Alla inlägg under september 2009

Av Kisse - 28 september 2009 22:30

På söndagen myste vi länge hela familjen i sängen, Filip blev glad och stolt över "beddän" (bebisen) som låg i sängen och inte längre i mammas mage ;)


Sedan blev det lite brottom iväg med Filip till farmor eftersom syskon inte fick följa med till BB (pga svininfluensan), helst inte papporna heller men det sket vi i, dom sa att "vi kan inte neka pappan men helst ska mamman komma själv". Eftersom vi skulle träffa barnläkaren tycker jag det är en självklarhet att Petter lika gärna kan gå in med bebisen, nu var det ju lite återbesök för min del åxå eftersom dom vill prata amning m.m men ändå ,pappa ska få vara lika delaktig han åxå! Det besöket har jag ju redan bloggat om.

  

Fin bebis i fina kläder efter mig när jag var liten! Farmor fick dock sticka nya tossor då det bara fanns en kvar av mina. Det var den tossen vi visade Inger när vi väntade Filip och Petter beställde "två sånna här till Oktober", tog ett tag innan svärmor förstod att hon skulle bli farmor ;)


Väl hemma igen fick vi främmande av Mikael och Jeanette, Nisse & Kicki.


Eftermiddagen spenderade vi utomhus. Lillebror i vagnen och Filip stolt på sin stora nya fina traktor!

  


Avslutade dagen med att bjuda in oss själva på middag hos svärmor/farmor och Ludde, super god kyckling och hasselbackspotatis *mmm*

Av Kisse - 28 september 2009 21:50

Vi hade bestämt oss för dropp in kalas mellan 11-18 eftersom våra familjer är stora men redan tjugo i elva började de första droppa in och elva var det fulla huset, jag tror de var så himla nyfiken på nytillskottet att de inte kunde hålla sig längre ;)


Hela dagen ramlade det in folk, det fikades i massor och Filip öppnade paket som om han aldrig gjort annat :)


     


Presenter i massor:

Micki spis

fotölj från ikea

Brandbil & bössa

Traktor m. släp (sandlåde stl)

STOR traktor m. släp

Barbiedocka & handväska

Vagn till bobbisen

Bu & Bä i städtaget

Bu & Bä blir blöta (hade vi redan så den ska bytas)

Cementblandare, lego

Jaktväska m pall

Massa djur, älgar, renar, björn m.fl

en stor björn

Fotboll

Säkert nått mer som jag glömt....


Filip tackar så hemskt mycket för alla  presenter han hade verkligen en toppen dag!!!



Av Kisse - 28 september 2009 21:44

Snart... tar lite tid att ladda upp ALLA bilder för nu kommer det MÅNGA bilder, håll ut en liiten stund till...

Av Kisse - 27 september 2009 22:19

Jag tror jämt jag ska hinna mer än jag hinner, tidsoptimist så det sjunger om det men tyvärr hinner jag inte allt jag skulle vilja!


Känner ett litet uns av dåligt samvete att jag inte bloggat idag MEN familjen går före allt och just nu snurrar jorden hemskt hemskt fort...


Vi har varit på återbesök på bb idag eftersom vi hade tidig hemgång så måsta vi tillbaka idag och bli utskriven "på riktigt", pojken är frisk och mår super bra, tappat en del i vikt som dom brukar, så väger nu 3585 gr men det var acceptabelt och vänder nog snabbt nu när mjölken runnit till för nu har jag boobisar, MEGA boobisar ;) Hjälper inte precis på mitt ryggonda... förlossningen gick ju super bra och det enda jag faktiskt "klagar" lite på är just ont i ryggen, en hemskt träningvärk i hela ryggen har jag... barnmorskan skrattade och sa att jag skulle vara hemskt tacksam över mitt ryggonda ;)


De flesta som träffat mig har ju anklagat mig för att vara oförskämt pigg för att just fött barn och jag må hålla med..vara gravid är inte min kropp skapad för men föda barn är jag en baddare på ;)


Imorgon lovar jag att blogga om kalaset, presenterna, Filips reaktion som storebror, bilder i massor och sist men inte minst ska jag avslöja vad den lilla pojken ska heta ;)


Sov så gott!

Av Kisse - 26 september 2009 22:45

Idag har vi haft 2 års kalas och nästan hela släkten har varit här, nu är vi trötta och uppdatering av bloggen får ske imorgon.


Av Kisse - 25 september 2009 22:30

Tack så himla mycket för alla gratulationer!!!


Även stort tack till Ulrika, då vi lyckas gissa "rätt" och vinna en bloggtävling :)


  

Grön och vit randig body i härligt mjuk 100% ekologisk bomull. Värde 249kr"


..superhärliga Bodysuit i storl 92 från LiandLo

Av Kisse - 25 september 2009 17:21

Det blev en pojke 06:25 föddes han efter en smidig förlossning, fort som attan gick det. Kom in på förlossningen 03:40 med rejäla värkar men tjurade på med TENsen bra länge innan jag tog lustgasen till hjälp åxå. Mer än så går jag inte in på förlossningen i nuläget, det måste få smälta in lite åxå men det gick bra.

     

3880 gr och 51 cm, helt perfekt bebis!


Fick vänta länge innan läkaren kom och skrev ut oss men nu är vi hemma och mår jätte bra, lite trötta eftersom vi inte sovit så mycket men nu börjar ju allvaret igen men en liten i huset. Filip sover hos mormor och morfar en natt till och kommer hem imorgon lagomt till kalaset börjar, japp vi tänker ha 2 år kalas imorgon ändå.


Petter är en baddare på att göra tårta och släkten är ju ändå nyfiken på nytillskottet (som ännu inte fått något namn) så hur det än blir så kommer det välla in släkt så då bestämde vi oss för att ha kalas, jag får helt enkelt gå undan när jag inte orkar mer.


Nu ska vi vila oss lite, gudfar har varit hit och snoozat bebis och lämnat en liten present under tiden vi åt middag.

  

Av Kisse - 25 september 2009 02:23

Har lyckats sova i en si så där 1 ½ timme men har nu gett upp och vandrat ner och ska göra mig lite smått redo för att åka in igen till förlossningen.


Riktigt rejäla värkar, regelbunda men fortfarnade rätt långt mellan men intensiteten har verkligen ökat och vi törs nog inte vara hemma så mycket längre, det tar ju en stund att åka och åxå. Dessutom blir det rejält jobbigt att sitta stilla i bilen med täta värkar. TENSen funkar jätte bra, vetekudden går varm och än så önskar jag inte livet av mig ;)


Ska ta och klocka lite på värktimern nu så får vi se om det är dags att åka redan nu :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards