Alla inlägg under april 2010

Av Kisse - 22 april 2010 09:45

wilhelm är nu här :) jag har blivit faster igen. stort grattis till hela stora familjen!

 
Av Kisse - 21 april 2010 21:26

Och som vanligt var vi ju ute större delen av dagen och några bilder blev det knäppta åxå :)

        

Olliver leker med djuren


Filip lagar mat på lekstugebron, lill tungan ute som vanligt ;)


Glad Olliver cyklar


En bild på Lukas från igår, idag sov han hela ute svängen men kolla in de mega pyttiga fingervantarna, har nämligen på någotvis råkat krypa Filips fingervantar från förra året så pass mycket att de sitter perfekt på Lukas små fingrar.


Ibland kan det dåliga bli riktigt bra ;)

Av Kisse - 21 april 2010 20:58

Vill vinna något och för att vinna något måste man tävla, nu är det bara att hålla tummarna och säkert kommer det rulla in fler tävlingar :)


Jag älskar att vinna men nu var det länge sedan sist ;)


Av Kisse - 21 april 2010 19:13

Rätt vanlig men ändå ovanlig dag här idag... jag är LAT, låter maken göra det mesta, "här, bär", "här ta undan", "Petter hämta" är min melodi idag... fast å andra sidan har jag krattate lite ute på gården i den mån jag kunde med min onda rygg. Eftersom jag har en mamma med ryggproblem har man under årens lopp lärt sig vilket ryggonda som ska vilas bort och vilket som ska tränad bort... försöker bespara de rörelser som gör ont men håller resten igång för att inte bli stelare än jag redan är.


Passade på att putsa upp lyktorna ute på altanen som sotat igen av marchaller hela vintern istället för att köpa big värmeljus på ikea, är huvudet dumt så får man putsa åxå ;)


Vi har spenderat större delen av dagen ute, fick sällskap av Sussie och Olliver, mycket trevligt! bjuppar på lite bilder senare då jag sitter vid rätt data.


Eftermiddagen spenderade vi i bilen då Filip behövde sova lite för att orka följa med Petter på bäverjakt ikväll, åkte runt och letade någon att hälsa på men vi fick tji och gav till slut upp och köpte med pizza hem, japp LATA idag. legat och degat vid tv.n tills svärmor och Ludde kom på besök så vi är nog så lata vi bara kan bli MEN det är Petters sista dag hemma imorgon åker han och jobbar igen, en dag tidigare än planerat :(


Så himla sugen på att tröstshoppa lite har dock inget direkt att shoppa, inget pojkarna "måste" ha... min garderob ser dock hemsk ut... välfylld med kläder... men inget jag kan ha känns det som men är inte heller motiverad att köpa kläder till mig själv just nu... skulle ju önska jag orkade ta tag i vikten men vart ska jag hitta den orken? Kanske helt enkelt ska börja använda mig av bloggen, erkänna min vikt så att jag skäms lika mycket varje gång jag loggar in så det händer något nån gång... får tummen ur röven lixom och rör lite mer på mig och äter lite mindre och framför allt mindre skit godis, dricka m.m. 



Jag behöver motivation, någon som sporrar mig, sparkar mig i röven och släpar iväg mig på träning... sorry Ankis men jag vill inte längre vara tjockis-kompis... alltså Filip pruppar fortfarande mig på magen så som vi gjorde då Lukas låg där i som ett hej bebis vi finns här ut och väntar på dig.... fast nu finns det ingen där bara tjockismage.... f*n vart tog det här inlägget fel spår och kom in på min vikt... jag skulle bara berätta att vi var lata idag...


Ställa mig på vågen igen och överväga om jag ens vågar skriva ut min vikt... usch bara tanken på viktblogg ger mig ångest...


Av Kisse - 21 april 2010 16:45

"Det kan vara skönt för barnen med lata föräldrar, man behöver inte vara perfekt hela tiden"


Av Kisse - 20 april 2010 19:10

Skippade yogan idag min rygg är helt färdig, känns som jag håller på att gå av... ska värma vetekudden nu och sedan blir det ett långt bad när barnen blivit nattade av Petter förhoppningsvis leder det till lite mer rörlighet utan smärta :(

Men vi har haft Nisse och Kicki här på grillning, trevligt värre och mumsigt :) Tvingat Nisse att smaka på vildsvinet han skjutit ;)

Av Kisse - 20 april 2010 11:12

Lindex Shop Online - Zipjacka

149.- på Lindex


Fräsch färg, mjuk och skön och INGEN luva! Ta 3 betala för 2 så till den två par svarta mjukis byxor och Filips garderob är numera komplett igen!

Av Kisse - 20 april 2010 09:43

Tisdag och mamma-baby yoga idag dock har jag ännu inte bestämt mig om jag ska åka eller inte... ont i ryggen som f*n upp mot nacken, känner mig stel och inte alls i form... men det är ju då jag behöver yogan... åter igen har jag märkt att jag får ont i ryggen när Petter är hemma och jag skyller på sängen! Eftersom Petter väger mer än mig ligger jag nog och spänner mig för att kompensera gropen då vi ligger nära... frågan är ju om det räcker med en ny bäddmadrass eller om det är ny säng det är dags för... annars får jag väll börja förvisa maken till hans sida av sängen :(


Jag fick sovmorgon men kan som vanligt inte sova längre än till nio... men Petter tog med barnen och for till Ludde så jag har lite egen tid i alla fall vilket är skönt det åxå. Äta frukost i lugn och ro dricka kaffe och läsa tidning är min plan ;)


Sen vill jag ut, strålade sol ute och det ser inte ut att blåsa så mycket heller :) lite bilder från igår, då blåset det isvindar men solen sken och på altanen hade vi lä.

        

Kolla in napphållaren Lukas fick i doppresent av sin moster :) Han har så himla fina ögon, så go och glad, åh vad vi älskar dig Lukas!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards