Alla inlägg under april 2010

Av Kisse - 1 april 2010 21:53

      Coolaste påskkärringen på språn uppför djävulsbacken till Moster och kusinerna, den snygga västen har vi fått ärva efter Tim *super tack*


Hemma igen efter en mysig eftermiddag men mycket bus och ätning, känns som vi åt mest hela tiden ;) Började med mellis när vi kom, lite lek upp på rummet innan vi pysslade lite före middag och efter middag blev det mer lek uppe på rummet och sedan kvällsfika för barnen och sedan en gofika med kaffe och bulla, saft till barnen.


Pyjamaspåklädning och sagoläsing, eftersom vi alltid stannar till sovning (Filip hinner somna i bilen hem) så har jag och små pojkarna den proceduren tyvärr påverkar det ju ibland de vi hälsar på åxå vilket kan kännas lite jobbigt men än så länge har vi lixom inte blivit ett problem (tror jag iaf) Axel och Gustav som varit uppe tiiidigt imorse gjorde kväll och Maria läste saga för Axel, Filip passade på att krypa upp i sängen han åxå för att lyssna under tiden jag gjorde Lukas klar. Men jag tror att de lixom vi är lite van med denna procedur att barnen inte bryr sig, dom säger typ God natt istället för hej då ;)


För min del funkar det iaf super bra, barnen somnar i bilen efter ungefär halva vägen och sover djupt när vi kommer hem, jag bär in dom och lägger dom i sina sängar, Filip brukar inte sova ett dugg oroligt de gånger vi gör så här troligen för att han är så trött av aktiviteten men även att han är van och trygg i denna procedur.


Tack syster och fam. för denna trevliga skärtorsdagen och all god mat som vi även ska mumsa på till lunch imorgon :) Jag blir så bortskämd!


Lite bilder från dagen

                      

Lek på rummet, ser ni att syser åxå en sån där kärring som varit iväg en sväng till Blåkulla idag

     

Pysslinga kusiner

    

Filips tupp, ögonen hamnade på tuppkamen, jätte gulligt ju ;)


Av Kisse - 1 april 2010 13:08

      

Filip har satt ner lite tuppar, hönor och kycklingar i smörgåskrassen, fanns inte gräs när jag skulel köpa det så vi satte smörgåskrasse istället, den kan man ju dessutom äta upp sedan så jag tyckte det passade bra :)


Efter lite påklädning ser Filip ut så här och nu ska vi åka till syster för lite påskande ;)

Nova star jeasn och Molo linne båda från Pirum Parum


Filip är rätt likmoster på vissa sätt åxå

   

Tungan åker ut vid koncentration ;) 

Av Kisse - 1 april 2010 12:55

Fast jag är super trött på kvällarna så jag har så svårt att komma till ro, somnar samma sekund jag lägger ner huvudet på kudden men det är att komma just dit som är det svåra, alltid finns det ju något man kan göra istället eller så fastnar jag vid datorn och ser någon dokumentär eller debatt nu senast den om hemmapapporna, kan ju inte annat än skratta åt tanten... gå själva in och kolla nyhetsmorgon och De farliga hemmapapporna (ska fixa länk ikväll) men det roligaste är sedan att diskutera allt med Stefan :)


Igår kväll roade jag mig med att försöka lära mig kameran lite mer, hitta ett stjärnfilter ;)

Lukas goplutt sover i godan ro


natten har inte varit helt super... Luaks har tutat som en galnin på morognsidan och till slsut ledsnade jag och gick ner och gjorde välling till Filip som vaknat och samtidigt en flaska ersättning till Lukas, han slurkade i sig en flaska och somnade sedan gott... skulel tro att jag inte hade så himla bra mjölk inatt... ibland äter jag lite fel och dricker för lite och det märks direkt. Otroligt skönt att han tog flaskan och slurkade i sig, det är inte helt omöjligt ;)  


Jag är verkligen velig i ammandet nu, det är jätte skönt att det för det allra mesta funkar super men ibland känner jag mig låst och trött på att amma och då kommer en lätt panik smygande att han aldrig kommer sluta ammma... vilket jag så klart vet att han gör men hjärnan får lite spel imellanåt och jag antar att det är normalt allra mest längtar jag efter en hel natts sömn, utan amning!!!

  

Stora killen i IdaT jag fyndade på bytesmarknade för en tid sedan 40:- för byxa och body :)



Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards