Alla inlägg under november 2009

Av Kisse - 16 november 2009 12:51

Stor bäverhydda... Min man är inte så lång men i alla fall dryga 1,70 så hyddan är verkligen hög. Högst upp har dom tydligen bajshuset, kanske stor bajsare som bor där?

Av Kisse - 16 november 2009 12:51

Vi trotsar regnet och är på promenad, kollar in en bäverhydda.

Av Kisse - 16 november 2009 09:00

Tävlingspremiär i bloggen och som ni vet är jag ett stort MOLO fan och har fått äran att tillsammans med Pirum Parum ge er chansen till att vinna denna underbara MOLO mössa till ett värde av 249:-.


Molos hjälmformade mössa finns i tre färger

Black, Lipstick och Moss och i stl 1-2 år, 3-5 år, 6-8 år och är tillverkad i 100 % bomull.


Pirum Parum har en färgsprakande butik i Sundsvall och har nyligen öppnat en lika färgsprakande webbshop. Där hittar ni klädmärken som MOLO, Nova Star, plastisock, Moonkids, Hummel och många fler.


  "Jag är med och tävlar om en Molo mössa i valfri färg och storlek från Pirum Parum hos Kissegirl.

Tävla här du med!"Tävlingsregler:


Kopiera bild och texten här ovan och publisera på din blogg (har du ingen blogg mailar du iställer 5 st. vänner och mig, kisse_girl@hotmail.com) , gå sedan in på pirum parums webbshop och titta ut din favorit vara innan du slutligen lämnar en kommentar här tillsammans med ditt namn, mailadress, länken till din blogg och vilken färg och storlek du önskar på mössan om du vinner och berättar vilken som är din favorit vara i webbshopen.


Tävlingen avslutas den 29 November kl: 21.00

Vinnaren utses genom lottning

Lycka till!!!Av Kisse - 15 november 2009 18:13

Riktigt trisk väder både igår och idag och helt ärligt kan jag tala om att vi inte varit ut en endaste gång mer än till och från bilen.... *skäms* Idag fick *hmm* tog jag sovmorgon till halv elva, tyckte jag hade en hel del sömn att ta igen resultatet är att jag blir SEG, hela dagen... vi åkte till svärmor och la oss på soffan och glodde på tv i flera timmar.. ja det är verkligen dags att koppla in tv:n. Nu gjorde vi ju verkligen en fuling ;) Slöa och glo på tv med barnvakt åt båda barnen  *hehe*


Hem och började med middagen jag nästan exploderade över koaset vi byggt upp i köket och det blev en snabb städning innan vi satte oss till bord, nu känner jag mig lite bättre. Jag blir nämligen skit sur, riktigt, riktigt sur när det är stökigt, jag trivs inte att ha det så... eller ja stökigt får det vara (ibland) men inte skitigt nu kändes det skitigt.


Nu blir det övervånigen som ska få sig en känga åxå, alla sängar behöver nya sängkläder eftersom det läkt blöjor i varje säng (ja utan Lukas då för där sover ingen...) Köpte blöjor till Filip på coop, det gör vi inte om... Lukas har pamper, det funkar inte heller. lukas är en stor kissare och blöjorna hinenr inte ta undan så där är det läkage titt som tätt... så med andra ord har jag en massa tvätt åxå att ta reda på... tjingeling så länge...

Av Kisse - 15 november 2009 17:46

Lite bilder från gårdagens lek hos mormor/farmor, morfar/farfar.

Vi var först ut och Filip hann leka en massa själv innan Jeanett kom med en drös ungar: Victor, Ronja, Hampus och Freja. Första gången barnen träffade Lukas.             

Filip är en STOLT storebror som gärna håller i Lukas speciellt om det är andra barn i närheten, han vill väll visa att det är han lillebror :) Ronja passade på att mysa hon åxå men allra mest impad var FREJA, oj oj vad hon tyckte det var mysigt med bebis, kunde nästan inte få nog av honom, pussade på honom så han var full i maräng i håret ;) Hyssade åt honom när han grät, strök honom på kinden och ville ha honom i famnen så fort hon fick chansen ;) Victor och Hampus var inte så intresserade men det syndes väl på Victor att han är van storebror nu som skyndade sig ner på golvet och stoppade i nappen när vi satt och åt middag.


Filip och Freja äter grädde, mormor/farmor gräddade nämligen våfflor åt hela barnaskaran.

Av Kisse - 14 november 2009 20:44

*psst* Men måndagar är desto roligare.... vänta ni bara för på MÅNDAG händer det grejer här på bloggen :)

Av Kisse - 14 november 2009 20:38

Sur och grinig, jag, yngsta sonen och maken... ny tag imorgon!


Lördagskvällarna är inte roligare än så här tydligen... men söndagar är värsta dagen på hela veckan, alltid så himla tråkiga... åh va kul imorgn är det söndag *ironi* 

Av Kisse - 14 november 2009 08:53

Jo då blev en rätt hyffsad natt Lukas somnade vid halv ett och har sovit bra han vaknar, tuttar, jag somnar om och vaknar sedan nästa gång han vill tutta :) Filip kom vid tre tiden och ville ha välling och sova hos oss men det är trångt, så hiskeligt trångt i våran säng :( Slutade med att Filip vände på sig och sov halvt i fotändan eftersom det blir för varmt för honom.


Vid åtta var det dags att kliva ur sängen, snabbt som attan pga läkande blöja :( så nu är vi strax klara för att åka och leka.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se