Direktlänk till inlägg 26 november 2009

Med ögonen öppna?

Av Kisse - 26 november 2009 23:24

Sen Petter åkte och jobbade tycker jag faktiskt jag fått sova riktigt mycket ,troligen har Filip en hel del sömn att ta igen sedan han var sjuk eftersom ha inte sover när han har feber *konstiga unge* MEN inatt tror jag att jag sovit med ögonen öppna eller nått... vaknade med torra, svidande och röda ögon t.om brustet blodkärl i det ena ögat... kan jag ha sovit med ögonen öppna? Sover jag igentligen inte, kanske bara i nån slags dvala??? Lukas har passat på att tutta en massa under natten och Filip kom redan vid halv tolv och la sig hos mig men *peppar peppar* behövde jag inte göra välling förrän halv sju imorse :)


Snyltat mat idag, först lunch hos mamma och sedan blev det middag hos Patrik och Annelie, *tack så mycket* jag och små pojkarna åkte nämligen dit på eftermiddagen och blev kvar länge på surr :)


Kvällen har spenderats med att försöka få barnen att sova och skicka ut vinnarmail på tradera :)


NU blir det sängen, Filip ligger redan i min säng och Lukas gnyr lite då och då, spännande det här med nattsömn ;)


Imorgon hoppas jag på en SUPER dag, först Birsta med A-K och sedan hämta ut ett paket ;) 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se