Alla inlägg under juni 2010

Av Kisse - 9 juni 2010 08:15

      


I lördag var vi som sagt på cirkus maximum genom sca som hade en helt egen föreställning. Knäppte massvis med bilder men blev bajs av typ alla... så går det när man inte har någon blixt (mer än den inbyggda) men sedan så ville dom att man skulle vara försiktiga att knäppa med blixt åxå så sak i samma några bilder blev det iaf men huvudsaken var ju den verkliga upplevelsen och den var ju verkligen super.

  

 Programmet var nytt för iår och det var några riktigt häftiga uppvisningar dom hade bland annat en raket som kom in puttrande och sedan upphissad i taket. I taket började den sedan köra runt unt i hiskelig fart och ur den klättrar två akrobater som verkligen riskerade livet där upp i luften. 

   

Mycket trumpetande och musik, väldigt hög ljudnivå för små barn så det var skönt att vi inte hade med Lukas.


  

Duktiga akrobater

             

Och raket färden som såg minst ut sagt livsfarlig ut

Fina hästar


Clownerna var inte så skrämmande (som tur var) och riktigt roliga att titta på och djuren var ju mäktigt stora elefanter, kameler,hästar, någon sorts ko med stora horn, sjölejon m.m I pausen var det ponny och kamelridning och Filip fick rida ponny.


Och Filip var så himla fin i sin cirkus tröja från Plastisock som vi vann för ruskigt länge sedan :)

  

  

Av Kisse - 8 juni 2010 22:29

Oj oj vilken dag säger jag bara, har varit effektiv som tusan, städat nedervåningen med allt som hör till, plocka,dammsuga,torka golv, tvättat en massa vikt en massa tvätt och hängt en massa tvätt, klippt näääästan alla gräsmattor fick slut på bensin och Lukas vaknade så fick helt enkelt ge upp, tog sekatören och friserade lite istället medans Lukas var nöjd att ligga på en filt på gräsmattan och titta på.


Fick sedan besked om att kameran var klar och kollade kontot och YES skatteåterbäringen hade kommit. Tog med oss Stefan och for in till stan och åt middag innan vi åkte på Birsta och handlade virke och färg till staket, nu jäklar ska det bli klart!!! Ny skottkärra eftersom vi slitit ut den vi fick i julklapp för ett par år sedan av Stefan ;) Köpte även den fina eldstaden på Jula så nu återstår bara att bygga ihop den och det har jag ju hört inte är det roligaste som finns ;)


Imorgon har vi kuligheter för oss, Jossan har nämligen dragit ihop till mamma-(pappa)-barn picknick/lekträff i Folkets park i Sundsvall och det vill vi ju inte missa!


Av Kisse - 8 juni 2010 21:42

Jag har fått tillbaka min kamera och vet vi vad det mest OTROLIGA är....


Det gick på GARANTIN (fabrikationsfel) så jag fick tom. tillbaka de 500:- jag redan lagt ut då jag lämnade in kameran!


LYCKLIG!!!

Av Kisse - 7 juni 2010 15:00

Ny vecka och nya tag, idag är det måndag och jag är glad för att:

  • Petter fyller år idag så troligen kommer vi få massa främmande av släkt och vänner idag.
  • Vi var på cirkus i helgen
  • Jag har fått låna Ainas kamera och knäppa lite bilder, snart borde jag få besked om min kameras status...
  • Vi har börjat planera för lite roligheter de veckor vi har kvar innan Petter åker och jobbar
  • Petter lagade inte bara gräsklipparen förra veckan utan fick även igång diskmaskinen igen!
  • Skatteåterbäringen sägs börja ramla in denna vecka
  • Midsommaren festen har börjat planerats
Av Kisse - 6 juni 2010 23:20

Vi ärver ju massor av kläder efter syster pojkar och ibland dyker det upp riktigt gamla saker... syster tyckte jag var elak som klätt Lukas i denna men vaddå det ska väll användas vad är det annars för mening att spara på det????


Allt klär en skönhet eller hur är det man säger ;)


Short med hängsel á la ballongmodell, tur för knubbisen att den numera är för liten :) Och att nutiden summersuits är så himla snygga ;)


    

Bilder från april när febrig Lukas invigde Molo suiten.

  

Av Kisse - 6 juni 2010 22:16

Linn fyller snart 19 år och hade kalas idag som jag och de små pojkarna åkte till, Filip längtade efter Tindra och de lekte jätte bra och jag tror det hade jätte roligt! Linn bjöd dessutom på smaskigt smörgåstårta och vi hade med en fin fin present om jag får säga det själv :)

En liten blomma i en trädgårdsväska med tillhörande rosa trädgårdsspade och trädgårdskratta. Så nu kan Linn ut och påtapå i trädgården :)


Tack för idag det var mycket trevligt!!!


På kvällningen gjorde jag faktiskt gjort ett ryck i min rabatt... vilket jag inte gjorde förra året pga foglossningen så det var/är välbehövligt, gjorde drygt hälften sedan blev jag bombade av knott, sommarens värsta plåga!!!


Imorgon fyller maken min år och Pierre fyller åxå år så det är ett gäng med födelesdagar att fira nu.

Av Kisse - 6 juni 2010 21:51

Påsen med Mulle kläderna har ju legat i bilen ett tag och jag kunde till slut inte låta bli, tänkte nämligen svänga förbi syster idag men det blev för sent och barnen blev för trötta så vi kommer en annan dag, fast jag tycker nog att det är systers tur att komma hit och hälsa på...


Nog om det, är dom inte underbara , Mulle kläderna, jag skulle nog kunna knäcka extra som Mulle ofta... och skorna... såå himla klockrena

  

   Jag är nog en riktig skogsMulle ;) Så synd att jag blev sjuk just när jag skulle vara Mulle och barnen skulle hälsa på i Mullebyn :(

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards