Direktlänk till inlägg 6 december 2009

Söndag

Av Kisse - 6 december 2009 20:55

*usch* fy på mig, jag måste sluta säga imorgon.... jag hinner ju lixom inte riktigt med mig. Blev ingen uppdatering alls igår, på förmiddagen var vi till Matfors och badade, mamma, pappa och Filip, Lukas fick sova i vagnen hos mormor och morfar, vaknade inte en endaste gång på hela tiden ;) Badningen var super mysig, Filip var sjövild och vi hade det skönt i det 33 gradiga vattnet, tok varm och helt klart värt att åka de extra milen till badhuset i matfors!


Efter lite kaffe hos mormor och morfar åkte vi hem och grejade middag och sedan blev det familjekväll i soffan, chips eller chippen som Filip säger och dip till ice Age 3, Cajsa kom och gjorde oss sällskap hon åxå.


Idag har det varit söndag i vanlig ordning, jag har varit sur och tvär, lätt retlig som jag vet inte vad, min man driver mig till vansinne och jag tycker det bara är jobbigt att ha honom hemma... just för att jag vet att han ska åka igen... Det är ju lixom skönt med avlastningen MEN när Petter är borta gör jag som jag vill och jag får ett bättre flyt med barnen, rutiner och allt som ska göras och när sånt inte funkar, funkar inte riktigt jag... *sorry* Men just nu är det jobbigast att han varit hemma så kort tid och sedan ska åka igen, ingenting har blivit gjort här hemma eftersom vi har passat på att umgås, myst med barnen osv. Men det blir lite jobbigt det åxå eftersom hemmet halvt som halvt är ett byggkaos... ja ja imorgon åker Petter för att jobba igen och jag får bita ihop ett tag till...


Fredagen konstaterade jag att jag är verkligen är kanon nöjd med vagnen, phil&teds vibe, jag var själv på Birsta med båda barnen under tiden Petter åkte och grejade lite. Vi fick i oss lite mat (om man får kalla ikeas varmkorv för mat ;)), shoppade lite kläder till mamma, en jeanskjol och två amningvänliga tröjor, ett par leggings jag var för tjock för :( Dessutom för lång för dom så måste lura på någon kort och smalare än mig eller helt enkelt ta mig till birsta inom tio dagar för att lämna tillbaka dom... sugen på en birsta sväng visserligen, nämligen sett att ikea har fina förkläden både till barn och vuxna...

  

Barn 29:-, Vuxen 59:-


Konstaterade att vagnen med last väger närmare 30 kg och jag har URUSEL kondis, flåsade gärnet upp till media markt och köpte detta :)

  

Bild lånad från netonnet men det var typ samma jag köpte, värsta kitet till super bra pris nu :) Tyvärr inte hunnit prova vidare mycket... köpte även ett stativ som jag förhandlade till mig till lite bättre pris ;)


Killarna i familjen tog ett bad ikväll och jag lekte lite med kameran under tiden


        

Filip busar :)


        

Lukas visar sin bästa sida och sin sämsta :)


Vad veckan har att erbjuda visar sig *hrrm* imorgon...*hrrm*

Vi ska försöka ta oss iväg och få vaccination jag och Filip, hoppas på att inte bli sjuka av den... försöka klämma in ett besök hos Petters farmor Märta, fotografera en hel del, gå på apoteket (ja det kan vara en hel dag det beroende på VART man åker) och hämta ut en p-stav för på fredag ska den sättas in i min arm men allra mest ska vi nog ta det lugnt efter en väldigt intensiv vecka! 
 
Nikita

Nikita

7 december 2009 02:35

Vi räknar nog in umgänge i renoveringen faktiskt, alltså vi ses inte så mkt ja å daniel för vi jobbar om varandra osv.. men då vi är hemma är det ofta renovering och vi båda gillar det ju så.. ja svårt å förklara hur jag menar men ..
Albin är ju oftast med han också, och han älskar då vi grejjar och han får hjälpa till..
jag AVSKYR då det står still i renoveringen, då blir jag deppad rent ut sagt.

hoppas ni får en bra vecka.

http://nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se