blir väll ingen sova middag idag heller... nu är det dags att fixa lite lunch, vi är lite sena här eftersom vi åt frukost i lugn och ro och sedan har duschat och bara tagit det lugnt.

Av Kisse - 7 augusti 2009 23:11

*gah* kan ju bli tokig på mig själv... fastnade vid datorn (som vanligt visserligen) dock inte med bloggar utan jag har tittat på tv, det ni... jag har sett på en hel del program fast på nätet då... orkade inte fixa tv:n ;)


Trött så jag mår lite små illa.. kan även vara chipsen som bidragit till det...illamående alltså, ont i fötterna eftersom denna värme inte är snäll med min kropp, all vätska bestämmer sig för att hamna i händer och fötter :(


Borde ju passat på att sova redan när sonen somnade istället... istället hinner jag väll lagomt somna tills han vaknar och sedan upp och kissa ett par gånger inatt när vätskan bestämmer sig för att lämna kroppen... kommer vara trött imorgon...


Väldigt gravid för tillfället och ryggen värker så varför, varför sitter jag här??? Åh vad jag längtar tills bebisen kommit ut, känns som jag snart ska spricka och än är det många veckor kvar. Snart är det slut på cyklandet åxå... benen tar i magen när jag trampar...


Jag gnäller inte... eller jo jag beklagar mig men lite måste man ju faktiskt få gnälla utan att vara otacksam över denna gåva, det tar på kroppen att vara gravid men samtidigt är det ju helt underbart, jag älskar verkligen att ligga och titta på magen när bebisen lever om och gör sig påmind, det är jobbigt men mysigt!

Av Kisse - 7 augusti 2009 21:10

Filip blev jätte trött vid middagstid som han brukar när han inte sovit middag och för att slippa gå hemma och bara höra på gnäll och gnöl så tog vi cykeln och cyklade ner till faster Camilla efter maten, fick lite kaffe och sedan cyklade vi hem igen för att fika lite på altanen. "Spelade" lite tre i rad *hehe* det ska börjas i tid ;)

Sedan har vi myst i soffan med chips och dricka till Madagaskar 2 (den stund Filip orkar sitta stilla), ungen borde vara helt slut... vilket han är... men vägrar sova... som vanligt... ibland blir jag så trött...


Jag hoppas verkligen vi får till lite fungerande rutiner när fsk kör igång igen. När Petter är borta är det ju extra viktigt för mig att det fungerar med mattider och läggning speciellt läggningen skulle jag ju önska kunde fungera bättre än vad den gör nu eftersom jag inte får någon som helst egen tid när Filip är vaken alla mina vakna timmar, resultatet blir ju att jag blir helt slut.

Av Kisse - 7 augusti 2009 15:42

Eftersom verkligheten börjar på måndag igen, Filip ska börja på förskolan för att jag ska få lite tid till att vila så hälsade vi på förmiddagen på Filips förskola. Filip lekte och grejade på som vanligt så förhoppningsvis blir det inga problem på måndag med lämning, jag har ju tid att stanna kvar så länge det behövs åxå så det ska nog bli bra.


Tycker verkligen det känns lite konstigt och jobbigt att han ska gå på fsk några ynka veckor nu, känns om han lika gärna kunde vara hemma resten av tiden men jag tror vi mår bra allihopa av att han får åka dit några timmar, leka med barnen och jag får vila lite.


Resten av dagen har vi tagit det super lugnt, Filip har badat på altanen, vägrat sova i vagnen så vi tog en vila på sängen eftersom jag i alla fall behöver det ;)


Köpte lite fredagsgott till ikväll så vi ska mysa och bara ta det lugn, har tagit lite på krafterna att vara på smester ;)


Själv klart saknar vi Petter åxå som är och jobbar men nu är det sista rycket och snart, mycket snart kommer vi vara hemma tillsammans hela familjen för en lång tid framöver.

Av Kisse - 6 augusti 2009 15:34

Känner mig lite hemskt när jag åter igen lämnar min son kvar hos mormor och morfar och själv sätter mig i bilen med Niklas och Stefan och åker ännu en sväng till Delsbo för att hämat sista lasset med staket.


Nu är alla delar (nästintill, saknas lite virke som måste inhandlas och målas) hemma så snart, väldigt snart ska det byggas staket runt gården, som jag längtar! Än en gång stort TACK till kusin Lena och Örjan för alla staketdelar, det behövs verkligen och så snart jag fixat tillräckligt mycket hjälp så ska det ner i backen. Hatar att jag inte klarar av att fixa det själv men i mitt tillstånd (höggravid) så är det  ju rätt kört då allt är för tungt och jag får helt enkelt fixa så andra får komma och göra jobbet åt mig...


Filip har i alla fall en härlig dag med strandbesök och kusinbus. På kvällen packar vi ihop och kors i taket vi flyttar hem igen ;) Mormor, Jeanette och Ronja följer med hem hit för att plocka lite kantareller dock hittar vi bara pyttelite. Filip hade mys tillsammans med faster Cajsa som vi knappt träffat den här sommaren under tiden vi letade svamp.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se