Direktlänk till inlägg 21 maj 2010

Helgen planerad

Av Kisse - 21 maj 2010 13:27

Hela helgen är planerad och det känns super härligt, jag är verkligen uttråkad och super rastlös efter att ha gått hemma själv mycke den senaste tiden.


Idag håller jag på att försöka fixa lite misstag jag gjort senaste tiden, nämligen missfärgat en hel hög kläder... så nu håller jag på att avfärga med nå jävla skitmedel som gör att jag nästan kräks tarmarna ur mig... diskmaskinen har lagt av igen... jag är fortfarande nere för att jag är utan kamera... känns ju inte alls roligt med tanke på att jag dessutom ska på fotokurs nästa helg... men jag har redan lånat en kamera till det så det är väll okej men jag känner mig fortfarande inte i topp, varför måste det alltid gå emot oss... och tillråge på allt så har bilJÄVELN fått fnatt på bränsemätaren och jag känner bara för att skrika: DÖ BIL JÄVEL, DÖ!!!! *sorry*


Annat var det med pärlan, den sparkade man lite på så gick den som en klocka ;)


Nä nu är det helg och vi ska ha jätte mysigt för jag har en underbar familj i alla fall och har lyckats få TVÅ underbara friska barn och är det något som räknas så är det ju det!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se