Alla inlägg under februari 2010

Av Kisse - 17 februari 2010 19:39

Ja ni jag vet inte vad jag ska tro ändra har jag blivit spritt spångande galen, inbilsk eller mirakelbotare... Filips tand syns hur bra som helst, inget var och allt ser bra ut????


Två möjliga teorier

  • Mitt petande och eviga kollande, jag kollade och petade många gånger, gjorde hål och tanden kom fram och allt klet svaldes *urk*
  • En vindruva från förmiddagen hade fastnat över tanden...

Ja fråga mig inte jag griper efter ett halm strå och får nog aldrig veta vad jag såg men huvudsaken är att allt nu är bra och jag får helt enkelt kliva upp tidigt och ringa och avboka tandläkarbesöket imorgon å någon annan i behov av akut tiden kan få den ;)


Känns som jag blivit galen... är det den eviga sömnbristen som spelar mig ett spratt men inatt fick jag ju sova hela 6 timmar i sträck och borde ju ha återhämtat mig liiite iaf?!



Nu BAKA till dopet!

Av Kisse - 17 februari 2010 15:58

Allt inför dopet har gått kanon bra, prästen kom hit istället för att jag skulle åka med båda barnen ut i snöyran. Men nu är det ju så att allt kan ju inte gå helt enkelt och lätt, inte i min familj...


Filip har sovit lite oroligt i två nätter men vi har inte tänkt så mycket mer på det (är ju väldigt vanligt), inte heller att han har ätit lite sämre (även det väldigt vanligt) och varit lite gnälligare och haft handen i munnen typ hela tiden... ja tecknena är många men ändå missat vad som varit fel... men idag såg jag det och jag fick omedelbart bums ringa folktandvården och redan imorgon har vi en akut tid!


Filip har en kindtand som håller på att bryta ut, nästa hela tanden är ute men tandköttet är envist och har inte släppt fram tanden trots att den är framme, nu har det blivit en inflammation under tandköttet och det lyser gult av var, stackars barn!


Imorgon blir det till att fara till folktandvården alltså troligen måste dom ta hål och spola rent och sedan får man väll se om det blir antibiotika på det. Vilken hiskelig tur att jag såg det idag iaf innan han blivit sjuk och vi inte hittat felet och måsta ställa in dopet.... längtar inte alls tills imorgon men som tur är så kan Petter följa med åxå, tror inte jag klara det på egen hand med båda barnen, Filip vägrade ju tom gapa sist vi var till tandläkaren så det blir spännande det här... min lugna torsdag...*hahaha*


Men lite tur i otur har vi ju och åter igen har vårat postnummer blivit dragit i postkodlotteriet och 150:- per lott blev vinsten ;) Alltid något ;)

Av Kisse - 17 februari 2010 08:09

Jag kom inte hem helt tomhänt efter gårdagens shopping i alla fall :) Windstopper åt Filip från polarn o pyret. Letade igenom hela stan efter något snyggt åt Filip att ha på dopet men hittade inget passande, hittade en hel del vill ha bland annat dessa var ju super tuffa. Ska nog flörta med maken och höra vad han tycker ;)

  

Lindex 249:-


Letade även igenom halva stan efter något passande åt Petter att ha på dopet, INGEN SLIPS var hans egna ord och jag kom hem med... en SLIPS ;) Linda på Dressman är super trevlig och skrattade när jag sa "Äh vaddå inget är ju omöjligt, se jag  har ju TVÅ barn nu" ;) Berättade ju att han inte ville ha någon slips men efter att ha kollat runt på utbudet av alternativ så tror jag inte han blivit gladare om jag kommit hem med något annat heller ;)


Hade lite ångest på vägen hem över att inte ha hittat något till Filip och bestämde mig för att finns det snygga setet kvar på Tre små busfrön så blir det det, svängde in och talade lite fort om vad jag ville ha och hade sån tur att de var på rea och fanns kvar i rätta stl. Halva priset, log under tiden jag betalade, sånt gillar jag när man bestämt sig för något, det finns kvar och priset är super! Du räddade min dag Therese! Bilder kommer ju på lördag alt. söndag beroende på hur trötta vi är efter dopet!


Ringde till Filip fsk och berättade att han blir hemma nu resten av veckan, vi vill inte riskera att han blir sjuk till dopet och just nu går det magsjuka även på hans fsk. Nu ska jag slänga på mig kläder och få klart lite kaffe, väcka resten av familjen, Nisse och valpis kommer nämligen på morgonbesök!


Av Kisse - 16 februari 2010 21:45

Jag har verkligen sprungit runt hela stan i jakt efter ett par byxor där man inte får muffinsmage, ni vet sån där tjockis mage som hänger över byxlinningen... jag hatar den.. inte nog med att det är groteskt fult så gör det ju ont och är inte ett dugg bekvämt och jag trivs verkligen inte med min kropp i detta läge... jag VET att kroppen förändras vid en gravidtet både under och efter... och precis nu är min kropp i den fas att allt håller på att omfördelas igen... inget sitter snyggt, inget sitter skönt och allt känns fel!


Ja jakten slutade med att jag gav upp och gick på bolaget, jag får helt enkelt dränka mina sorger i vin...

En dunk på 3 liter för 149:- som hittat


De TR3 aporna heter Anders, Göran och Ove. Varken deras namn eller beteenden är särskilt orginella och avviker inte nämnvärt från det normala. Alla har nog någon gång träffat på personer som varken vill SE eller LYSSNA och som definitivt borde ha hållit TYST :)       


Jag blir lite gladare bara av att se lådan och någon gång ska innehållet drickas upp åxå :)


Blev inte helt byxlös iaf fick nämligen låna två par byxor av min snälla mamma.


Trött och lite sur så återkommer imorgon.

Av Kisse - 16 februari 2010 19:20

Är det fettisdag så är det!

 
Av Kisse - 15 februari 2010 20:33

Tänkte tipsa om en till passande doppresent till Lukas, dessa klossor från barnens hus alltså inga vanliga tygklossor, dessa är lite annorlunda...vill han ha (har mamma bestämt som vanligt ;)) På ena sidan är det nämligen en flärp (som att blädra en sida på en bok) vilket underlätta att hålla i klossen och kossen i sig blir lite mer intressant än vanliga klossar ;)

  

Jag skrev om dom före jul åxå :)

Av Kisse - 15 februari 2010 20:30

 


Förslag till doppresenter till Lukas

  • Ny stolsdyna till tripptrappen i den mer vaxade ytan än den vi tidigare har i tyg 
  • Pengar till sparkontot (kommer dock delas mellan Filip och Lukas eftersom Filip fick tripp trapp stolen i doppresent och inga pengar)
  • Molo kläder, visar några favoriter men allra högst på listan ligger summersuiten perfekt till sommaren i stl 74 el 80 kanske :) Lukas använder stl 68 på kläder nu.
  • En egen nappburk och/eller sparbössan från cult, Lukas är en riktig tuttunge som altlid har nappen i munnen och endast en sort duger.
  • Första och andra mosboken (säljs i ett set) tycker jag ser lite spännande ut, peka med bebisen mosa med våran smarta barnmatspress ;)
  • Presentkort är alltid uppskattat då vi själv kan välja det Lukas behöver/vill ha, pirumparum, ikea, barnenshus, ikea etc.

Traditionella dopsaker (silverbestick, smycken etc. avböjer vi oss! (gäller dock inte gudmor))

Av Kisse - 15 februari 2010 20:12

Nu har nästan alla anmält sig till dopet, sista dagen idag! De som inte meddelat ännu är jag ändå rätt säkra på men vi får väll göra lite efterforskningar men i nuläget (med de 4 osäkra) är vi 59 st, blir alltså ett "litet" dop för Lukas ;) Förstå att de är de allra närmaste, Petters farmor, våra föräldrar, syskon och syskonbarn och de allra allra närmaste vännerna!!!


Trodde jag skulle orka baka lite nu när barnen sover men en envis huvudvärk som hållt i sig hela dagen gör att jag helt enkelt skiter i det, jag ska fika lite och sedan krypa till kojs, imorgon vill jag vara pigg!






Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards