Alla inlägg under januari 2010

Av Kisse - 4 januari 2010 13:48

Tack för peppningen, jag håller ju lixom med er (Tyvärr kunde jag inte lägga ut vissa kommentarer av personliga skäl), fast det känns stundvis tungt att man inte ska kunna skriva vad man vill för att allt hela tiden ska övertolkas... När det känns som vissa bara LETAR något att klaga på... misstolka mig inte, jag kan ta kritik men då ska dom kunna stå för det dom säger och inte skriva under med ett fejk namn då är man ju lixom inte bättre själv...


Nä MIN blogg, MINA åsikter och jo visst vill jag dela med av mig av mitt FANTASTISKA liv som är fullt av kärlek, glädje, framgångar och motgångar så tyvärr jag kommer fortsätta lägga ut bilder och skriva om mig och mitt PERFEKTA liv, skryta som fan över vilken underbar man (säkert skälla på honom en hel del åxå), vilka underbara ungar jag har och vilka dyra kläder jag köper till barnen ;)


Sen kommer jag säkert klaga en herrans massa också på allt här i livet som retar och stör mig för det är MIN BLOGG!


Passar det inte så läs inte!


 Har du nått att säga så stå för det!!!

Av Kisse - 4 januari 2010 11:48

Hemkommen från bvc, Lukas växer så det knakar och idag fick han även sprutan eller sprutorna rättare sagt nu får dom ju två. När Filip var liten fick han en och den andra fick man betala för om man ville ha den, vi valde dock att inte ge honom den och det gick ju bra ändå.

Eftersom han har humör skrek han som om dom stack kniven i honom och sedan kom krokodiltårarna *lill vännen* Fick lite tutt efteråt som plåster på såret och sedan var det bra. blev ingen spruta för Filip det blir nästa vecka då dom inte kunde (eller ville inte onödan) öppna en ny flaska då vaccinet bara gick att använda i 24 timmar och det var 10 doser i en flaska.

Måste ju dessutom berätta att våran förvirrade bvc sköterska inte kom ihåg att Lukas föddes med en tand... alltså hon är verkligen förvirrad, hon betedde sig som det var första gången hon såg den... *trött* Vi har ju alltså typ pratat om den varje gång vi varit där en så där 8 ggr... vi bor i en rätt liten håla... däremot kommer hon typ alltid ihåg att vi renoverar :) Kanske var synintrycket som gjorde det... denna syn möttes hon av när hon gjorde hembesök då Filip föddes ;)

  


Lukas börjar ju plana ut lite iaf och viktpinnen går inte längre rakt upp utan han börjar få en fin böj på den men vågen stannade på nästan 7 kg, galet! 6980 gr och 63,1 cm jämför man med Filip vid samma ålder så skiljer det mer än 700 gr :) han knappar in på storebror :) Lukas har numera stl 3 på blöjor och Filip har stl 4 men vid akuta fall har Filips blöjor passat bra på Lukas den lilla tjockisen ;)

NU: lunch, SEN: lata mig! Idag tänker jag nog inte göra något alls som det känns, igår gick jag i pyjamas hela dagen och plockade undan julsakerna, orken räcker ju lixom inte alltid till!

Av Kisse - 4 januari 2010 08:51

För er på jakt efter Molos ytterplagg på fin rea kan jag hänvisa till Pirum Parum, butik i Haga (Sunsvall) och nätbutiken.


  

Skulle inte tveka en sekund att prova Molos ytterkläder om det inte vore för att Filip (och Lukas) redan har allt dom behöver. Mac lyckades jag ju fynda rejält på tradera för ett tag sedan ;)

Av Kisse - 4 januari 2010 08:46

Jag älskar mina velour sobea byxor och hittade nu på rean hos babyshop dessa sobea byxor i TRIKÅ, någon som provat dessa?


  

Uppföljaren till Mamayoga byxan!
Denna MamaJazz byxa är istället av mjukaste, underbaraste trikå.

Används som pösiga tights, träningsbyxa eller mysbyxa.
Finns ursnygg tröja att matcha till.



Tillverkad i 96% bomull 4% spandex.
Tvätt: 40 grader.

Finns i flera fina färger med matchande jackor!

Pris: 349:- (ord. pris 498:-)
Av Kisse - 4 januari 2010 08:21

Som ni kanske vet (de flesta iaf) har jag ett stort kontrollbehov, jag har ordning i mitt eget lilla kaos och när något försvinner får min hjärna inte det att gå ihop, jag tänker, ältar om och om igen, "vart är den". Nu senast gubbarna från "i drömmarnas trädgård" Igglepiggly och Upsy Daisy som försvann spårlöst på julafton, misstänkte att de ramlat ur bilen men fick inte ihop det, jag borde ju ha sett dom då eftersom jag alltid kollar om något ramlat ur... ja jag är sån som alltid kollar, jag har mega koll på vart jag har alla mina grejer (dock blivit lite förvirrad sedan jag fick barn)


Nu kan äntligen min hjärna vila lite iaf för gubbarn har dykt upp i en plastkasse hos mamma och pappa (tack Maggan) och dom är tillbaka hos sin rätta ägare och jag förstår inte varför jag hetsar upp mig över gubbar som jag igentligen inte ens vill ha i mitt hus ;) Fast dom är ju rätt söta, Filip är iaf jätte söt när han leker med dom.


           


Snygga idaT byxor har Filip fått åxå, hittade på rea 195:- istället frö dyra 279:-Dock på tok för stora och får sparas ett par månader, jag tog nämligen stl. 98 eftersom jag fortfarande är inne på att IdaT är lite små i stl. tydligen gäller det inte byxor... Men han växer ju i dom :)


  

Fick en tygkasse med på köpet när man beställde från babyshop


Tips till er som har barn som är tokiga i  "I drömmarnas trädgård", besök svt;s hemsida, bolibompa och klicka på "I drömmarnas trädgård" bannern och era barn kommer bli super nöjda :)


Av Kisse - 4 januari 2010 08:04

Filip vaknade tidigt som attan och vid halv sju lednade jag och klev upp med honom innan han väckt hela familjen... vi har suttit i soffan och druckit te innan jag flyttade mig till datorn och tog tag i uppdateringen och då somnade Filip om på soffan... *chock*


        

Jag blev tvungen att gå ner och hämta febertermometern och tempo honom, han brukar ju inte somna i soffan men ingen feber som tur var. Idag har vi nämligen tid på bvc med Lukas som ska få sin första vacination, passar på att ta med Filip och ser om han kan få dos två av sin svinis spruta när vi ändå är där.



Av Kisse - 3 januari 2010 19:21

Varit tyst här på bloggen, jag funderar fortfarande om jag ska fortsätta blogga eller skita i det tills lusten kommer tillbaka... känns inte ett dugg roligt just nu *tack och bock för det*


Misstänker att jag kommer ångra mig om jag lägger av, jag gör ju detta för familjen, släkten och för mina barn skull och inte allra minst för min egen skull... så himla synd att några måste förstöra det...


Men som sagt just nu finns ingen lust alls, peppning tack!

Av Kisse - 1 januari 2010 23:00

Må säga att nyårsfesten blev mycket lyckad, god mat och trevlig stämning, mycket skratt och mycket bebisar ;) Vi hade ju nämligen småbarnsfamiljefest A-K, Peter och Molly, Ankis, Jim och Ossian och så min klan åxå då så klart :)


       

Lukas gladfis i finaste Molo bodyn

     

Filip så fin i sin nya Molo tröja

     

Molly så vacker i finaste nyårsklänningen

  

Ossian tok snygg och jätte glad

(nopp ingen godis bara en tom kartong)

     

Filip som sovit middag sent eftersom vi spenderat en stund på förmiddagen i pulkabacken höll sig vaken till tolvslaget och vi andra var uppe på tok för länge :)

  

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards