Direktlänk till inlägg 16 november 2009

Skit dag

Av Kisse - 16 november 2009 22:02

Ni vet den där "hemlisen" jag har, det dröjer med att tala om för er vad det handlar om, mailat och bara fått flummiga svar, hatar sånt men verkar som det dröjer till slutet av veckan i alla fall, ni får helt enkelt ha tålamod, helst för min del åxå eftersom jag HATAR att vänta...


På eftermiddagen fick vi middags främmande i form av min stora syster och kusinbus Gustav och Axel, ingen höjdar dag idag för kusinerna, bara bråkande... frågade Filip vid nattningen om han haft en bra dag... inget svar... frågade om det var roligt att träffa Gustav och Axel och fick "Nej" till svar... nu säger ju Filip nej till det mesta just nu men jag tror faktiskt han menade att inte varit så roligt den här gången, vi pratade (*hmm* jag pratade, Filip lyssnade mest) om att dom varit mest ovänner men att dom faktiskt var vänenr när dom for tom kramades... dom är ju rolig våra pojkar ibland leker dom kanon bra och ibland bråkar dom mest bara. Hoppas dom leker nästa gång :)


Misslyckades med läggningen av Filip, petetr fick ta över. Idag har det verkligen bara varit en tok dag och jag hoppas innerligt att morgon dagen blir bättre... kan bero på att Filip vaknade redan halv sex imorse :( Tandläkarbesök imorgon med Lukas, det ni 7 veckor ska jag till tandläkaren ;)

 
 
Nikita

Nikita

17 november 2009 11:45

hej , såg nu ja missade länken till min blogg i tävlingsinlägget. vill du att ja skriver om tävlingskommentaren??

http://www.nikital.blogg.se

 
Ingen bild

Kusin Lena

17 november 2009 12:10

Hej!
Visst kommer vi in och säger hej nästa gång... lovade mamma din det oxå men har man en karl som inte orkar mkt dagen "efter" så blir "hans vilja min lag" ;-) kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se