Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

Filip snygg i håret

Av Kisse - 18 januari 2010 08:50

       

Filip i Villervalla från topp till tå.


"Fili klippa håre, fint!" Säger han själv och jag kan inte annat än hålla med så fin i håret efter att Emelie klippt honom :)


I lördags kväll gjorde Filip något som gjorde mig oerhört rörd. Vi (jag och småpojkarna) kom hem från festen rätt sen så jag gjorde välling till Filip och la vi oss i stora sängen tillsammans, jag ammade Lukas och när Filip druckit upp vällingen gav han mig flaskan, lutade sig över Lukas, pussade honom på kinden och sa Älka dig (Älskar dig) vänder på sig och somnar och sälv ligger man kvar med tårar i ögonen och tittar på mina underbara ungar tills jag själv somnade.


  

Lukas klädd i "lillebror" body från åhlens, Molo byxor, dreggelbib från OA PIP

 
 
Ingen bild

Therese Mamma till Melwin o Noel

18 januari 2010 09:39

Visst är de för underbart att höra sin små säga så vackra ord.. :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se