Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Kusinmys

Av Kisse - 11 oktober 2009 15:30

Lördags förmiddagen spenderades hos syster, Gustav och Axel, att ta sig iväg själv med två barn är ännu lite av ett jätte projekt, massvis med packning eftersom Filip sedan skulle vidare till mormor och morfar men snart flyter nog allt på bra. Pojkarna lekte ovanligt bra, Axel och Filip lekte älgjakt, inspirerade av Per som begav sig på en veckas älgjakt precis när vi kom.

  

Gustav höll sin lill kusin för första gången 

  


Blev massvis med bebismys under tiden vi var där, Lukas var trött och sov sig genom större delen av besöket... när han inte bajsade... moster fick byta två bajsblöjor :)


 

Filip blev lite avis när Gustav myste bebis och kröp sedan upp i Gustavs famn och myste lite han åxå :)  

Axel är jätte kär i bebisen och grät när han fick lämna ifrån sig Lukas ;)


Mormor och min moster Maggan kom och hämtade upp Filip och jag skyndade mig hem för att förbereda inför festen.. la mig på sängen och lyx ammade lite ;) Somnade så klart men sedan kom Annelie och hjälpte mig göra klart det sista innan hela gänget ramlade in vid sex tiden.

  


Fest hela natten lång, ammade Lukas vid kvart över tre och sedan la jag mig för att sova. Behändigt med småttingar som sover större delen av dygnet vi passade nämligen på att sova ut riktigt nu när Filip var hos mormor och morfar och klev inte upp förrän halv ett :) Nedervåningen är nu städad och vi ska åka och hämta Filip.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se