Alla inlägg under maj 2010

Av Kisse - 4 maj 2010 12:19

Två älgar passerade precis över gården, undrar om det är björnen som varje år passerar som fått älgarna i rörelse...


Två mäkta imponerade killar här hemma, Petter och Filip ;)


Av Kisse - 4 maj 2010 11:11


Gråmulet ute men har man lovat så är det bara att hålla sitt ord upp på cykeln och trampa längst efter byvägen, gick ju super bra, lätt åxå tills vi vände.. trodde faktiskt jag skulle dö, herre min gud nu kändes det att det var lite för lite luft i bakhjulet och att frambromsen ligger lite på och att konditionen är lika med NOLL, hem vägen är det nämligen lite motlut... så där man knappts ser att det lutar men det känns, och det känns som man cyklar saktare än man går.


Det var iaf roligt och Filip njöt i stora drag, tjoade och hade sig ;)


Något som jag däremot missat är att Filip växt ur sin hjälm... här var man super nöjd över att vi faktiskt har två hjälmar en var åt pojkarna (fick nämligen en av Lena & Fredrik förra året efter Tindra) så har Filip växt ur sin... Min hjälm är i uruselt skick den åxå så jag ska ta och införskaffa nya idag!

Av Kisse - 3 maj 2010 23:03

Vi blev en grupp till Vår Ruset!!!


Jag, Ankis, Jossan, Linn, Erika kommer gå i rask takt som det så fint heter... starta sist med andra ord och i täten kommer vi ha Poyan som springer för oss ;)


Åh vad roligt vi kommer få tjejer!!!


Nu gäller det att börja hurta lite, tänker tvinga ut mig själv på minst 30 min promenad varje dag alternativt cykeltur men själv med kidzen så blir det nog lättast med vagnen ;)


Börjar ju hårt med 1 timme yoga imorgon ;) Plus en cykeltur jag lovat Filip men med tanke på den smala sadeln blir den nog kort...

Av Kisse - 3 maj 2010 22:19

Denna dag har verkligen varit mega lång, jag har hunnit med så mycke samtidigt som det känns som jag inte gjort så mycket ;)


Passade på att städa huset när det var barn tomt, Filip på fsk och Lukas sov i vagnen på altanen, tvätta och greja... måste få fram kvittot på diskmaskinen den vill fortfarande inte fungera :(


Efter middagen gick vi ut jag har skruvat cykel... min racer cykel är numera en tant cykel och passar mig alldeles ypperligt ;) Tog bort racer handtagen, ni vet sånna där man håller i när man cyklar fort ;) Plockade även bort hastighetsmätaren/distansmätaren... nu för tiden går det varken fort eller långt... dessutom la den av för en så där 4 år sedan... Bytte den organga barncykelstolen från typ 70-talet mot en lite fräschare svart biltema, billighetsskräp som håller max ett par år... och sist men inte minst den fina svart CYKELKORGEN, jäklar vad jag ska hämta post :)

Måste få lite hjälp att fixa bromsarna som tar sämre än sämst, smörja lite här och lite där och så var det sadeln då... ni ser ju själva... det där går inte... Nä mjuk och fluffig ska den vara, precis som min rumpa ;) 


Vällingungarna... eller ja Filip älskar ju välling och Lukas vill göra som storebror... tog nästan slut i flaskan till slut men det var nog inte många droppar han fick i sig... men det tar sig ;)

  

Filip har på sig villervallatröja och nova star byxor, Lukas kör body från polarn efter Filip, en favvo som hållt sig fin tvätt efter tvätt efter tvätt.

  Älskade goungar    

Av Kisse - 3 maj 2010 13:08

Det är måndag idag och jag är glad för:

  • Vi hade en toppen dag på norra berget i går
  • Deklarationen är inne och jag längtar efter mina pengar ;)
  • Vi har hoppat hela familjen en massa bra ha saker på länge stått på önskelistor
  • Snön är snart borta och våren är verkligen här!
  • Sista passet av mamma-baby yoga imorgon
  • Petter åker till Norge igen  på torsdag och jobbar, tråkigt att vara själv men det betyder BRA LÖN för Petters del.
  • Vi har lite smått börjat planera för en liten semester tripp i sommar iaf :)
  • Jag har tagit fram min racer cykel ;)
  • Vi har en hel del roligt inbokat denna vecka och allra mest längtar jag efter att träffa nytillskottet i familjen, nämligen Wilhelm!!!
Av Kisse - 3 maj 2010 11:05


Förra året skippade jag vår ruset eftersom jag redan då kände av foglossningen men iår har jag lixom ingen bortförklaring... mer än att jag har inget att gå i rask takt med för springa är jag inte iform för ;)


Vore ju skoj om jag kunde få ihop en grupp rent ut av :) 6 personer bildar en grupp och då bjuder vår ruset på en picknick kasse


Pris:180kr/pers, kom igen nu, Tisdag 25 Maj i Sundsvall


Sista anmälningsdagen till Sundsvall är IDAG (alltid i sista minuten)... därefter en förhöjd anmälningsavgift, det går faktiskt att amnäla sig på plast åxå :)


Är du med?


Av Kisse - 3 maj 2010 09:59

Är väll ingen som missat att vi älskar att vara ute och är väldigt mycke ute men tyvärr är ju våran gård ingen höjdare just nu... snön har äntligen tinat bort på gräsmattan och den mycket mossrika gräsmattan är täckt med gipsrester... har en hel del krattning att göra... eftersom vi renoverat hela vintern har gips skivor åkt ut genom pannrumsdörren, hamnat under snön och sedan iväg skottats iväg med traktor över typ hela gräsmattan :( *svär ve och förbannelse*


Staket saknas ju ännu runt gården... men det är väll på G snart... buskar och träd, blomrabatter och trädgårdsland är åxå sånt som står på önskelistan men de står på en sån där "om 10 år lista" Hallonbuskar vill jag åxå ha!!!


Men i nuläget drömmer jag allra mest om en egen liten mellishörna... en liten grillplats där man kan grilla lite korv, mackor eller varför inte våfflor (mamma jag vill fortfarande ha  det gamla våffeljärnet) Börjat lite lätt att mjuka upp maken... Jag behöver ju faktiskt inte så mycket en sån här:

Eldstad från Jula 395:- Perfekt att grilla i eller bara elda för lite värme och mysigt att titta på!  


och en sån här vore inte helt fel det heller

Från Rusta

Av Kisse - 3 maj 2010 08:13

Filip hade namnsdag igår och fick köpa en gräsklippare på Ainas loppis, vi har även tingat en dockvagn men farfar har lite jobb kvar på den innan vi kan ta hem den :)


  

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards