Alla inlägg under januari 2010

Av Kisse - 18 januari 2010 15:52

Tyvärr blir bloggen lite lidande nu när webbshopparna börjat släppa Molos kollektion, jag roar mig med att sitta och kolla runt ;)


Tänkte i alla fall visa mina två favorit prints ;)

       

Som ni ser har MOLO brett ut sitt sortiment, printen finns i flera olika utföranden, T-shirts, tröjor, bodys, bodysuit, summersuits, byxor, klänningar, jackor, fleecekläder, tunikor, leggings, kjolar, kalsonger/trosor, bib, mössor, filtar, hängslen, plånbok, hårband etc.


Kliar i fingrarna, vill ha, vill ha, vill ha... ALLT!!!!


oki-doki, Elva små troll, Anna Cill, Barnlyan, Vera hus är bara några exempel som har stort utbud av MOLO våren 2010 :)


Av Kisse - 18 januari 2010 11:19

Ja då är dop planeringen igång på allvar, 20 februari blir det dop och jag hoppas verkligen Lukas kommer i dopklänningen då... måste nog prova nu och se hur vi ligger till...


För mig är det oerhört viktigt med dop, varför vet jag inte men det bara är så, mina barn ska döpas och ja maken har faktiskt inte så mycket att komma med eftersom det betyder så himla mycket för mig!

Av Kisse - 18 januari 2010 08:50

       

Filip i Villervalla från topp till tå.


"Fili klippa håre, fint!" Säger han själv och jag kan inte annat än hålla med så fin i håret efter att Emelie klippt honom :)


I lördags kväll gjorde Filip något som gjorde mig oerhört rörd. Vi (jag och småpojkarna) kom hem från festen rätt sen så jag gjorde välling till Filip och la vi oss i stora sängen tillsammans, jag ammade Lukas och när Filip druckit upp vällingen gav han mig flaskan, lutade sig över Lukas, pussade honom på kinden och sa Älka dig (Älskar dig) vänder på sig och somnar och sälv ligger man kvar med tårar i ögonen och tittar på mina underbara ungar tills jag själv somnade.


  

Lukas klädd i "lillebror" body från åhlens, Molo byxor, dreggelbib från OA PIP

Av Kisse - 17 januari 2010 21:30

Stefan har varit här idag och Filip skyndade sig att plocka fram fiskespelet och spelade med Gudfar...

    


Men gudfar är dålig förlorare och det hela slutade mest med lek...

   

Stefan vill gärna träffa en trevlig tjej som kan plocka bort fiskarna åt honom ;)

Av Kisse - 17 januari 2010 20:23

Blev ingen bio då Filip var sur efter sovningen eller ja efter väckningen ska man kanske säga ;) Lukas fortsätter gnälla och är bara nöjd kortare stunder, faktiskt inte en aning varför han är på detta sätt, rosig om kinderna och inte alls sig själv :( Frammåt eftermiddagen visar termometern en liten liten höjning men inte tillräckligt för att säga att ha har feber ändå... syster och hennes familj kom och hälsade på och en stund senare kom även mamma och pappa, Lukas var rätt nöjd under tiden dom var här och speciellt när han var med morfar, en morfarspojke det här åxå ?

     


Näpp lösa av maken och ta den lilla sonen så den stora sonen kommer i säng, imorgon är det förskola och förhoppningsvis en gladare, piggare Lukas!



Av Kisse - 17 januari 2010 10:54

Det värsta med vintern tycker jag är bilkörning, jag erkänner att jag har en väldigt stor, *hmm* hur ska jag säga inte rädsla direkt men en oerhörd respekt och jag är livrädd för att något ska hända inte bara när jag själv kör utan även när andra kör men jag gör nästan allt för att slippa köra bil, samtidigt som jag vägrar låta "rädslan/respekten" styra mitt liv men nyss gick dom ut på radion och värnade av BLIXTHALKA och då blir jag genast en hemma människa... fast idag är min plan att få Filip att sova middag för att vi i eftermiddag ska kunna gå på bio, igentligen är han lite för liten tycker jag MEN vi ska gå på en billig bio så jag tycker lixom inte det gör något om vi lämnar biografen lite tidigare allra mest handlar det väll om att jag behöver ut från gården ;)


Jag ska avvakta lite till men sedan måste jag nog tyvärr ut på vägen om jag ska få Filip att sova en stund, effektivaste sättet är ju nämligen bilen! Jag själv kör försiktigt men litar inte för fem öre på de andra bilisterna som tycker att de har super däck och är världsbäst på att köra bil....


Måste se till att få upp maken åxå för Lukas ligger ute och sover i vagnen, han har varit otroligt ledsen på morgonsidan och gråtit och gråtit, vilket han väldigt sällan gör... var nära att ringa sjukvårdsupplysningen ett tag då det verkade som han har ont någonstans men sedan la jag ut honom i vagnen och just nu sover han gott iaf.


Så himla svårt med små barn som inte kan tala om vad det är för fel!

Av Kisse - 16 januari 2010 16:12

Inte riktigt tid idag, kalasande för Max som fyllt 10 år han blev jätte glad för presentkortet på Drakborgen :)


Mer kalasande ikväll så det blir lite tyst här tills vi har festat klart ;) 

Av Kisse - 16 januari 2010 00:02

  Att Filip är pappas pojke är ingen underdrift, att han blivit pappas pojke är inte så konstigt heller, redan då Filip låg i min mage sa Petter " ja ingen mamma-gris ska det då bli" och Petter har verkligen varit en pappa som tagit ansvar, en närvarande pappa, jag pumpade ur bröstmjölk för att Petter skulle få mate etc. Redan som mycket liten hade Filip och pappa ett nära och speciellt far och son förhållande. Petter kunde stå och duscha i timmar tills varmvattnet var slut för att Filip inte grät i duschen (kolikbebisen).


Eftersom Petter i perioder jobbar borta har han dessutom perioder då han är väldigt mycket hemma och på så sätt får de mycket tid tillsammans då... när jag dessutom blev gravid igen med illamående och sedan svår foglossning har Petter fått ta ännu mer ansvar över Filip och sen när bebisen var född ja ni förstår... Filip är verkligen pappas pojke och med de knasiga upptåg de tillsammans har för sig kan man ju förstå att pappa blir hans stora idol men ni ska vet att jag ofta suckar tungt.... "snälla Petter, gå ut och lek"


Sen är han ju som tur mammas pojke ibland åxå ;)


Senaste tokerierna som ledde till att pappa Petter fick sig en tillsägelse från mamma.... hittade ju bevisen i kameran ;)


         


Hallå en nakenfis.. i vagnen...nyaste, dyraste vagen.. aj aj ingen bra lekplats ;)


Någon som är en mamma-gris är däremot Lukas, idag inte alls på humör för dagens outfit :(


  

Body från polarn o pyret och jeans (kappahl) för första gången :)


Av dagens bebis främmande eller ja snart är dom inte bebisar längre...

Bjuder Molly på dagens grimasch

  

 och Ollivers nya favorit är Musse Pigg flygplanet här fanns det grejer att snurra på ;) Olliver gillar verkligen saker som går att snurra och undersöker dom noga.

     

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards