Alla inlägg under juli 2010

Av Kisse - 5 juli 2010 18:17

Idag har vi fortsatt med staketbygget, sakta men säkert börjar gården kännas lite mer inhögnad :) Känns otroligt skönt måste jag säga att vi verkligen är på god väg till att ha ett staket runt gården och innan Petter åker iväg och jobbar i mitten av Juli SKA gården vara inhägnad!


Varmt varmt varmt kan man väll annars beskriva dagen med och jag hoppas det blir ett kvällsdopp nu innan det är dags att stoppa barnen i säng!


Får se om jag hinner slänga in en måndagslista lite senare!

Av Kisse - 4 juli 2010 15:04

Sicken fest, sicket party vad kul vi haft men nu är barnen på väg hem och jag är kors i taket pigg och kry så syster på TORSDAG blir det PARTY igen jag följer med!!!!

Av Kisse - 2 juli 2010 20:43

Lite chockad på mig själv men jag och barnen har SJÄLVA spenderat 3 TIMMAR på STRANDEN!!!!

     

Annars brukar jag ha tålamod i ungefär 10 minuter om jag åker någonstans själv ;)

  

     

Men Lukas somnade och sov i vagnen i skuggan så jag och Filip passade på att verkligen ha kvalitets tid, vi busade, fika, badade (japp även jag badade), busade mer, gosade och hade det super mysigt tills Lukas vaknade och sedan var det lixom bara att börja om han ville ju åxå mysa, busa, fika och bada :)

    

Jag hade med ungefär halva bohaget kändes det som, men jag hade verkligen tagit med rätt grejer idag, parasollet till vagnen behövdes så solen envist trängde in i vagnen trots att den stod i skuggan. Soltältet eftersom stranden bara hade en liten liten skugga plätt och där fick vagnen stå.

  

Filip gör sandängel

           

Nyvaken Lukas, mellis och busig Filip som tränar på grimascher

  

Vinden svalkade skönt, vattnet var behagligt och hela eftermiddagen var super synd bara att pappan inte var med, annars var allt perfekt!

Av Kisse - 2 juli 2010 20:34

Förmiddagen spenderade vi på Gnarp  på Mid sweden nat´s, har ni vägarna förbi måste ni ju stanna och titta in så klart på alla gamla bilar och iår är det dessutom latbilen historia så barnen matchade så klart årets tema när vi tittade dit på förmiddagen.

  

Lukas i Molo summersuit med gamla lastbilar som print


                 

Kusin Maja har åxå en raggar väst så klart ;)

  

Filip har linnet från Molo med lastbilsprintet. Men syndes inte så mycket under raggarvästen :)


Imorgon blir det dit en sväng på förmiddagen med barnen, godisregn, hoppborg och köpa heliumballong :) Sen på eftermiddagen åker barnen till mormor och morfar och jag kommer sitta i insläppet innan det slutligen blir PARTY för hela slanten!!!!

Av Kisse - 2 juli 2010 12:53

Sedan facebook kom har jag varit anti och vägrat skaffa ett konto men sedan föll jag för frestelsen om en rabattkod och anmälde mig dock har jag i loggat in något mer sedan dess MEN så ramlade ju så klart vänförfrågningarna in en efter en efter en... till slut... vid ett svagt ögonblick gick jag in, igår och godkände en rad förfrågningar MEN nu kommer jag till det jag inte ville med facebook... när man får vänförfrågningar från folk man inte känner, sånna man bara känner ytligt... sånna jag inte gillar... och nu ångrar jag nog mig igen.... JAG SKULLE ALDRIG GÅTT MED DÄR FÖRSTA GÅNGEN! Anledningen att frestelsen blev för stor var att det finns en fin fin vinst med Molo kläder till ett värde av 500:- så nu hoppas jag att jag vinner annars ryker nog användarkontot...


Jag och grabbsen skjussade ner pappan och passade på att besöka bilträffen men värmen tar kol på mig och nu sitter jag inne med gardinerna fördragna ;) Filip sover middag i vagnen och Lukas leker på golvet så jag ska passa på att fylla picknick korgen så flyttar vi oss ner till badstranden när Filip vaknat.


Bjuppar på lite bilder från raggarungarna ikväll när jag blir uttråkad och barnen sover så jag inte faller för facebook frestelsen ;)



Av Kisse - 1 juli 2010 21:30

Ingen tid till bloggning just nu, Petter hjälpe till att fixa på bilträffen, jag är själv med barnen dagarna går i 200 och jag hinner helt enkelt inte sätta mig ner förrän barnen sover och nu är jag helt slut.


Idag har vi haft lunchbesök av Kicki, varit på promenad till faster Camilla och sedan fick vi främmande av Moster Maria, Gustav och Axel, dom stannade över middag så pojkarna hann leka av sig lite mer och vi systrar fick surra lite.


Men ni vet ju att jag återkomemr så snart jag har tid :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards