Alla inlägg under mars 2010

Av Kisse - 7 mars 2010 10:00

    


Det stora barnet och hunden har samma favorit plats ;)

Av Kisse - 7 mars 2010 09:15

     

Mysig, lyxig stor frukost med fina blommor på bordet som jag fick av maken igår :) Filip är lite dålig på att äta frukost men idag åt han både macka, ägg och fil och lite juice till :)


Lukas är äkta imponerad av mat och äta just nu :)

     

Och fick lite lite smörgåsrån med smör på.


Kör lite traditionella könsroller idag, Petter och Filip är ute och grejar med ved och jag och Lukas är inne och städar. Jag blir så himla irriterad när det är skitigt, stökigt kan jag leva med men all damm som renoveringen ställer till med driver mig till vansinne och att det dessutom står HELT STILLA med renoveringen gör INTE saken bättre... nä idag städar jag bort allt damm och bara därför sätter väll Petter fart och börjar damma ner allt igen... men det kan det ju vara värt!


Försöker städa mig svettig för att slippa ha ångest över att jag tänker skippa vattengympan idag åxå.. anledningen... jag har blivit för FET för baddräkten och vattengympa i bikini funkar i med dessa boobisar, nä på tisdag blir det baddräkts inköp kosta vad den kosta vill men den ska INTE skära upp i arslet och den ska ha brottarrygg för att hålla boobsen på plats!!!


Som sagt irriterad... fast lite glad över att min "lilla syster" Sickan (mamma och pappas hund) har fått två små valpar idag och jag längtar nästan ihjäl mig att de blir så stora att jag kan fota dom massor ;) Kolla in mammas blogg för bilder på de nykläckta små råttorna.

Av Kisse - 6 mars 2010 21:29

Bloggen har lördagsledigt, idag har vi haft främmande på förmiddagen och eftermiddagen har spenderats på skotern :) Lukas har premiärt åkt för första gången, blev bara en kort tur och han somnade gott efter en stund, trygg på mammas mage i babybjörnselen :) Kontaterade att fyra är minst två för mycket på en skoter och nästa gång blir det kälken och förhoppningsvis även lite fika med ;)


Kvällsbad för hela familjen och nu sover barnen och kors i taket sitter jag och Petter i soffan och är allmänt slöa.

Av Kisse - 5 mars 2010 21:24

Blev fredasgmys på kvällningen med tända ljus, chips och dipp och såklart troccadero :)

  

Dålig bild men det är stämningen jag vill förmedla ;)


Lukas har börjat sitta i gåstolen mer och mer och tar sig nu bakåt men ännu har han inte förstått grejen med att kunna förflytta sig men det kommer nog snart och då gäller det att passa hälsenorna...

    

Filip är gullig och hjälper lillebror att förflytta sig :) Älskar verkligen Filips villervalla tröja, färgerna är ju så himla härliga!


  

Dagens skratt tillägnas Petter brorson... som körde fast på gården med skotern...


Hade hoppas på lite familjemys imorgon men blir väll som vanligt inget om jag inte tjatar, tjatar och tjatar...

Av Kisse - 5 mars 2010 14:51

Vilket underbart strålande väder det är idag självklart klädde vi på oss och gick ut, det försöker vi verkligen göra varje dag. Nisse kom på skotern så Filip fick sig en åktur :)      


Macken fick en rejäl genom bortning av pälsen och blev så fin igen

    

Fast... jag knäppte korten före... men han blev fin ändå ;)

  


Knäpp hunden som vill att lill husse ska klia honom på magen :) Filip hade dock inte tid, han väntade ju på Niiise.


Jag passade på att skotta av lite snö från lekstugetaket medans Filip var där inne och lekte, Cajsa kom på besök, vi fikade på altanen och gick sedan på promenad och hämtade posten.  



Av Kisse - 5 mars 2010 10:20

Att fixa badrummet och att jag envisades med badkar är i alla fall ett av de bästa besluten jag/vi tagit. Vi spenderar verkligen mycke tid där ;) Med två blöjbarn känns det ju som man praktiskt taget är där jämt och sen älskar vi ju att bada och duscha hela familjen. Kändes ju lite jobbigt att vi inte fick plats med både dusch och badkar (det var drömmen) men eftersom vi har ett hörnbadkar så är hörnet som en sittyta  (svårt att förklara men inte full djup utan bara en försänkning) och något som verkligen är skönt, är att sitta och duscha :)

 

Igår kväll badade jag och de små pojkarna, badkaret är lite för litet för tjocka familjen ;) Men det går om man vill men som sagt jag och de små pojkarna badade igår och då passade vi på att inviga Lukas doppresent från familjen Bergman.


    



Verkligen uppskattad av barnen, verkigen en passande present till familjen bad! Lukas satt mest och sög på figurerna men Filip fattade galoppen och figurerna åkte rutschkanan ner i badet. Man trycker på isberget så släpps dom ner i vattnet dock måste figurerna sitta i rätt hål annars fastnar dom så lite för avancerad för en 5 mån. bebis kanske ;) Kan i alla fall tänka mig att valrossen, ankan och krokodilen kommer få åka rutchkana många många många gånger...


Badleksaken Filip fick i julklapp (flodhästen i trampbåten som är med på bilden)  av oss kan jag dock säga är en flopp, när den hamnar i vattnet hör man knappt sången han nynnar på...och några bubblor gör den knappt... Nä tyvärr inte vidare rolig och Filip roar sig mest med att dränka den ;) Något han däremot verkligen leker med i badet är dessa!


  

Nybadad goknopp i mysigaste pyjamsen!


Av Kisse - 4 mars 2010 21:09

Jag älskar FÄRG, jag skulle aldrig kunna leva i ett hem bestående av vitt, vitt, vitt, jag tycker det är jätte fint MEN inte hos mig... jag skulle inte klara av det, däremot har jag gärna mycket vitt men då även mycke färg. I köket håller jag vitt, svart och grått som bas och sedan har jag min bryt färg TURKOST. Jag älskar den, den är så himla fräsch jag blir så glad och det finns himla mycket fint i just turkost nu bland vårkläderna, har plockat ihop lite favoriter från lindex i den super fina färgen... Filip växer så det knakar nu och det märks i byrålådan... snart dags för ett besök i stora staden kanske ;)

  

Skulle behöva utöka förrådet med svarta mys bas byxor åxå och då är lindex ta 3 betala för 2 perfekt :) Traktor tröjan är ett önskemål från Filip, han är ju tokig i allt vad traktorer är och den "glöna tlaktorn" var finast :)


Idag på fsk hade han lyckas kläcka ur sig en skojig sak igen :) När dom skulle byta hans blöja så var den torr och fröken hade då erbjudit Filip att han kanske ville kissa på pottan

"Ja kan väll plova" hade Filip då svarat, satt sig på pottan med en bok och suttit där länge. Fröken frågade "Går det bra?" "Nej" svarade Filip drog upp byxorna och gick därifrån :) Ibland är han ju bara för rolig är ju uttalet som gör det hela som när han frågade farmor som opererat handen : Ha du blyte han? Vi skrattar än ;) Han pratar verkligen jämt jämt jämt, aldrig tyst men det är ju himla skoj nu när man får vettiga svar (för det mesta iaf) och man förstår honom lite bättre.


Jag älskar att höra på honom när han pratar med Lukas, hur klok han låter, vad stor och duktig han vill vara "sssh så ja lilla vennen mamma kommer snaaart" Glåt inte, nu sååå, älka dig" Luuukas med grov men samtidigt sammetslen röst, oj oj man blir ju alldeles tårögd han är verkligen en fin storebror!

Av Kisse - 4 mars 2010 12:31

Okej nu ska vi ta och titta ner i påsen med Moloisar

  


Redan här syns mitt absoluta favvo print denna kollektion ;)


Först ut Mössa till Lukas med cars motivet, passar ju våran raggarstil tycker jag men är mössan en hiss eller diss? Lite stor ännu men tanken är att den ska passa i sommar, matchande dregglis till :) Kan faktiskt inte bestämma mig, ful snygg, lite ovanlig, printet gillar jag men modellen, jag vet inte riktigt...

     

   Hiss?        eller         Diss?     



Andra ut är en tröja till Filip som jag fyndat för endast 149:- (billigt för molo) kan ju själv tycka att den är liiite väl snurrig att titta på med till raggarvästen, PERFEKT!

      


Ovanstående kommer från Lucky Little Me


Sen har jag även beställt en Felton Trucks summersuit till Lukas, så jäkla tuff, love summersuits ;) Har massvis efter Filip MEN alla i stl 74 och de kommer inte stora Lukas kunna ha i sommar därför blev det en i stl 80 och så klart från MOLO ;)

  

Kommer från Bus och rackartyg som verkligen har ett fint Molo utbud med lite udda plagg man inte ser överallt :)



Filip kan ju inte vara sämre.. matchande mössa har vi ju redan köpt (ni vet denna) men lagomt till sommaren kommer ju så klart linnet passa super ;)

  

Köpt på Pirum parum, min favorit butik i stan :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards