Direktlänk till inlägg 18 november 2009

Traderare

Av Kisse - 18 november 2009 09:18

Uppe tidigt idag, lukas vaknade vid sex och kunde inte somna om, blöjan hade läckt som vanligt så inte konstigt han inte ville sova :( Sedan var bebisen piggelin och vid sju vaknade även Filip så då gick vi ner och badade Lukas som sedan somnade vid åtta och jag och Filip har ätit frukost i lugn och ro. Efter det har Filip suttit och klippt och tejpat, en halv rulle tejp gick det åt ;) Ett bra tips är att köpa på sig billig (oftast super dålig tejp) brukar finnas i sånna där fyndlådor på ica typ en förpackning 8-10 tejprullar för en tia, perfekt tidsfördriv som inte kostar så mycket och ungar brukar älska att tejpa :)


Jag är verkligen inne i en tradera period nu, har ni åxå sånna? Perioder då man sitter och kollar och kollar och hittar fynd efter fynd och faktiskt vinner auktionerna ;) Ett av mina senaste är en ulltröja från polarn o pyret till Filip, ny med lapp kvar för halva priset, super bra enligt mig 100:- med frakt (ord. pris 195:-) Har den senaste tiden fått tag i både amningtopp till mig och de snygga Molo kläderna till Lukas som jag även hittade matchande mössa till ;) Windstopper mössa och en vit fin kofta från polarn o pyret till Lukas och överdraget till babybjörnen fyndade jag ju åxå på tradera! Nu håller jag själv på att plocka ihop en hel del kläder för att lägga ut på tradera, man kan inte spara allt.


              


Vintergarderoben för båda pojkarna är snart komplett, dock blev det inte vincent skor till Filip, vi var in och provade dom men fick inte ner Filips fot i den stl han enligt mått skulle ha och måsta gå upp flera stl för att få i foten i skon och då blir dom ju för stor innuti och därmed kall så det blev inga skor utan vi fortsätter skojakten. Blev så besviken när vi var där att jag glömde köpa ullstrumpbyxorna så måste dit igen, dom var det verkligen kanon bra pris på. Filip har ett par kuoma stövlar (helt klart bästa vinterskorna, lätta och varma) men jag är på jakt efter ett par lite finare kängor.


Ska snart börja förbereda dagen lunch, korvgryta, det är höstmat det :) Sedan hoppas jag att jag hinner ut något idag, igår passade jag på att städa när alla mina killar var ute. Tyvärr regnar det ju idag åxå så tråkigt jag som skulle vilja leka med kameran, har varit och hämtat en till potatislåda och har även fått mig en gammal stege.


Den fina spegeln är ju klar och ska bara sättas upp på väggen, blev så fin, ni ska få se när den kommit upp :) Tack Per för att du hjälpte mig fixa speglar.


Har köpt hem stora pepparkakor och tänka göra lite glasyr för på söndag ska jag och A-K knäppa lite julkortsbilder och jag har lite ideér :) Men kom gärna med förslag ni åxå!!!


 
 
Nikita

Nikita

18 november 2009 13:37

fina saker du köpt på tradera :D
det är alltid roligt då man gör fynd!
ännu roligare när typ 5olika användare budat om varandra i en veckas tid på en auktion så kommer man i sista minut å lägger ett bud å vinner :D de är skojj :D imorse vann jag en sockerlåda jag tänkt ha i vrummet till tidningar =)

http://www.nikital.blogg.se

 
Krille E.

Krille E.

18 november 2009 20:24

Ja, jag brukar få ryck och inhandla massa onödiga(?) militära tyg- och klistermärken. Tyvärr blir Malin arg för att jag lägger ner hundratals kronor på "sådan skit", som hon uttrycker det!

http://ma-lin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards