Alla inlägg under januari 2010

Av Kisse - 10 januari 2010 10:39

  

Vad säger du Ankis, boka in BABY SPA?


Någon mer som är sugen?


SPA MASKROSEN

BabySpa 299 kr
Ett barn och en förälder. Ni lär er bl a babymassage. Medföljande barn 99 kr.


Onsdag 10-14




Av Kisse - 10 januari 2010 10:15

Idag var meningen att övervåningen skulle stor städas men till Petters lycka får det bli nån annan dag, efter lunch ska vi nämligen träffa syster och hennes familj för lite skridskoåkning, återkommer senare med BILDER!!!

Av Kisse - 9 januari 2010 22:55

Maken och ett gäng karlar drog för en stund sedan iväg på skotertur, jag är såå avis, vill åxå, lagom temperatur för skoteråkning och stjärnklart, *åh* jag vill åxå!!!


Istället sitter jag vid datorn med ett glas coca-cola och jordnötter, kollar bloggar och tradera alltid är det något man är på jakt efter ;)


Inspiration!!!


Har precis påbörjat ett projekt, kliar verkligen i mina fingrar efter renovering nu, försöker få min man att börja så jag kan ta vid på mina delar, tills vidare har jag ett litet projekt som ska målas och grejas lite, visste inte riktigt vad jag skulle göra med "den" tills A-K gav mig värsta bästa idén!


  


Vad tror ni det ska bli?

Av Kisse - 9 januari 2010 15:19

Rena rama sommarvärmen idag ;) Endast -4 grader, Lukas är överlycklig och sover som en stock UTE i vagnen. Petter och Filip tog ett par varv på täckten med skoter men Filip var på tok för trött och dom tog istället bilen till Stefan för att hjälpa honom med hans skoter så Filip kunde passa på att sova en stund. Flera dagar sedan han sov middag nu och då kommer det en sån här dag då han bara måste sova. Eftersom Lukas sovit i flera timmar har jag passat på att skurat nedervåningen ,tvättat undan en massa, plockat inför fsk. start på måndag (för Filip) och plockat och flyttat på allt sånt där som alltid hamnar på "fel" ställe för att de inte har något "rätt" ställe men före det tog jag ett varv runt täckten med skotern åxå, det är ju kul men jag är för klen, våran skoter är så himla tung att köra :( 


  

Dessutom har gårdagens aktiviteter gett mig TRÄNINGSVÄRK!!!

Av Kisse - 8 januari 2010 21:33

Efter ett besök hos Carro, Erik och tjejerna kan jag konstatera att jag har urusel kondis, är smidig som ett kylskåp, saknar magmuskler men har stora bröst som gärna ramlar ur lite fint så där ur bh:n som är på tok för liten *fan* snart måste jag ge mig till att köpa en ny amningbh, tänker ju lixom hela tiden "äh är ju bara ett par månader snart går dom till sig...och blir platta som pannkakor..."


Vi har alltså spelat Nintendo wii och sedan sälat oss över en yogaboll för att komma till dessa slutsatser.. ja det där med bh:n visste jag redan ;) Skyller allt på att jag varit "nyss" gravid med svår foglossning och "nyss" fött barn ;)


Nio månader upp och nio månader ner va????


Jag har lånat McLeod´s säsong 7 och kommer bli ÄNNU MER soffpotatis och säla mig ett tag till, dessutom har Carro även säsong 8, oj oj blir ingen badning alls till sommaren ;)


Finns två alternativ, acceptera att man ser ut som man gör eller göra något åt det... Själv bjuppar jag på bilder av min perfekta "jag har fött två barn och är rätt nöjd över att vara små tjock eftersom jag inte orkar bry mig just nu", kropp!

  


Dessutom vräkt i oss en hiskeligt massa god mat då vi bjöd ner mamma och pappa på middag idag och lämnade över julklappen som inte kom i tid, dom blev jätte glada över årets julklappar, ett memory med bilder på alla barn och barnbarn (25 olika motiv) och en fotoalmenacka med barn och barnbarn.


Barnen sover och jag ska nog krypa ner i ett varmt bad och använda min sista badkaka. Sist jag badade så badade jag och mina små pojkar och Petter knäppte denna fina bild på mig och Lukas, jätte roligt att få fina bilder på mig och barnen, oftast är det ju jag som håller i kameran och Petter misslyckas ofta med att få till fina bilder men denna är verkligen fin tycker jag.

  


Jag har faktiskt köpt mig en fjärrutlösare till kameran för att kunna knäppa mer på mig och barnen och använda mig av när jag använder stativet. Denna bild har jag knäppt ;)

  



En del dagar är man mer nöjd med sig själv än andra och idag är jag STOLT!

STOLT över att JAG är JAG!

Av Kisse - 8 januari 2010 00:00

Jag gillar ju att pyssla men sällan det finns tid eller ork till sådant, härom kvällen fick jag dock ett ryck och tog fram Filips chockladkalender han fick av mormor, var ju nämligen ett Musse Pigg memory på baksidan om det som jag satte mig och klippte ut och laminerade, blev fint och Filip blev glad. Nu gäller det bara att lära honom spela ;)


     


Näst intill gratis att göra och då gör det ju inte så mycket om det kommer bort eller om det bara används till lek.

Av Kisse - 7 januari 2010 23:26

Idag har vi varit på "inskolning" på Filips förskola, gick kanon bra och på måndag ska vi testa lämna som vanligt eftersom han t.om grinade när vi åkte hem efter nästan tre timmars "inskolning" Nej, vill stanna! sa han ;) Hela helgen kommer med andra ord gå åt att märka kläder och packa ombyten m.m

Svängde in till Pierre, Sussie och Olliver på vägen hem, Olliver börjar på Filips fsk på måndag han åxå, kul för dom att gå på samma.


När vi kom hem igen var jag så otroligt trött i kroppen och frusen så jag la mig på soffan och ammade Lukas och somnade och sov gott ett par timmar, verkligen guld värt att vi är hemma båda två så Petter kunde ta Filip när han ledsnade på bolibompa. Kvällen har ägnats åt vardagslyx i trippel bemärkelse...


Vardagslyx 1


ENSAM utan barn på ikea och inhandla skrivbordet jag och maken spelade plump om ;) Om jag vann skulle jag få köpa det (om Petter vann går jag inte in på) men jag har ju lixom lite tur i spel och Petter är värdelös på kortspel så jag vågade chansa om skrivbordet ;)


  

Skrivbord Smådal 649 kr

  

Blev även denna fina förvaring, KNÖS för 99 kr


Petter hade båda barnen, gick kanon bra som vanligt, lite trul med att få Lukas att ta flaskan han vill ju lixom ha tissen helst ;) Så himla skönt att bara kunna sticka iväg ett par timmar själv, bröstmjölk finns i små iskuber i frysen bara att tina upp men oftast brukar jag hinna hem igen om jag ammar det sista jag gör innan jag åker idag passade jag dock på att handla på ica maxi åxå.


Vardagslyx 2

  


Vardagslyx 3

  


Av Kisse - 6 januari 2010 21:34

Vill ha, vill ha, vill ha, hur fina som helst!!! Hatar verkligen våran hund och kattmatsförvaring, båda är fula och opraktiska dessa skulle bli perfekt min man håller inte med när han såg prislappen ;)


  

Stor plåtburk i lackerad metall med grå text DOG FOOD. Liten metallskopa medföljer som man hänger på en krok på sidan av burken.
Storlek: 21x30 cm. Höjd: 25 cm. utan handtag.


Pris: 349,00 kr  

  

Stor plåtburk i lackerad metall med grå text CAT FOOD. Liten metallskopa medföljer som man hänger på en krok på sidan av burken.
Storlek: 16x25 cm. Höjd: 21 cm. utan handtag.


Pris: 299,00 kr

Perfekt med den lilla skopan på sidan :)


Finns hos Louise Interiör


Så här ser den nuvarande kattmatsförvaringen ut, jätte ful och otymplig, försöker gömma den bakom korgarna i hallen vilket resulterat i att det skaft bort tapet från väggen *oops*

        


Hundmaten.. *hehe* Ja inte mycket bättre, en plastbalja ut i grovingången... en plåburk som mått...


  

Här skulle jag vilja ha dom fina burkarna, stående på orgeln


  

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards