Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Lyx mat

Av Kisse - 14 september 2009 12:09

Blev inget mer blogga igår då jag först hade fullt upp med att klippa lite gräs (är ju i v. 38 så nu får bebisen komma ut...och lite ont har ingen dött av...)städa lite i kök och hall eftersom vi skulle få främmande och sedan laga mat. Gudmor Ankis, Jim, Ossian (våran gudson) kom nämligen på middagsbesök och Petter kom hem från älgjakten, blev riktigt lyxig mat då det blev klyftpotatis/morötter i ugnen och färsk ny skjuten älgfilé med kantarellstuvning *mmm*   Så nu väntar vi med spänning på vad vi kan tänkas bli uppbjuden till landet på för mat... inte Spike (tamgrisen)hoppas vi... eller nån av hönpönorna ;)


Trevligt med främmande i alla fall men allra bäst att maken äntligen är hemma!!!


Känner mig otroligt trött och sliten idag.. dels för att jag nu kan slappna av lite mer, dels för att jag varit tvungen att gå ner och kissa flera gånger inatt, fick dessutom ett hemskt tråkigt (men väntat) besked precis vid läggning igår som gjorde att det blev många tårar innan jag kunde somna *tänker på er* sen trycker bebis på ner, ner ,ner idag, inte helt oväntat efter gårdagens sysslor men riktigt jobbigt och smärtsamt att röra sig. Blir mycket vila idag!

 
 
Millah

Millah

14 september 2009 13:32

Hej!
Jag har nu en tävling där du kan vinna ett valfritt kalaspaket till barnkalas.

http://millahoman.blogg.se/2009/september/utkast-nu-kor-3.html

Vad gärna med :)
Kram//M

http://millahoman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se