Alla inlägg under april 2010

Av Kisse - 18 april 2010 10:02

Bröderna Bus! Mamma, Filip och Lukas busar. Men nu ska Filip åka till farmor en stund förhoppningsvis hinner jag greja undan lite medans Lukas sover middag.

 
Av Kisse - 17 april 2010 19:47

Idag är verkligen inte en VANLIG dag, idag är det nämligen min FÖDELSEDAG!!!


28 år!


Delar ju dagen både med pappa som har födelsedag och mamma & pappa som har bröllopsdag, jag är världens bästa födelsedagspresent OCH bröllopspresent!


Haft främmande hela dagen lång så vi får se om jag orkar med någon uppdatering senare...


Tack alla som förgyllt min dag!

Av Kisse - 16 april 2010 23:30

Sicket besök vi gjorde till Ljusdal på fredagen, åkte först till Anna där vi träffade hennes tjejer Tyra och Freya, efter rundvandring i huset, lite lunch till barnen, stoppade vi ner barnen i vagnarna och traskade ner på köpingen, snacka om att det var länge sedan jag var på köpingen (när det var butiker öppna, har ju varit ner på crusing) där träffade vi kusin Jennica, Lars och Isak som Filip fann direkt, presenterade sig så fint så: Hej jag heter Filip! underbart att höra honom vara så rätt fram och roligt att höra honom presentera sig för ett annat barn helt själv :) Isak började genast prata traktorer så dom fann varandra, moster Mona kom för att hämta Tyra så hann träffa henne en liten stund åxå och surra lite.


Nästa "springa på" blev moster Birgitta och strax därefter kusin Lena. Träffade moster Maggan en snabbis och efter lite mat i magen och ett väldigt billigt Dollar besök åkte vi till moster Britta där vi även träffade Mats, Johanna och Jonas. När vi skulle åka därifrån började Filip gråta och ville inte följa med hem, han ville stanna :)


Sista stopp blev i Delsbo och hälsa på Kusin Lena, Örjan och deras barn Saga och Embla.

  

   

    


Skäms lite att jag inte knäppte några kort tidigare på dagen men det föll sig lixom inte. Hoppas det inte dröjer så länge tills nästa gång vi ses. Tycker vi fick in många träffar, ALLA mostrar och många av kusinerna ;)


Jätte roligt!!!

Av Kisse - 15 april 2010 22:06

Kan nog stoltsera nu med att Lukas kan sitta själv...

  


Min dreggel bebis. Fortfarande inte fått riktigt kläm på hur man gör när man suttit klart och kastar sig oftast rakt bakåt så det gäller att vara beredd med han sitter lääänge. Sen är han envis så in i bomben, vill han inte sitta ja då sitter han inte,  Lukas alias pinnen ;)


Fast pinnen är lite fel smeknamn på Lukas, stubben passar bättre ;) Härliga goa lår, så där tjockis som bebisar ska vara, det är ju bara då man faktiskt får vara lite tjock för inte får jag höra vilka goa tjockis lår jag har ;)

Av Kisse - 15 april 2010 21:52

Varit på Birsta idag med barnen och deras faster Cajsa. Ny amning bh (change har helt klart de bästa enligt mitt tycke) och en ny topp till mig från h&m, fingervantar på lindex, den ur tuffa suiten från Lindex till Lukas, en pyjamas med prinsessor till Lukas 35:-(modellen är super och vi har redan den blå så då fick de bli den fina lila i nästa stl.)


Inte mindre är tre tröjor till Filip alla på rea (dock blev han utan byxor det han verkligen behövde) blandad kompott av ica maxi, h&m och tre små busfrön, alla tre för under hundringen, tillsammans. Traktorbody till Lukas 15:- på lindex. Fingervantar och tumvantar till Filip super pris på H&m 20:-/3 par. Strumpor till Lukasen på lindex och det var nog det enda jag betalade fullt pris på resten var på rea och jag hade en 30 % rabatt kupong på suiten. Nä min topp från h&m betalde jag åxå fullt pris HELA 149:- Super kul med billig shopping ;)



Trevligt sällskap av Cajsa åxå, märks nu att hon är gravid då det inte (bara) var jag för en gång skull som ville äta mest hela tiden ;) Nä då vi hade ju med barnen så då måste man pausa lite oftare :)  


Ändrade planer för morgondagen vi åker nog till ljusdal istället, lite längre att åka med ack så mycket roligare med sällskap och dessutom roligare Dollar ;)

Av Kisse - 15 april 2010 21:47

Fick precis ett meddelande av min man så jag började gråta kom av mig helt, älskade älskade man vad jag saknar och älskar dig!!!



Av Kisse - 14 april 2010 21:36

Så himla trött...


Men jag kan iaf berätta att jag och Lukas har varit på kyrkis idag, lite babysång, fika och en massa surr med andra mammor och en pappa. Mycket uppskatatt av gladfisen Lukas så vi ska verkligen försöka ta oss iväg fler gånger hörde dessutom att dom planerade att ta dig något som visade första hjälpen, något jag verkligen inte vill missa för skrämmande nog har jag jobbat med små barn i många år och ADLRIG fått någon kurs i första hjälpen, riktigt bedrövligt! Jag läser mycket men vissa saker kan man inte läsa sig till och det här är verligen en sån sak!!! Rent teoretiskt vet jag vad man gör när barnet tex. sätter i halsen men praktiskt har jag *peppar peppar* inte varit med om några panik fall... Filip har jag vänt upp och ner en gång... nog om det.


Filip somnade på vägen hem från fsk och sov i två timmar, därmed fortfarande vaken MEN han behövde det då och jag får ta smällen nu :(


Därför stänger jag ner datorn nu och kryper till kojs jag med och hoppas på lite mer sömn inatt imorgon blir det nämligen BIRSTA!!!



Av Kisse - 13 april 2010 21:47

Min systerson Axel har varit lite små sur, lite tonåring på nått sätt i närmare ett år nu, sett ut ungefär så här   

Skeptisk mot det mesta, han och Filip har mest slagit under det här året ( båda har varit lite surisar och retisar) och inte alls lekt bra med varandra men äntligen börjar det verkligen förändras, för det mesta ser numera Axel ut så här (iaf de sista ggr vi träffat honom)

Jätte härligt att se att mosters goknopp så glad igen!


    

och pojkarna leker med varandra och bråkar inte alls lika mycket (knappt något alls) Jätte roligt att se!


  

Vi har alltså spenderat dagen hos mormor där även Axel varit eftersom syster är sjuk.


Jag och Lukas har varit iväg en sväng på yoga medans Filip stannade och lekte med Axel. Efter middagen *tack mamma* så gick vi ut med barnen igen, trött Lukas somnade i bärselen (ergo). Ignorera den fula mössan jag lånade av lillebror ;)


                 


Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards