Alla inlägg under mars 2010

Av Kisse - 16 mars 2010 19:27


Nybadade barn!

    


Filip sa när jag tog på honom badrocken: "Åh mamma lukta gott, chippen" :)


F*'N det är slut på att kunna tjuväta gotta när barnen badar, när dom kan avgöra på lukten vad man ätit :) Filip älskar ju chips lika mycket som mamma, dillchips :)


Tänkte lägga mig nu med barnen men kom på att det är House, frågan är ju vilket som är viktigtast, sova när man är dödstrött eller se på tv när man aldrig annars ser på tv... vi får väll se hur det går, somnar jag så sover jag annars sitter jag väll kanske och glor på tv ikväll.

Av Kisse - 16 mars 2010 17:05

Trött idag, var trött på yogan, inte riktigt motiverad, Lukas var gnällig, jag har ont i kroppen men kände mig konstigt nog smidigare än vanligt... dock var balansen som vanligt totalt värdelös. Sprang en sväng på stan innan också... köpte tunna vantar till Lukas eftersom jag bara hittar en blå och en svart och mitt ordningssinne inte klarar av att en är blå och en är svart även om säkert bara jag ser det eftersom den blå nästan är svart :)


Kom tidigt till yogan då Lukas blev hungrig, för tidigt, fick stå och frysa en stund, kollade in på Röda korset och gjorde inte mindre än två fynd ;) Hann även runt kvarteret innan Brahma kom dit, så är det om man är på tok för tidig... Lukas somnade iaf i vagnen så jag kunde amma när vi kom in i yogastudion.


Av Kisse - 16 mars 2010 10:23

Filip är en snäll och go storebror och Lukas har fått alla sina klossar i gymmet.

 
Av Kisse - 16 mars 2010 08:41

Igår var vi ju till mormor och morfar (barnens alltså jag har inga i livet) gosade med Sickan lill valpen Tintin.





                    



Petter tyckte sig se likheter mellan Sickan och Tintin och mig och Lukas... men det är väll kanske samma lika i djurvärlden som i våran värld...bebis som bebis. Tintin och Lukas uppvisar ungefär samma beteende, de vill tutta jämt, tycker om att gosa in sig långt in i filtar och mysa massor :)

  


Lukas var ungefär lika mammig som vanligt och mormor dög så klart inte långa stunder....

  

Jag försöker och försöker tappra försök varje gång jag träffar mamma att försöka fånga henne på bild men vi skrattar mer och mer för varje gång. Men den här blev väll bra mamma?! Synd att du kollade på Petter och Lukas surade men nästa gång kanske det blir en klockren ;) Du bara älskaaar ju min kamera ;)

Av Kisse - 15 mars 2010 22:02

Sitter faktiskt och väntar på att Lukas vaknar så vi kan gå och lägga oss och sova ;) Hur knäppt det än låter så är det precis så det är, Lukas somnade i bilen på väg hem från mamma och pappa, vi klädde av honom och han fick fortsätta sova i vagnen och där sover han än... bara han vaknar så är det påfyllning och sova vidare vilket borde ske när som helst och allra helst vill jag ju att han ska vakna själv och inte väcka honom för att sedan få honom att somna om :)


  

Sov, du lilla videung, än så är det vinter.
Än så sova björk och ljung, ros och hyacinter.
Än så är det långt till vår, innan rönn i blomma står.
Sov du lilla vide, än så är det vinter.

Av Kisse - 15 mars 2010 14:26

Lukas inviger bilstolen, han är på tok för tung att bära i babyskyddet nu, min rygg klara det inte längre. Lukas sitter som en kung på tronen och tittar ut, en helt ny värld öppnade sig! Nu åker vi till mormor och morfar för att gosa hundbebis, leka och äta god mat!

 
Av Kisse - 15 mars 2010 12:29

Vi köpte ju klossarna i fredags till Lukas men tänkte inte ge honom dom riktigt än men igår klarade inte Filip av att bara titta på dom längre och vid ett obevakat ögonblick skyndade han sig att öppna förpackningen och staplade klossarna och när jag såg det hade jag inte hjärta att ta av honom dom ;) Jag tror faktiskt inte Lukas bryr sig det minsta heller om vi öppnade dom igår eller om två veckor...

  

Filip i underställströja i ull från polarn o pyret, byxan är idaT.


Filip hade roligt med klossorna länge, han staplade och räknade, räknade och staplade, talade om vad det var på bilderna och hade roligt år flikarna ;)


  

Idag har Lukas lekt med klossarna åxå :) Klädd i absoluta favvo kläderna, allt från polarn o pyret.


Men han har ett hiskeligt humör och blev arg när klossarna inte gorde som han ville ;)

  

Av Kisse - 15 mars 2010 08:30

Idag är det måndag och jag är glad för att:


  • Petter ska ta tag i renoveringen igen och jag hjälper till så gott jag kan
  • Imorgon är det yoga
  • SOLEN skiner och våren känns närmare
  • Vi var på en underbar skotertur igår
  • I helgen har vi träffat massor av släkingar
  • Amningen fungerar fortfarande super och Lukas som växer som ha ska

Lämna nu en kommentar och berätta varför du är glad idag, är du glad blir jag ännu gladare :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards