Alla inlägg under september 2009

Av Kisse - 24 september 2009 22:54

Hemma igen i väntan på att förlossningen ska starta på allvar. Vi fick stanna om vi ville eftersom det verkligen är på G men vi åkte hellre hem för att försöka vila lite, blir ju tokig om man ska vandra omkring där på förlossningen och försöka sova i de obekväma sjukhussängarna. Har en så där 10-15 minuter mellan värkarna så vi får väll se när det är dags att åka in igen...


Jag ska ta och inviga badkaret med att duscha lite, fortfarande lite, lite små fix kvar innan ni får se några bilder och i nuläget är inte badrummet prioritet ett, här ska det födas barn!!!


Hur det blir med MMS bloggningen får vi se, jag har ännu inte riktigt tagit tag i det ;) Så ni får kanske ivärsta fall hålla er tills vi kommer hem med våran bebis!

Av Kisse - 24 september 2009 18:57

Ja kära läsare, Birsta två dagar irad är färdknäpp för min del ;)


Nu åker vi till förlossningen för en koll, vattnet har gått, det moler på lite men vi blir nog hemskickade igen!



Av Kisse - 24 september 2009 09:31

Badkaret har kommit! 

Av Kisse - 23 september 2009 19:12

Jag har fått rätt många läsare nu på slutet, min toeri är att det är fler än vi som är nyfiken på vem som gömmer sig i magen ;) Nått som däremot är rätt dött är kommentarerna, jag älskar att logga in och ha kommentarer men det är bara några få som lämnar kommentarer, varför det?


Idag har jag i alla fall försökt "jobba ikapp" lite av det som skulle ha skett igår (enligt mina planer), klev upp trots min sovmorgon och slängde in en maskin med tvätt som jag sedan även hängde lite snabbt innan Cajsa kom och vi drog vidare till Sundsvall och Birsta, ikea, biltema, barnens hus och ica maxi fick besök med hem fick jag skoförvaringen (hemnes),  lite plotter från ikea, lampor, batterier etc. lite sprayfärg, krattor, blöjor och lite tårtgrejor inför lördagens kalas.


Byggde ihop skoförvaringen före middagen fick sedan hjälp av Petter att skruva fast den i väggen så nu står den där den ska, så fin! Efter maten stack Petter och Filip iväg till skogen och själv har jag varit ut och gjort eld och spraymålat lite fler korgar... jag har hur många som helst som är träfärgade men nu blir dom vita allihopa allt eftersom :)


Har ännu energi kvar så ska ta och dammsuga och torka golven nere sen är nog energin slut ;) Känner mig så pigg, fortfarande lite snorig men ändå pigg har packat lite med BB väskan, känns som det börjar bli nära nu ;) *Bara därför kommer det dröja VECKOR innan bebisen tittar ut...*


För den delen vad tror ni, kommer bebisen när den vill eller kan man "påskynda" förlossningen, har ni tips och trick för att få igång en förlossning?

Av Kisse - 22 september 2009 21:50

Jag vet inte vart den här dagen tog vägen jag har absolut inte gjort något alls... helt sjukt! Blev inget Birsta då jag kollade lagersaldo och det inte fanns någon skoförvaring inne idag heller, däremot imorgon så kanske blir en sväng då istället till Birsta.


Som sagt jag har inte gjort något alls... mamma däremot har varit snäll och bakat en massa bullar åt mig *tack för det* Super goda som vanligt så blir nog bulla och mjölk till kvällsfika ;)

Av Kisse - 22 september 2009 11:55

Fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad dagen ska erbjuda... verkar inte bli något barnafödande i alla fall, jag har fått sova inatt förrutom då sonen vaknade och hade drömt marddrömmar om grisar och vägrade somna om men det fick Petter ta och sedan fick han sovmorgon istället *snäll fru*.


Ska sparka igång mannen och sedan funderar jag på en sväng till Birsta :) Vill få ordning i tvättstugan åxå men det är svårt så länge duschen står där, ja får väll se hur dagen blir, nu är det dags för lunch i alla fall.

Av Kisse - 21 september 2009 21:49

Känns som jag varit väldans effektiv idag, fått mycket gjort men ändå hunnit sova middag två gånger :) Gick och la mig imorse igen efter lite mys med sonen och sov någon timme till innan jag åkte och handlade och bakade sedan klart kramforskakan och gjorde matbröd. Perfekt dag att baka matbröd då Petter bestämt sig för att göra köttsoppa.


Sov middag efter maten också och körde sedan igång med stor städning av vardagsrum och Filips rum, fick upp lite hyllor och en hissgardin :) Petter och Filip spenderade kvällen i traktorn ute på täkten så jag fick en en sovande son, bara att klä av, tvätta av, en flaska välling och han somnade gott i sin säng. Petter har dessutom fått en hel del avprickat på badrumslistan så nu är det nära... men fortfarande inget badkar i sikte... tröttsamt eftersom jag verkligen vill bada, har haft förvärkar som kommit och gått hela dagen, må detta vara över snart. Längtar ju så man nästan blir tokig men allra värst är ju tröttheten som slår till hela tiden, tur att Petter är hemma och tar Filip så jag verkligen kan vila när jag behöver.


              


Så här ser det ut när man kommer upp för trappen, japp vi har en hel del jobb kvar här uppe åxå...

     


Filips rum, enda skillnaden är att vi har bytt ut den vita hissgardiner mot en brun (blev inte tillräckligt mörkt) och måne lampan har kommit upp brevid sängen.     


Nu ska jag duscha och sedan hoppas på sömn inatt... eller att förlossningen startar på allvar vore ju ännu bättre ;)

Av Kisse - 21 september 2009 06:44

Har faktiskt kunnat sova på nätter/mornar nu ett tag men idag var det kört, legat vaken sedan fyra, halv fem tiden och kan inte somna om, klev till slut upp och började baka lite men fick som vanligt slut på ingredienser så blir till att åka och handla lite så fort affären öppnar. Kakbotten till kramforskaka eller kärleksmums eller vad man vill kalla dom är i alla fall snart klar så den hinner kallna innan jag kan åka och köpa grejer till glasyren. Ska baka lite matbröd åxå för jag har en solhavre som snart går ut och de är perfekta att baka bröd på.


Vaknade imorse och kunde andas med näsan... kanske är förkylningen på väg ur kroppen???? Petter verkar däremot har fått förkylningen istället :( Gruvar mig lite inför förlossningen med svininfluensan och allt... allt är ju så uppförstorat (och löjligt enligt min mening) att det är total besöksförbud på BB, även för papporna????! Min plan är ju att åka hem så snart förlossningen är klar och jag och bebis mår bra men det kan man ju inte styra över och jag vill verkligen INTE vara kvar på BB själv en gång till, hatar saker jag inte kan styra över och hatar när man inte vet... själva influensan är jag inte rädd för, visst kanske vi blir extra noga med hygienen kring bebisen, tvätta händer när man varit någonstans etc. men det tycker jag man ändå gör kring bebisar!


Inte brukar vi vara fjantiga heller när det gäller sjukdommar, jag tror att barn ska härdas (japp jag har skrivit det här förr) lite för att inte bli sjuka hela tiden, vi hälsar på folk fast dom är snoriga, hostiga etc. Magsjuka brukar vi hålla oss ifrån bara för att Filip är så tanig i alla fall och går ner så himla mycket i vikt när han blir sjuk då det aldrig brukar vilja släppa, han blir alltid dålig i typ 2 veckor av en vanlig magsjuka och hinner tappa rejält mycket vikt på den tiden. Men snoreri brukar vi inte räkna som "sjukdom", alla är ju mer eller mindre snoriga nuförtiden, smiddad kan man bli vart som helst och "lite skit rensar magen" tror jag stämmer ;)



Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards