Alla inlägg under mars 2010

Av Kisse - 14 mars 2010 17:12

Tog sin lilla tid att klä på barnen, mig själv och packa fikat, Lukas somnade redan innan vi kommit iväg :)

    

Idag blev det ergo selen eftersom min rygg varit så dålig nu ett tag så är ergon mycket snällare än babybjörnselen. Packade i fina trädlådan, perfekt :)


         

Hittade en fin plats, packade upp och Filip hade så klart med nya favvo leksakerna och pappa lekte lite han åxå.


        

Lukas vaknade efter halva turen då jag tappade min mössa och blev tvungen att SKRIKA åt Petter att vända ;) Jobbigt att åka utan hjälm tycker jag då jag är van att ha hjälm på mig, det låter, det blåser etc. Tur att jag har rejäl väpnarluva i alla fall, anledningen att jag inte har hjälm är för att Lukas sitter så himla nära och jag blir rädd att skalla honom med hjälmen dessutom går det ju så klart inge fort eftersom Lukas inte har någon passande hjälm. Filip har hjälm på sig och satt och körde med Petter, jag och Lukas på kälken bakom.

          

Perfekt att ha lådan med, Lukas satt i den större delen av tiden vi var där. Även the wean machine var med och Lukas fick banan då vi andra grillade falukorv och drack varm oboy.

   

Resten av tiden bara njöt vi av den underbara solen, blåste tyvärr lite isvindar imellan åt men vi har haft en urmysig tur, perfekt skoterföre och båda barnen sov gått på resan hem :) 


Sånna här dagar är jag extra lycklig!!!

Av Kisse - 14 mars 2010 09:25

Idag står mysig tur på schemat så dags att packa ryggan hoppas på att få till många fina bilder att delge er sedan, nördo (jag alltså) tänkte ta med stativet och självutlösaren ;)

Av Kisse - 13 mars 2010 22:15

Idag har vi spenderat större delen av dagen hos svärmor eftersom det är hennes födelsedag, var till Blomsterfröknarna och köpte fin fina blommor ilag med Nisse & Kicki. Det bjöds på smörgåstårta mumsigt värre då svärmora gjort en laktosfri till mig, uppskattas verkligen!!! Barnen var fin klädda dagen till ära men fastnade inte på bild förrän på kvällningen då vi hade besök av svärfar och Aina. Väldigt trevligt och mysigt att dom titta in så här på kvällningen, suttit på golvet och lekt med Filip :)

     


Filip leker och leker och leker med nya leksakerna han fick av pappa när vi var på clas ohlsson en lastbil och en traktor. Han släpar dom till och från bilen in och ut :)

     

Så himla roligt när han uppskattar sånna impulsköp.



Av Kisse - 13 mars 2010 17:02

Vet inte vad det är med mig idag plötsligt känns det som jag har ett enormt behov att förklara, klargöra saker och ting....


Fick en kommentar av lollo: 

Dit liv verkar vara perfeckt! Det är kul att se bildwer och titt och läsa din blogg!
Ha det så bra! ♥



Jätte gulligt att lämna en sådan kommentar men plötsligt känner jag behov av att förklara mig lite....


Nej mitt liv är inte perfekt, inte andras ögon inte i mina ögon heller men DET ÄR MITT LIV och kanske så perfekt MITT liv kan bli, alla har vi olika förutsättningar i livet men jag tror att vi alla kan sträva mot våra egna mål, hitta vårat egna "perfekta" liv. För jag kan ju helt ärligt säga att jag vet inte hur ett perfekt liv skulle se ut, utan bråk med min man, utan barn som skriker för att få sin vilja igenom, utan lite skit i hörnen tror jag inte att jag skulle bli lyckligare av...


Men jag kan nog ändå säga att mitt liv är så perfekt som jag vill ha det...


På bloggen blir jag mindre och mindre privat pga flera olika anledningar, tyvärr kanske jag ska säga och tur i vissa fall... jag har fått höra att en del människor tror att jag (och andra som bloggar) att vi blottar hela livet för er läsare men så är det inte... jobbiga saker, personliga saker håller jag för mig själv, delar med min familj, mina vänner osv.


Det jag vill komma till är att jag är fruktansvärt tacksam över det otroliga liv jag lever, jag är glad och stolt över att ha åstakommit det jag har (mitt hem, min man, mina barn,min familj, mina vänner, min utbildning etc... jag kan fortsätta i all evighet...) om det ses som perfekt i andras ögon får det stå för dom...


Eller vad tycker du, finns det perfekta livet? Lever du det?



Av Kisse - 13 mars 2010 10:46

Blev en snabbis på Birsta igår, Petter satt i bilen med barnen och skyndade mig in och kollade efter det jag skulle ha :) Träffade Poa, najsigt hade ju önskat jag hade mer tid på mig men eftersom jag hade lite pengar ansåg jag att en lång svämg var onödig... in på Lindex dock fann inte det jag verkligen ville ha nämligen denna super tuffa dress...

   

149:- på Lindex


Tänkte köpa den till Lukas så han kunde ha den frammåt våren/sommaren då man kan ha kortärmat och den finns ända upp till stl 86 :) Men får leta inne i stan på tisdag före yogan istället. Har ju en 30 % rabatt jag tänkte mig använda ;)

79,50:- på Lindex

Istället blev det denna t-shirt till Filip som redan har för många t-shirts :) Men han kommer ju bli så glad, tänkte faktiskt lägga den i påskägget tillsammans med ett par barnarbetshandskar vi köpte på clas Ohlson, stl 3-5 år så väldigt stora på Filip men jag tror inte han kommer bry sig ett dyft om det :) De är ju bra mycket mindre än pappas och de anser ju Filip passar honom bra ;)

  

"Pappa vante" som Filip säger på Clas Ohlson 39:-


Sedan var det lillemans tur då att få en windstopper eftersom återbäringen från polarn och pyret hade timpt ner i lådan och tillsammans med den ytterligare 15 % rabatt så då slog jag till på en lime färgad åt Lukas

VINDFLEECEJACKA BABY

vindfleecejacka baby 395:-, Polarn o pyret

Otroligt bra av Polarn att man får använda både återbäringen och rabatten på samma vara, inte så många butiker som tillåter att man kombinerar på det sättet!


och på Clas Ohlson (som min kusin Jennica tipsade om) fanns KLOSSARNA!!!

  Byggklossar K´s Kids 249 kr, Clas Ohlson 

"Pedagogiska klossar av tyg med olika motiv. Lär dig känna igen djur, siffror och olika fordon. Innehåller 12 kuber och 8 tringlar."

 

Slutligen blev det mathandling på Willys innan vi styrde kosan mot Petters lillebror Nisse & Kicki för lite fika och sedan hem och gjorde tacos, kvällen avslutades med att vi satt ett gäng och diskuterade både viktiga och oviktiga saker ;) Trevlig dag och kväll med full fart från morgon till kväll då vi började förmiddagen med att få främmande av Pierre, Sussie, Olliver och Max och därefter mormor på blixtvisit.

 

Här är det faktiskt fullt hus nästan jämt, iaf när Petter är hemma så därför är vi själva dåliga på att åka och hälsa på andra... men denna vecka har vi kors i taket både varit till , Leif & Aina, A-K, Tytte (Camilla jobbade) och även Nisse då på kaffe :)

 
 

Av Kisse - 13 mars 2010 10:30

  

Fick en fråga om att det ser ut som Filip har det trångt där nere i vagnen och mitt svar blev så långt att det får ett eget inlägg :)


Nä jag upplever det inte trångt där under åt Filip däremot ville han gärna kolla frammåt och satt titt som tätt och lixom hängde över kanten... nu var det ju första gången vi testade vagnen på detta sätt och det var nytt för honom med!


När Lukas blir lite större kan han sitta där nere och Filip där uppe så han ser bättre och Lukas blir lite avskärmad från alla intryck... jag är ju inte helt hundra förtjust i att Lukas sitter vänd ifrån oss när han är så liten. Här sitter ju dessutom Lukas lite bakåtluktad för att han inte skulle bli trött i ryggen och därför ser det nog lite trängre ut men det är mest vinklingen på bilden som gör att det ser trångt ut.


Fördelen med den här vagnen är ju att jag kan ta med den om jag har BÅDA barnen likväl den funkar om jag bara har ETT barn med mig, Filip är ju ändå 2 ½ år och vill kanske inte åka så mycket vagn snart även om han i nuläget fortfarande älskar att åka vagn och vill alltid åka när han blir erbjuden :) Den här vagnen passar därför oss bra då vi kan erbjuda Filip åka vagn utan att behöva släpa på en stor otymplig syskonvagn som tar hela skuffen.


Frammåt sommaren kommer vagnen vara exemplarisk för oss, Lukas kan sitta där nere och bli lite avskärmad, Filip kan få vila benen när han behöver det och vi kan alltid släpa på vagnen utan att den tar för mycket utrymme, den är otroligt smidig att köra åxå! Vagnen är dessutom otroligt rymlig om man tänker sig bara skjussa ett barn och Filip sover middag i den när han sover middag här hemma ute i vagnen just för att den är rymligast men något jag stör mig på är att baksidan på vagnen när den är nedfälld i liggläge endast är i genomskinligplast och det gillar jag inte det blir både fär ljust för barnet och allt för mycket som intressserar runt omkring men jag ska ta och sy ett nytt bakstycke i lite grövre mörkare tyg inom snar framtid! Nu hänger vi bara en filt över vagnen så det blir mörkt och mysigt :) Den genomskinliga plasten (bakstycket) är lite hård och otymplig och det skulle bli smidigare med tyg varför om inte har det som tillval vet jag inte... men det kommer säkert någongång fram till dess får jag helt enkelt försöka knåpa ihop ett själv :)

Av Kisse - 12 mars 2010 15:45

inviger vagnen utan bebis cocoon. Båda barnen nöjda, jag är ju däremot inte helt nöjd över att Lukas sitter framåt men nu är det så och det funkar. Vagnen är otroligt smidig i alla fall!

 
Av Kisse - 12 mars 2010 08:34

Alltså sist jag var till Pirum parum hittade jag dessa små underbara skocker, så jäkla söta

    


Molo of course, 199:-


Hur tuffa skulle inte pojkarna vara i matchande skor i sommar då?

     

VILL HA!


Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards