Direktlänk till inlägg 11 augusti 2010

Dagens middag

Av Kisse - 11 augusti 2010 21:58

Såg denna på affären för någon dag sedan och kunde inte motstå att prova har fått tipset att steka den är godare än grillad men eftersom det är grillsäsong så skulle den banne mig grillas ;)

  

   Konstaterade ännu en gång ( 2ggr på samma dag) att grillen är värdelös och det var sista gången jag grillade på den hädanefter är det bara en eldstad!!! Slutade med att jag desperat lindade folie runt grillen för att få lite värme kvar ;) Fick sedan hämta två brädor för att få upp koldelen närmare gallret och ja till slut var köttet klart.

  


Konstaterade även att jag inte gillar halloumi och min mage gillade det verkligen inte trots att den var låglaktos, det brukar kunna funka men min mage är nog inne i en dålig period nu och jag var inte snäll med den igår då fuskade jag nämligen till och åt bearnesås, pulversås med massor av mjölk i. Funkar aldrig bra men det är ju så gott och jag ORKADE inte göra egen sås från grunden. Jag saknar faktiskt den lätta vägen till sås, pulversåser medans Petter tycker det är det bästa med min mage att vi alltid gör egen sås istället men då är han ju duktig på det och det är inte jag (inte lika duktig iaf)


Fick veta idag att maken kommer hem på FREDAG inte en dag för tidigt kan jag säga fy f*n vad jag är less på att vara själv! 17 dagar har jag nu varit själv och det tär kan jag säga, är ju en del att sköta runt omkring åxå, gräsmattor, hunden och kors i taket har jag ju faktiskt varit flitig och målat en hel del åxå. Det värsta när Petter kommer hem är att jag är ju så innerligt trött och anser att jag förtjänar sovmorgon men Petter som varit borta och faktiskt jobbat anser att han behöver sovmorgon... jag brukar vinna med argumentet att han får sova HELA nätterna och är ledig de timmar då han inte jobbar jag har dygnet runt jobb!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se