Alla inlägg under juni 2010

Av Kisse - 4 juni 2010 18:43

Picknickkorgen är packad nu åker vi på en liten kvällspicknick med kvällsfika för barnen ;)


Med en fin korg blir vilken liten utflykt som helst rena rama lyxen :)

Av Kisse - 3 juni 2010 19:47

Lukas premiäråker cykel, kul tycker han!

Av Kisse - 3 juni 2010 11:04

Dagens Lukas i nova star byxor köpt på pirum parum, t-shirt från polarn o pyret efter Filip. Jag älskar färgerna och får så mycket sommarkänslor av den!

  

  

och nova star hoodie köpt på tradera i perfekt begagnat skick för dryga hundringen, älskar att göra sånna tok fynd ;) 

     

Lukas sover nu så jag ska passa på att klippa klart gräsmattorna medans Filip är på förskolan.

Av Kisse - 2 juni 2010 21:15

   Jag vet inte vart denna dag tagit vägen, den har rusat iväg i världens fart, bjöd hit svärfar och Aina på middag och passade på att göra morsdags tårtan som jag inte gjorde i söndags av förklarliga skäl ;9



 Invigde det här fina tårtfatet fick jag av mamma och pappa i födelsedagspresent


ARV BRÖLLOP, tårtfat med lock 189:- IKEA



            


     

Av Kisse - 1 juni 2010 23:15

Idag kom min födelsedag/morsdags present, som vanligt får jag köpa det själv om jag ska få någon... får ju på detta sätt precis det jag vill ha men lite uppskattning och överaskning vore inte helt fel...

   

B • Warmer huvtröja


Tyckte den var snyggare i grått (som jag bloggade om sist) men jag måste tänka lite praktiskt åxå och tog den i svart (caviar) eftersom jag är och förblir en sölmaja... i fint skick kan jag ju få tillbaka en slant på tradera om jag inte sliter ut den helt och hållet ;)


Jätte fint, jag tog en XL eftersom jag ryktes väga har hört att boob är små i stl och denna satt perfekt, inte för tajt och inte för slappt. Passar mig ypperligt med andra ord och eftersom mina boobisar just nu trilskar lite med mig och gett mig mjölkstockning eller iaf på god väg till mjölkstockning 2 ggr på bara cirkus en vecka är det nog väldigt passande att börja använda den omedelbart bums eftersom bröstpartiet är fleecefodrat och håller boobsen varma, misstänker att jag klätt av mig lite för mycket (och inte använd bröstvärmarna som jag annars alltid gör då vi är ute) den senaste tiden och sen ammar jag ju inte lika ofta på dagaen längre vilket tillsammans lett till mina besvär.


Av Kisse - 1 juni 2010 21:44

Lånade svärfar & Ainas kamera utifall björnen skulle komma tillbaka natten som var men det gjorde den ju så klart inte eftersom jag riggat upp stativet och fixat men balkongen blev iaf städad och jag fick kamera en hel bonus dag ;) Tjuvlånat idag och bombat barnen med bilder, tränat pillat och grejat... *gaah* Jag vill ju verkligen ha min kamera nu!!!


Är ju jätte ännu roligare att fota nu när man fick lite mer hum om saker och ting och jag har inte använt auto en gång på hela dagen ;)


     

Filip blåser maskrosblommor


Lukas hoppar hoppgunga på altanen

        

Super snygg i Molo body och för små molo byxor, blev ju perfekta knickers ;)

 

Lukas tittar drömmande efter storebror som inte är inhängnad på altanen ;) 

  

Lukas på grönbete

  

Gräset är inte lika skrämmande och idag tog han och provsmakade åxå, gott tyckte Lukas :) Invigde solhatten vi reafyndade på lindex åxå, perfekt!


  

Filip i förra årets nova star shorts, de passar iår åxå :) Idag har han verkligen varit på bushumör, vi har härjat och busat lekt jaga och tokat en massa med kameran ;)

  

Men därimellan drar han sig undan leker en stilla lek för sig själv, lagar lite mat i lekstugan, övade balansgång på sandlådestockarna och räknade på fingrarna

  

Han gillar att räkna och det har vi nog teletubbies och i drömmarnas trädgård att tacka för, alla pontipiner... och teletubbisarna att tacka för färgläran. Jag gillar barnprogram som är utvecklande tex. Nasse filmerna, där man får följa Nasses väg till att "göra rätt" det finns ju så många olika sätt man kan göra och använda saker till...


På kvällningen tog vi en promenad hela familjen men det var föga tomt på folk (släktingar framför allt) tur att vi stannat till hos Karl, Zanna och Alma på en kopp kaffe och Lukas fick för en gång skull leka lite med en i sin egen ålder... fast jag vet inte om de uppskattade varandra så himla mycket dom ville gärna peta på den andra men ingen av dom ville bli petad på ;)


Emelie var dock hemma så Filip fick sig en välbehövd klippning så nu är han sommarfin med kort hår men det har jag ingen bild på ännu.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards