Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Blink, blink

Av Kisse - 9 november 2009 22:34

Jaha ytterligare en dag har passerat och jag hinner bara blinka, idag har det varit fullt hus så gott som hela dagen, det ena främmandet har löst av det andra. På förmiddagen tog jag mig lite egen tid och stack iväg till affären när Lukas sov ute i vagnen hämtade även ut våran fina vinst, sparkcykeln, verkligen jätte fin. Kändes rätt hemskt att packa ihop den i en låda igen i väntan på Lukas ett års dag, känns ju rätt långt dit... fråga mig om ett år om tiden gått sakta ;)


Tanken var att komma i säng tidigt ikväll då det kommer en försäkringsgubbe hit imorgon bitti... gick som vanligt åt skogen, här sitter jag och jag måste dessutom kvällsfika... dessutom har vi roliga aktivteter inbokade imorgon, drakborgen ska nämligen få sig ett besök :) Vi ska på BABY- LEKIS! 
 
Ingen bild

moster Mona

10 november 2009 17:16

ja nu säger att dagarna,bara passerat utan du hinner blinka, jag säger veckorna,snart kommer tomten.kram moster Mona

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se