Alla inlägg under maj 2010

Av Kisse - 25 maj 2010 20:22

  

Våran lagkompis Johanna (Poyan) vann! Stort grattis vi är så stolta!

Av Kisse - 25 maj 2010 20:09

Jag är i mål!

Av Kisse - 25 maj 2010 12:11

Ändrade planer för dagen Filip har varit vaken större delen av natten eftersom FEBER har den påverkan på honom på morgon sidan började han även kräkas slem och så har förmiddagen fortsatt och nu sover pappan och barnet. Ingen hög feber men ändå väldigt påverkad av den men jag tror inte det är magsjuka utan bara att han svalt en massa snor och slem. Men det visar sig väll...


Skippar därmed kursen och stannar hemma med sjuklingarna tills det är dags för vår ruset. Lukas är snorig och gnällig han åxå.


Av Kisse - 24 maj 2010 23:31


Vid farmors stuga finns en fin vattenpump, jag längtar efter min kamera...


Filip är helt tokig i vatten men tyvärr finsn inge vatten i pumpen men pumpa kan man göra :)

  

Av Kisse - 24 maj 2010 17:50

Varit lite si och så med mina måndagslistor, känner att jag verkligen måste vara peppad för att få ner en måndagslista och ibland skyller jag helt enkelt på att tidsbristen...


Men idag kommer det en:

  • Helgen har varit kanon mysigt trots vädret
  • imorgon ska vi troligen på en LIVSVIKTIG kurs
  • vår ruset är på tisdag och det ser jag verkligen fram emot med goa härliga tjejer till sällskap :)
  • Petter är snart klar med vedklyven han byggt
  • jag har bytt åt mig en spinnrock (som ska målas vit)
  • på lördag ska jag på en fotokurs där jag hoppas lära mig en massa!!!

Av Kisse - 23 maj 2010 21:53

I lördags packade vi bilen full och åkte till svärmors stuga för att spendera resten av helgen tillsammans med svärmor och Ludde. Karlarna har roat sig med att fälla STORA björkar och kvinnorna har gjort som i alla tider... passat barn och lagat mat... vissa roller är svåra att komma ifrån ;) Carro och Erik och barnen kom dom åxå så kusinerna hade roligt. Så fort något träd skulle fällas gick vi ner till sjön i förebyggande syfte, dels för att inga barn ska vara och ränna upp i motorsågar och trädfällning men allra mest för att träden var gamla och man vet aldrig åt vilket håll de bär iväg om de får för sig att trilskas... tack och lov gick allt bra och tre stora träd fälldes under dagen.

  

     


Irma och Maja badade men Filip är av det försiktigare slaget och valde att bara känna med ett finger *brr kallt* blev hans svar och ville inte bada trots att han faktiskt fick för mig om han ville ;) Petter offrade sig och badade med tjejerna när de badade andra gången under kvällen ;) Jag och Filip fiskade istället (när de badat klart). Var till syster och hämtade en flytväst till Filip så Lukas fick ta den han hade förra året dock blev Lukas på land hela tiden, nöjd att sitta i vagnen eller sovande, Filip var iaf jätte duktig på bryggan och kastade med sitt spö med drag utan krok :)

  


När jag sedan ledsnade med att kasta valde Filip att hålla sig vid bäcken istället, lite vatten i bäcken som tur var för rätt som det var så drattade han i. Låg där nere i fåran och skrek som en tok, vattnet forsandes runt honom och han skrek "Jag blir blöt, jag blir blöt jag blir blöt" Arg och lite chockad gick han med upp till stugan igen och farmor som hört rama skriket undrade "har du ramlat i vattnet?" "Nej, jag är BLÖT"

 

Resten av kvällen spenderades inne i stugan, eldade i kaminen, gjorde varma mackor i smörgåsjärnet, grillade en fisk som Petter drog upp på nattkröken. Filip sov med farmor och Ludde i gäststugan och jag, Petter och Lukas fick stor stugan. Carro, Erik och barnen åkte hem på kvällskvisten.


Idag hade vi hoppas på uppehåll så vi kunde fiska och åka lite båt men regnet vräkte ner och jag och barnen tog bilen och hälsade på mamma och pappa som stod en bit längre bort med husbilen innan vi slutligen packade ihop i stugan och åkte hem till mamma och pappa.


Min kusin Maud och tvillingarna kom dit, super skoj att träffa dom är ju ett par månader sedan sist Theo och jag flörtade in oss med varandra. Ebba flörtade med alla ;) Konstaterade att Lukas verkligen är en bastant bit som vägde mer än tvillingarna som nu är strax över året ;)


Helgen är nu över och en rätt inplanerad vecka väntar med massor av skojigheter!

Av Kisse - 23 maj 2010 16:03

Nu är vi på väg hem efter ett mysigt dygn i farmors stuga, vi har fiskat, fällt träd och Filip har ramlat i bäcken...

 
Av Kisse - 22 maj 2010 13:15

Ser ni det lilla grisgrynet där brevid the big tand?

Tänk att Lukas snart är 8 månader, sitter nu helt utan stöd, tar sig ofta ner på mage utan hjälp, hasar sig runt och bakåt ibland även frammåt så nu är han sällan kvar på samma ställe man lägger ner honom på :)

  

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards